Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επιστροφή στην ενεργό δράση μετά από 2 μήνες αποχής από το άθλημα.
Το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών μου με βρήκε χορτάτο από όλες τις απόψεις. Σε ότι αφορά το άθλημα ήμουν πλήρης καθώς σε κλάσμα του κόστους σε σχέση με τη σάπια Θεσσαλονίκη είχα ρίξει αξέχαστους κρεμπιέδες σε ζεστά φιλόξενα μουνάκια, οπότε η επιστροφή στη ζοφερή πραγματικότητα με έκανε να μην έχω την παραμικρή όρεξη να δοκιμάσω να συναντήσω κάποια κοπέλα. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που κάτι μου φάνηκε ενδιαφέρον πάντοτε κάτι στράβωνε και εγκατέλειπα αδιάφορος την προσπάθεια. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι το άθλημα "city tour" δεν υφίσταται στο Ελλάντα εδω και 2 χρόνια και το άθλημα "call girls" τείνει να καταντήσει ανέκδοτο στη Θεσσαλονίκη.
Όλα αυτά τα αναφέρω για να κατανοήσει κάποιος ενδιαφερόμενος τον τρόπο σκέψης μου όταν διαβάσει την άποψή μου για την κοπελιά.
Αυτό που με τράβηξε αμέσως ήταν οι ερασιτεχνικές φωτό της οι οποίες είναι ακριβέστατες. Οπότε έκανα αμέσως την κίνηση να κλείσω ραντεβού σχετικά νωρίς για να την πετύχω ίσως και πρώτος.
Απέτυχα καθώς όχι μόνο δεν ήμουν ο πρώτος, έφαγα στη μάπα και ένα μισάωρο καθυστέρηση για να φύγει ο προηγούμενος και να ετοιμαστεί η νεαρά. Εννοείται ότι στο τέταρτο της καθυστέρησης έφυγα παγερά αδιάφορος καθώς δεν έπαιρνα απάντηση από το γραφείο. Δεν είχα απομακρυνθεί και πολύ από τα παραβαρδάρεια ξενοδοχεία όταν επιτέλους ο δαίμονας της επικοινωνίας έσπασε τα ξόρκια του, η τηλεφωνήτρια απέδρασε από τη Μόρντορ όπου δεν είχε σήμα το κινητό της, και αποφάσισα να επιστρέψω από περιέργεια και μόνο, η διάθεση είχε ήδη χαλάσει.
Αυτό που συνάντησα στο δωμάτιο είναι πάντως άκρως δελεαστικό. Κοντούλα, με υπέροχο κορμάκι και απίστευτες λαχταριστές βυζάρες...Έρωτας
Όμορφο πρόσωπο, με πειραγμένα χείλη αλλά όχι υπερβολές. Το κορμί σφυράει, αν είχε λίγο μπόι θα έπαιρνε το 10 για τα γούστα μου....γιατί 8; Γιατί ρε μωρό πρώτη μέρα στη δουλειά, γρατζουνάει λίγο το μπουτάκι, πάρτο σωστά γαμώ το φελέκι μου μέσα...Κεφάλι σε τοίχο! Έκοψα άλλο ένα βαθμό γιατί είχε μια σκωληκοειδεκτομή από κρεοπώλη επιπέδου Salt Bae...ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία και μια σκούρη στάμπα στο δεξί της πόδι, τέρμα κάτω δίπλα από τη φτέρνα της, δεν ξέρω πως το λένε, ανατομία δεν σπούδασα. Περιποιημένα άκρα και 0 τατουάζ το μωρό, μπράβο της.

ΔΕΝ είναι από τη Μόσχα, απίστευτο ε; και εγώ δεν το περίμενα....25 χρονών από την παγωμένη Σιβηρία όπου οι περισότερες ρωσίδες που έχω γνωρίσει είναι άκρως καυλιάρες...Ας πούμε ότι γνωρίζει λίγα αγγλικούλια οπότε μια συνεννόηση θα βγει.
Τί έκανε στο κρεβάτι; Εδώ δεν ξέρω αν τα έκλαψα ή όχι. Είναι μάλλον νέα στο κουρμπέτι με τα καλά του και τα κακά του. Το καλό είναι ότι την ακουμπάς στο μουνάκι της και μουσκεύει. Το αρνητικό; Δεν μπορεί και δεν ξέρει πως να ικανοποιήσει έναν άντρα.
Φιλιά κανονικά δεν πήρα, παρά μόνο στο τέλος. Τα αποφεύγει. Όπως και το πολύ παιχνίδι με τα λαχταριστά βυζόμπαλλά της. Κρίμα, γιατί κατανοώ την ευαισθησία της περιοχής και είμαι πάντοτε προσεχτικός αλλά η νεαρά έκανε ότι μπορούσε για να με απωθήσει όταν πλησίαζα να πιπιλίσω τις τεράστιες ρώγες της.
Πίπα ερασιτεχνική με πολύ χέρι αλλά λόγω μεγάλης αποχής και ωραίου θεάματος ήμουν ντούρος αμέσως. Έπεσαν 2 γύροι με αρκετά καλή συμμετοχή αν και σε όλη τη διάρκεια είχα την εντύπωση οτι ήμουν εγώ εκεί για να την ικανοποιήσω και όχι το αντίθετο, λες και θα πληρωνόμουν εγώ στο τέλος...Ένα, μοναδικό και εντονότατο τελείωμα στο στόμα της, όπου τα πήρε χωρίς αντίρηση και μου χάρισε τη μοναδική στιγμή που θα θυμάμαι από το ραντεβού μαζί της. Στο δεύτερο γύρο δεν υπήρξε ολοκλήρωση από πλευράς μου καθώς όπως προανέφερα η μικρή δεν το έχει....κανονικά με ένα καυλάκι αυτού του στυλ που με τρελαίνουν θα έπρεπε να είχα χύσει πίδακες στο 40άλεπτο αλλά είπαμε, δεν υπάρχουν πλέον αυτά....
Πέταξα λευκή πετσέτα και σηκώθηκα να πάω προς το μπάνιο. Αμέσως μου ήρθε φλασιά και είπα να κάνω κάτι που το έχω κάνει σε αρκετές κοπέλες αλλά δεν το έχω γράψει ποτέ εδω μέσα. Αρκετοί θα με πείτε μαλάκα και θα έχετε και απόλυτο δίκιο, αλλά θέλω πάντα όποια κοπέλα είναι στο κρεβάτι μαζί μου να περνάει και αυτή καλά. Για ποιό λόγο; Έτσι, μήπως και καταλάβουν ότι δεν είναι απλή δουλειά και αν είναι λίγο έξυπνες θα περνάνε και καλά, θα κονομάνε και από πάνω. Τη βούτηξα από τα πόδια και της πάτησα ένα γλειφομούνι που θα το θυμάται για αρκετό καιρό. Αν είχε οργασμό; Κόντεψα να πνιγώ από τα ζουμιά και το σφίξιμο από τα μπούτια της...Αυτό ήταν ότι περισότερο μπορούσα να της προσφέρω. Γιατί κάτι παραπάνω δεν μπορώ, αντικειμενικά με βάση την απόδοσή της δεν θα την πρότεινα σε κανέναν, παρά μόνο για τις βυζάρες της.
Αποχαιρετιστήκαμε με αγκαλιές και φιλιά, κανονικά φιλιά, βαθιά με γλώσσα, φιλιά που σου δίνει μια γυναίκα που την έχεις ικανοποιήσει, αλλά τί να τα κάνω τώρα στο παρα πέντε; Ειλικρινά λυπάμαι που είμαι αρνητικός γιατί και εγώ ήμουν ειλικρινής όταν χαμογελούσα στο τέλος, όταν την αγκάλιαζα πριν φύγω και τη χαιρετούσα, δεν έλεγα από μέσα μου ότι θα τη θάψω μετά, και ούτε πιστεύω ότι την αδικώ με αυτά που γράφω.
Αλλά δε γουστάρω και να κοροϊδεύω κανέναν εδω μέσα, οπότε θα έλεγα ότι όποιος προλάβει στις αρχές πριν καεί έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει καλά. Το αν θα τη συναντούσα βάζω όχι, αλλά δεν είμαι τόσο αρνητικός, απλά δε νομίζω να έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω...

Παραμονή 28ης Οκτωβρίου, χρόνια πολλά στους Μητσάρες, καλά βόλια σε όλους και πάντα το κεφάλι ψηλά...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
189
Likes:
24.723
Πόντοι:
33.598
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mick11, pilotgr, ilarionas και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2019
Δούναι και Λαβείν....
Και όχι κατ' αποκλειστικότητα οικονομικής φύσης...
Τα σέβη μου Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1