Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βρέθηκα με την Αφροδίτη χθες σε ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου.
Η επικοινωνία ήταν εύκολη και διακριτική. Φρόντισε να με ενημερώσει για κάποιες ιδιαιτερότητες του ραντεβού μας αν και θα μπορούσε να το αποφύγει.
Όπως είπε όμως, ένιωθε υποχρεωμένη και αυτό εγώ το λέω επαγγελματισμό. Όπως επίσης ότι ζήτησε να κάνουμε φυσικά και οι δύο ντουζ, ότι έκλεισε το κινητό της πριν ξεκινήσουμε, ότι μου είπε να μην αγχώνομαι με τον χρόνο κλπ. Άψογη επαγγελματίας με λίγα λόγια.
Εμφανισιακά το σώμα της και το πρόσωπο της είναι μια χαρά για την ηλικία της. Διάβαζα κριτικές για πολύ σπασμένο πρόσωπο αλλά τελικά για τα δικά μου γούστα ήταν μια χαρά και πραγματικά απορώ τι περιμένουν κάποιοι από μια γυναίκα της ηλικίας της. Περί ορέξεως.. μιλφόπιτα.
Στην επικοινωνία από 'μένα παίρνει άριστα. Κάναμε και το χαβαλέ μας πριν και μετά, γενικά μπορώ να πω υπήρξε μια καλή χημεία.
Στα του αγώνα όπως έχουν ήδη γράψει, δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει. Μιλούσε αρκετά, κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα και σπανίζει σε call girl ή τουλάχιστον δεν μου τυχαίνει συχνά εμένα.
Φαίνεται πως το προτιμά δυνατά και με ανεβασμένες στροφές. Όσοι είστε λάτρεις του συγκεκριμένου στυλ δεν θα χάσετε. Αν και δεν ενδιαφέρει κανέναν, τελείωσα 2 φορές, μια στο μουνί της και μία στον κώλο της. Για το τέλος αφήνω το καλύτερο.. τι τσιμπουκάρα ήταν αυτή! Βαθιά, υγρή, στριφογυριστή, με ταυτόχρονο τρίψιμο των βυζιών στα αρχίδια. Κόλαση! Τα σφουγγάρισε όλα σαν καλή νοικοκυρά.
Εις το επανιδείν Αφροδίτη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
litafade
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
616
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, doc_lin, The_Drill και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2019
μαγγες,οταν με βγαλει ο δρομος μου απο θεσσαλονικη,θελω να την γαμισω την κυρια.γιαυτο θελω να εχω το τηλεφωνο της.οποιος διαβασει και το εχει ας το δωσει.γουσταρω σαρανταρα και να μιλαει στο γαμισι.
08 Νοεμβρίου, 2019
Μαγκες συγνωμη αλλα θα ηθελα και εγω το τηλ της με τετοιες ωραιες περιγραφες δεν μπορεις να συγκρατηθεις σε τετοιο κοριτσι.
ευχαριστω εκ των προτερων
11 Νοεμβρίου, 2019
Προς FRANK63 και xouanito32:

Το προφίλ της είναι εδώ: https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=156995

Εκεί φαίνεται και το τηλέφωνο της.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3