Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Επέλεξα την κοπέλα σχεδόν κασκαντέρ, κυρίως από τις φωτογραφίες στον ιστότοπο του πρακτορείου και ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στην προηγούμενη κριτική του συναδέλφου. Συνάντηση στο γνωστό Hotel Bill, αφήνω τις λεπτομέρειες για τον χώρο καθώς με έχουν καλύψει όλοι όσοι έχουν γράψει στην σελίδα κριτικής του ξενοδοχείου.

Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, ψηλή, με γεμάτο αλλά όχι παχύσαρκο σώμα. Το μεγάλο ατού της είναι το στήθος της. Γενικά από εμφάνιση (και γενική/τυπική συμπεριφορά) έσκιζε, και εκεί τελειώνουν τα θετικά της υπόθεσης.

Στην επικοινωνία σχεδόν νέκρα, τα λίγα Αγγλικά που ήξερε δεν ήταν καν αρκετά για να συνεννοηθούμε για τα βασικά πράγματα. Στην διάθεση ακόμα πιο νέκρα. Ξάπλωνε σαν να περίμενε συνεχώς κάτι, τελείως παθητική. Τι φιλιά στο στήθος και στο στόμα, απόκριση μηδέν. Η πίπα της τελείως άτεχνη, μηχανική, με την ερωτική θέρμη ιατροδικαστή που μελετά προσφάτως εκλιπόντα πελάτη του. Το ραντεβού έληξε πρόωρα εκ μέρους μου ρουφώντας τις βυζάρες της, πάλι χωρίς αυτήν να έχει διάθεση να ενθαρρύνει τίποτα εκεί κάτω.

Προσωπικά δεν πρόκειται να την ξαναπάρω. Θέμα προσωπικό («χημείας») δεν νομίζω να ήταν, καθώς την ίδια ημέρα και μες στα νεύρα από το αποτυχημένο ραντεβού αυτό, αποφάσισα να μην το παίξω κασκαντέρ και να δοκιμάσω στανταράκι μου από άλλο πρακτορείο, το οποίο και με ικανοποίησε 100%.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 08, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Giorgos_Papadopoulos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
821
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, mancunian1986, px75 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού