Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 51 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο τίτλος τα λέει όλα. Κι η Δήμητρα δε σου το λέει ότι θα σου κάνει ό,τι θες. Στο δείχνει καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού σας.

Καλώ λοιπόν σήμερα καυλωμενος για την Δήμητρα. Καλώ 21:00 όντας σίγουρος ότι δε θα είναι διαθέσιμη - την έχω πατήσει άπειρες φορές. Όμως ήμουν τυχερός. 22:30 ζήτησα να έρθει, 22:28 ήταν σπίτι μου.

Έρχεται. Κυριλέ ντυμένη. Χαμόγελο φουλ. Άνετη στην επικοινωνία. Εγώ νυσταγμένος αν και καυλωμενος. Καλό χιούμορ. Πρόσωπο χαριτωμένο. Ματάρες. Χαμογελάει θερμά και ειλικρινά, όχι επαγγελματικά.

Βγαίνει από το μπανιο. Παιδιά το ξέρω τα γούστα είναι υποκειμενικά. Εγώ όμως τρελαίνομαι για πετιτ γκόμενες 1.55-1.65 και 48-53 κιλά. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!

Πίπα: ρεσιτάλ. Αλλά γινόταν άγρια και δε με τελείωνε. Πριν αρχίσει την πίπα όμως με βασάνισε γλειφοντας με παντού!! Στόμα, πρόσωπο, λαιμό, στήθος, κοιλιά, πλευρά, στο εσωτερικό του αγκώνα και της παλάμης... η Δήμητρα σίγουρα έχει μελετήσει τις ερωτογενείς ζώνες του ανθρώπινου σώματος.
Ισπανικό: ίσως πρώτη φορά το απόλαυσα.

Σεξ: απλά απίστευτη. Μου μίλαγε. Μου έλεγε τι θέλει. Σαν να καταλάβαινε τι θέλω. Επίσης στενή, το ένιωθα ότι λόγω του μεγέθους μου της χτυπούσα τη μήτρα και αντί να διαμαρτύρεται με ενθάρρυνε να την σκίσω πιο δυνατά. Χτυπήματα στο κωλαράκι. Φοβερή στα τέσσερα. Φοβερή και στο ιεραποστολικό αλλά και όταν σε καβαλάει, όπου εκεί αν την αφήσεις να δίνει ρυθμό και γλείφεις τα βυζια της θα τελειώνει συνέχεια. Δίνει ρέστα. Φιλιά απλόχερα συνέχεια στο στόμα με γλώσσα.

Τελείωσα μια φορά στο στόμα της, για δεύτερη ούτε λόγος. 45-50 λεπτά την έσκιζα ή την έπαιρνα γλυκά, εναλλάξ συνέχεια. Τα έβγαλε και τα άπλωσε στο στήθος της και έπαιζε με τα δάχτυλά της, ενώ άλλα τα κατάπιε.

Για την Κωνσταντίνα και την Αλεξια το έχω πει και νομίζω και για την Μπιάνκα. Θα το πω και για την Δήμητρα. Ή το ευχαριστιέται πάρα πολύ το σεξ, ή είναι φανταστική ηθοποιός.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, heartbeat, petergsp και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2019
Όσο ανεβαίνει ο έπαινος ανεβαίνει και η τιμή..Θυμός
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1