Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με την εν λόγω είχα συνεύρεση πρόσφατα και έφυγα ενθουσιασμένος. Ναι, το σώμα και η εμφάνιση εν γένει δεν είναι το δυνατό της χαρτί (αν και το πρόσωπό της είναι μια χαρά, συν έξτρα μπόνους βυζάρες), αλλά σαν συμπεριφορά και επίπεδο υπηρεσιών φυσάει. Καταλαβαίνεις αμέσως με το που μπαίνεις μέσα και την κόβεις και σε κόβει ότι είναι πάρα πολύ έμπειρη στη δουλειά της κι έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα. Αλλά αυτό δεν την κάνει να είναι βαριεστημένη, ούτε μπλαζέ, αλλά να έχει τον ιδανικό επαγγελματισμό, που τώρα κατάλαβα κι εγώ σε τι ακριβώς συνίσταται: όχι να παριστάνει ότι ντεμέκ σε γουστάρει και καβλώνει, αλλά να γουστάρει να σε κάνει να καβλώνεις και να γουστάρεις εσύ. Και να είναι πρόθυμη ό,τι θέλεις να το κάνει σε βαθμό μεγαλύτερο κι από σένα τον ίδιο, για να σε κάνει να γουστάρεις ακόμα περισσότερο. Μεγάλη υπόθεση. Θα την πρότεινα οπωσδήποτε σε πρωτάρηδες, ντροπαλούς, άσχημους και λοιπές ειδικές κατηγορίες. Είναι ικανή να ξεκλειδώσει και τον πιο σεμνότυφο.
Αν τώρα κάποιος θέλει εμφάνιση μοντέλου ας την αποφύγει. Οι φωτογραφίες της πάντως δεν νομίζω να είναι πειραγμένες, απλά παλιές. Το πρόσωπο βασικά είναι ακριβώς αυτό, με λίγη φθορά του χρόνου επάνω του. Έχει χειλάρες σίγουρα τεχνητά διογκωμένες, αλλά ευχάριστες, και δίνει γλωσσόφιλα πλούσια και βαθιά. Το σώμα της έχει σίγουρα αρκετά κιλά παραπάνω. Τα πόδια της είναι κοντά σε σχέση με τον κορμό της (γενικά είναι αρκετά κοντή) και με μπούτια μπαμπάτσικα, που καταλήγουν ψηλά σε δυο κωλομέρια σαν νεροκολοκύθες. Επίσης έχει κοιλίτσα πλαδαρή. Όλ' αυτά σε συνδυασμό με τις υπερμεγέθεις βυζάρες που στέκουν στητές κάθετα στο σώμα της συνθέτουν ένα σύνολο παντελώς αγεωμέτρητο. Απορείς πώς στέκεται όρθια και δεν πέφτει προς τα εμπρός. Η πλάκα με τις εν λόγω βυζάρες (my bazooka, όπως τις αποκαλεί με τα επιπέδου λόουερ αγγλικά της) είναι ότι τις χουφτώνεις κι είναι σκληρές σαν φυσικές, σαν να πιάνεις πυκνούς ιστούς αδένα, και όχι σιλικόνη. Οπότε δεν αποκλείεται να είναι και φυσικές. Εξυπακούεται ότι το ισπανικό που κάνουν είναι απίστευτο. Δεν χρειάζεται ούτε να τις κρατάς. Θα ψάχνεις το πουλί σου και δεν θα το βρίσκεις. Στην πίπα επίσης μπορεί να στον εξαφανίσει άνετα και να τον ψάχνεις. Στο σφυροκόπημα δεν το συζητάω, δύσκολο να της παραβγείς.
Το ελάττωμα όμως είναι ότι πολλές στάσεις δύσκολα τις εκτελείς, ιδιαίτερα αν είσαι αδύνατος, λόγω του σωματότυπού της. Ειδικά το πισωκολλητό δεν λέει με την καμία. Το νινάκι της πάντως εκπλήσσει ευχάριστα. Στρογγυλεμένο, γλιστερό, ταμάμ για γλύψιμο. Τώρα που τα γράφω καβλώνω ξανά και σκέφτομαι ότι τελικά, ναι, με την Τζούλια πιθανόν να πήγαινα και δεύτερη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
341
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, gomenakiasssexy27, kolpos75 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2019
Πρόσεχε γιατί ο αζαζελ δεν επιτρέπει τόσο μεγάλη βαθμολογία για την συγκεκριμένη κοπελα
31 Οκτωβρίου, 2019
Μαλακία προμότορας alert
31 Οκτωβρίου, 2019
Σε πίστεψα....Μαλακία
A
artem82
01 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
01 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συνέχισε να τρως τις ώρες σου εδώ μέσα με ερωτήσεις και να γράφεις παπαριες,θα πάρεις προαγωγή σε λίγο...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5