Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 51 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο τίτλος μπορεί να κρύβει πλεονασμό και υπερβολή αλλά δεν μπορούσα να βρω κάτι άλλο που να ανταποκρίνεται στη Δήμητρα και τη συνάντησή μου μαζί της. Κατάφερα και τη βρήκα διαθέσιμη μετά από αρκετά αποτυχημένα τηλεφωνήματα μου σε προηγούμενο χρόνο αλλά όποιος επιμένει...ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

Άφιξη Δήμητρας λοιπόν στο διαμέρισμά μου λίγο μετά της 20:00 και παθαίνω το πρώτο κοκομπλόκο. Αντικρίζω μια απίστευτα κλασσάτη γυναίκα, ξανθιά, με πανέμορφο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια, πολύ όμορφο εφαρμοστό μαύρο φόρεμα με ένα υπέροχο λουλούδι άσπρο στον ώμο και ψιλοτάκουνες γόβες. Σώμα σφιχτό, γυμνασμένο και αδύνατο και σε μινιον διαστάσεις. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι θα περάσουμε εξαιρετικά. Πρόσχαρη κοπέλα, μέσα στο χαμόγελο, επικοινωνιακή, με άποψη, ενώ κατέστησε σαφές ότι ήρθε για να περάσει και η ίδια καλά με τις κινήσεις που έκανε και τα φιλιά που ανταλλάσσαμε κατά τη διάρκεια του σόσιαλ. Βουρ για μπανάκι, όπου λες και διέγνωσε το φετίχ μου, σκάει με μαύρες ψηλές κάλτσες και μάυρα εσώρουχα. Εξαιρετικά σέξυ αλλά και κλασσάτη ακόμα και έτσι. Αφού φρεσκαρίστηκα και εγώ τη βρήκα στο κρεβάτι και την ξάπλωσα μαλακά πίσω και ξεκίνησα να παίζω μαζί της. Η γλώσσα της μπλέχτηκε με τη δικιά μου, μαστόρισσα στο φιλί και στο πάθος, πραγματικά σπάνια ευχαριστιέμαι και επιζητώ τη στοματική επαφή, η Δήμητρα μου το έβγαλε αβίαστα. Φιλάει όμορφα, απαλά, παθιάρικα. Κατέβηκα και ασχολήθηκα με τις ρώγες της, το στήθος της φτιαγμένο όμορφα όμως, και οι ρώγες ανταποκρίσιμες.
Ευχαριστιέται και το έδειξε και με το παραπάνω τη στοματική περιποίηση. Πεντακάθαρη, ξυρισμένο όμορφο μουνάκι, απαλό. Η ανταπόκρισή της μέσα στο πάθος, σωστή, με τραβήγματα κάθε τόσο στο κεφάλι μου, να με τραβάει να μου δίνει φιλιά, πραγματικά απόλαυσα κάθε εκατοστό του κορμιού της. Σειρά να αναλάβει δράση εκείνη, όπου με τρέλανε στα γλωσσόφιλα, φιλιά στο λαιμό, στήθος μέχρι να φτάσει χαμηλά. Περιποίηση μεγάλης και μικρής περιοχής. Από τα πιο ποιοτικά στοματικά που έχω δεχθεί. Βαθύ, με παιχνίδια γλώσσας, ρούφηγμα στα @@, τρομερό eye contact και προστυχόλογα. Σηκώθηκα όρθιος και εκείνη ξαπλωμένη ανάποδα στο κρεβάτι με το κεφάλι της γυρισμένο κάτω να συνεχίσει να με γλείφει ενώ δεν είπε όχι στα δάχτυλά μου όπου έπαιζα απρόσκοπτα με την κλειτορίδα της. Τέτοια προκαταρκτικά πραγματικά σε ταξιδεύουν και δίνουν τον πραγματικό αισθησιασμό στη συνάντηση.

Πέρασμα προφυλακτικού και της έβγαλα αργά φιλώντας την και τις κάλτσες της, κάτι που της άρεσε πολύ και μου τόνιζε συνεχώς, ενώ αποδείχθηκε λάτρης της ποδολαγνείας και των παιχνιδιών. Άλλωστε τα πατουσάκια της είναι χάρμα και κατάλληλα για κάθε λάτρη του είδους. Πρώτη στάση με εκείνη από πάνω, τρομερή αίσθηση, σφιχτή, να έχω στο στόμα μου τις ρώγες της, εκείνη να κουνιέται και να τρίβεται με ρυθμό, να μου μιλάει συνεχώς, να μου ψυθιρίζει, να έχει γείρει πάνω μου και να έχει ανεβάσει στροφές και να μην συγκρατιέται με τίποτα. Γύρισμα στα 4, με αρκετό φάπινγκ εκ μέρους μου, που γούσταρε ασύστολα, ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με την κλειτορίδα της και αναστέναζε ηδονικά. Γύρισμα ιεραποστολικά όπου δεν ξεκόλλαγαν τα στόματά μας, τρομερά γλωσσόφιλα, χάδια και ατάκες "επιπέδου", ανέβασμα ρυθμών, με τα πόδια της ενωμένα και να με παροτρύνει από μόνη της να παίξω μαζί τους, και νιώθωντας το τέλος να πλησιάζει, πρόλαβα και έβγαλα το προφυλακτικό και κατέθεσα στο στοματάκι της μετά από σύντομο και άκρως τρελλό στοματικό εκ μέρους της.

Η Δήμητρα ίσως είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο κυκλοφορεί στο χώρο, θες σε επίπεδο στυλ? Θες σε επίπεδο ομορφιάς? Σε επίπεδο social? Για το θέμα υπηρεσιών δε το συζητάμε η κοπέλα ανεβάζει τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη. Πέρασα μοναδικά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο φιλί, και όλα τα ενδιάμεσα ήταν μόνο προσθετικά στην όλη εμπειρία. Και από τις λίγες περιπτώσεις που η πραγματικότητα ξεπερνάει τις φήμες και είναι ακόμα καλύτερη.

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 25, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, doc_lin, Andy Dufresne και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2019
Εξαιρετική επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί η Δήμητρα ! Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1