Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Την ειχα βαλει στο ματι καιρο και αποφασισα να την συναντησω.
Υποδοχη με ενα κολαν και σχιστο κολλητο μπλουζακι.
Χωρος αρκετα ακαταστατος.Τα λεφτα τα ζητησε μπροστα και μετα απο το ντουζ που επεμεινε να κανω ενω της ειπα οτι εκανα πριν ερθω,οχι οτι χαλαστηκα,δεν βαριεσαι λεω, με περιμενε με τις βυζαρες εξω στο κρεβατι.
Οι φωτογραφιες την αδικουν,πολυ πιο ομορφο προσωπο με φτιαγμενα χειλη,σιλικονατες βυζαρες,ωραια απαλη επιδερμιδα,με ενα κωλαρακι πολυ σφιχτο και στο υψος του.
Καμποσο μπαλαμουτι με γλωσσοφιλα και η ιδια εβγαλε το στρινγκαγκι της και με εβαλε να την γλειψω.Ωραιο πεντακαθαρο μουνακι,την περιποιηθηκα και εγω δεοντως με ανταποκριση απο μερια της,καθως εγινε μουσκεμα και με πιεζε το κεφαλι συνεχεια για πιο πολυ.
Οταν ηρθε η σειρα της με εκανε μια απο τις πιο αγαρμπες,ρηχες πιπες που με εχουν παρει.Καθολου βαθος,δοντι και οσες φορες την ειπα κατι ,η δεν καταλαβαινε η δεν ηθελε να καταλαβει.Τα αγγλικα της με φανηκαν φτωχα.Χωρια οτι εκει που με εγλειφε,σταματουσε και σκουπιζοταν με μωρομαντηλο,πρεπει να το εκανε πανω απο 5 φορες.
Καβλες υπηρχαν,η στυση ηρθε και μετα το προφυλακτικο,εβαλε και ενα κιλο τζελ,ανεβηκε απο πανω που κουνηθηκε πολυ καλα.Οταν την εβαλα απο κατω δαγκωνε το χερι της για να μην τσιριξει,fake με φανηκε και με απο λιγο αδειασα στα βυζια της.Τα μωρομαντηλα που χρησιποιησε για να σκουπισει τα χυσια μου,τα πεταξε στο πατωμα και μονο οταν τελειωσε το ραντεβου τα πηγε στον καδο.
Στο διαλειμμα κουνιοταν σαν τρελη ακουγωντας κατι ρωσικα τραγουδια.Η πιπα της εγινε ακομα πιο κακιστη και την ξαπλωσα και της τον ετριβα στα βυζια μεχρι να καβλωσω..Παλι λιπαντικο και την κοπανησα στα τεσσσερα για καμποση ωρα μεχρι που την εχυσα στα κωλομερια.
Σε ολο το ραντεβου χασκογελουσε σαν χαζοχαρουμενο,φτιαγμενη,πιωμενη,δεν θελω να την προσβαλω και αν ειναι τοσο εξω καρδια αυτη την ζωντανια δεν την εδειξε καθολου στο ραντεβου.Ηταν μεν προσχαρη και κολλημενη πανω μου αλλα ενω εδειξε οτι το κατεχει ηταν πιο πολυ στα {αντε να τελειωνουμε}.
Το δωματιο το μοιραζεται με μια φιλη της,που περιμενε στο καθιστικο του οροφου κατα τη διαρκεια της συναντησης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
billys24
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
71
Likes:
804
Πόντοι:
1.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, kostkast, Leviathan και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2019
αφου δεν ξεφουσκωσε οσο την εσπρωχνες ,παλι καλα....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1