Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Call-Girls 6120
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν θα μακριγορίσω και θα πω τα πράγματα πως έχουν, σύμφωνα πάντα από την δικιά μου οπτική γωνία.
Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και στην ώρα της το κορίτσι. Μπαίνει χαμογελαστή και με αέρα. Τα Αγγλικά της δεν είναι σε καλό επίπεδο,λίγα πράγματα.
Η κοπέλα δεν είναι 27 χρονών που λέει στο site αλλά παραπάνω. Πρέπει να είναι γύρω στα 33,αλλά είναι μια χαρά για την ηλικίας της.
Η κοπέλα είναι ψηλή για γυναίκα, έχει κορμί με παραπανίσια κιλά, αλλά όχι αντιαισθητικά στο σώμα της και έτσι θα την χαρακτήριζα μπαμπατσικη, κοινώς έχεις να πιάνεις...
Ο κωλος της προσφέρετε με 50 ευρώ έξτρα,εγώ δεν πήρα. Δεν ξέρω το γιατί. Άμα ξανασυναντηθούμε τότε θα τον δοκιμάσω. Είναι καλή στα 4 και αντέχει στο σφυροκόπημα.
Έχει μέτριο πρόσωπο, στο δρόμο άμα την δεις μάλλον δεν θα γυρίσεις να την κοιτάξεις. Αναφέρομαι καθαρά στο πρόσωπο. Βγάζει κραυγές καυλας στον αγώνα, αληθινές. Όχι κάτι ουρλιαχτά που βγάζουν άλλες.
Τώρα πάμε στα βυζια που μου αρέσουν πολύ (άλλωστε το λέω σε κάθε μου κριτική, ότι είμαι μέγας βυζολαγνος). Έχει μεγάλα φυσικά βιζια που μπορείς να ασχοληθείς μαζί τους. Είτε να τα χουφτωσεις, είτε να τα πιπιλισεις, είτε για ισπανικό. Η κοπέλα ξέρει ότι τα βυζια της είναι το ατού της και τα προσφέρει απλόχερα. Πάνω στον αγώνα σου τα δίνει στο στόμα για πιπίλισμα και για χουφτωμα. Αυτό το κάνει από μόνη της,δεν ξέρω αμα της αρέσει ή άμα το κάνει επειδή ξέρει ότι είναι ότι καλύτερο έχει απάνω της. Βέβαια τα βυζια της έχουν πάρει την κατοιουσα,είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω βαρύτητας, είτε και για τα δύο. Μάλλον και για τα δύο. Εγώ έτσι πιστεύω.
Παιζοντε 2 γύροι, χωρίς να δυσανασχετεί για κάτι. Δεν θα σου πει όχι. Εγώ έκανα τέσσερις στάσεις μαζί της.Η πρώτη αυτή από πάνω, δεν το έχει πολύ και μετά στα 4 όπου και έληξε ο πρώτος γύρος. Της τα έριξα στην πλάτη. Μπανάκι και μετά πάλι έναρξη του δευτέρου γύρου με δική μου πρωτοβουλία. Η πρώτη στάση ήταν ιεραποστολική και η δεύτερη στα όρθια με εμένα από πίσω. Τελείωσα στο πρόσωπο.
Αυτά σε γενικές γραμμές. Μπορώ να πω πως πολύ γρήγορα θα το ξεχάσω αυτό το ραντεβού, αλλά το πρόσημο που μένει είναι θετικό.

Αυτά και καλά γαμισια να έχουμε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
125
Likes:
21.687
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, Constantinos27 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού