Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά το βιντεάκι που ανέβασε ο μάγος με την Μελίνα η καύλες μου πάτησαν κόκκινο! Τηλέφωνο στο γραφείο και κατευθείαν κανόνισα ραντεβού! Το μωρό ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα! (Πρωτη φορά μου συμβαίνει αυτό) Ντυμένη με τζιν παντελόνι και μαύρο μπλουζάκι.γνωριμία,φιλιά και μπήκε για μπάνιο. Οταν βγήκε έπαθα πλάκα! Τρομερό κορμί με πολύ ωραιες βυζάρες και ένας κωλος ποίημα που δυστηχώς δεν τον δίνει! Σκουλαρίκι σε αφαλό και γλώσσα πουμου αρέσει!!Τατουαζ στο δεξι χερι και στον δεξι πόδι που της πηγαίνουν αρκετά. Πίπα καλή με πολύ σαλιο και φτυσίματα(πιστεύω πως εχει περιθώρια βελτίωσης) Στα του αγώνα τωρα παίχτηκε μόνο ένας γύρος, με το μωρό να έρχεται από πάνω μου με reverse cowgirl και με την θέα της κωλάρας της να με τρελένει και συγχρόνως να τρώει και τις ξυλιές της! Ξανα μπανάκι και απτους 2 μας,λιγη κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και ξαναξεκίνησε η περιποίηση απο μέρους της! Ετοιμος πάλι εγω και ανυπομονούσα να την βάλω στα 4! Αλλα δυστηχως ψιλοπονούσε και δεν μπορούσα να πιάσω τον δυνατό ρυθμό που ήθελα και ετσι ήρθε η πτωση... ξανά περιποίηση απο μέρους της και ξεκίνημα σε ιεραποστολική σταση μήπως είναι καλύτερα. Αλλα και πάλι δεν μπορουσε και δυστηχώς δεν συνέχισα αλλο...
Η κοπέλα έχει τρομερό σωμα και ωραίο πρόσωπο και προσφέρεται για όσους προτιμάνε gfe,αγκαλίτσες και φιλάκια αλλά απότι κατάλαβα αυτά δεν με καλύπτουν πλέον! Κατέληξα πως γουστάρω PSE καταστασεις για να περνάω καλυτερα! Πολλα μπράβο στο γραφείο για την επικοινωνία!
Γαμάτε σύντροφοι γιατί χανόμαστε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.524
Πόντοι:
2.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mick11, demon14, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2019
Έλα ρε ψιλομαπα είναι η γκόμενά. Την είχα πάρει στο γιορανγκελσ και το έπαιζε σεξουλιαρα Μαλακία αλλά ούτε γλωσσοφιλα ούτε δαχτυλάκι στο μουνακι. Μάλλον καθολικά θα είναι, σκέφτηκα τότε. Δεν αξίζει τα 150.
06 Νοεμβρίου, 2019
γκομενα που φτινει τον μπουτσο και μετα αρχιζει τα ποναω και τα μη ειναι δηθεν
06 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι!
Προσκύνημα
06 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν είναι αυτή που δούλευε στο your angels,την είχα πάρει,δεν ήταν κακή αλλά ήταν λίγο ξεπετα,βιαζόταν να φύγει.Αλλα ήταν καλή μέσα στο δωμάτιο όσο δε βιαζόταν.
07 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμενα με αφησε και δαχτυλωμα, και γλύψιμο και στις 2 τρυπούλες της και γλωσσοφιλα μου έδινε. Αλλα δεν άντεχε το δυνατό κοπάνημα γιατί πόναγε απότι μου είπε και δεν το ευχαριστήθηκα... Επίσης έβαζε συνέχεια gel και είναι λίγο σπαστικό αυτο....
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5