Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 170 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όταν θες να γράψεις για την Κατερίνα, την κοπέλα που θεωρείς καθαρά υποκειμενικά ένα από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου, αν όχι το καλύτερο, και έχοντας την συναντήσει πολλές φορές και όχι μόνο για σεξ, μπαίνεις σε μια πολύ ηλίθια λογική. Σκέφτεσαι ότι αφού θα γράψεις για αυτήν, πρέπει να εντυπωσιάσεις. Έτσι, καταλήγεις να γράφεις και να σβήνεις πολλές φορές το κείμενο στο μυαλό σου. Μέχρι που αντιλαμβάνεσαι ότι αν θες να τιμήσεις, στον βαθμό που μπορείς τα όσα σου έχει προσφέρει στις συναντήσεις σου η "μπέμπα", το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις απλά. Γιατί έτσι καταφέρνει να επιδίδεται στο σεξ και όχι μόνο η Κατερίνα... Απλά. Και το να κάνεις το απλό στο σεξ, είναι το δύσκολο. Γι' αυτό και είναι τέχνη όταν το καταφέρνεις. Και όταν λες τις λέξεις «τέχνη» και «σεξ», αυτομάτως αναφέρεσαι σε αυτήν...

Δεν είναι η ομορφιά από μόνη της εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει. Ωραίες γυναίκες, περισσότερο από αυτήν, υπήρχαν και θα υπάρξουν πολλές. Η δική της ικανότητα, όμως, να προκαλεί σεξουαλικό παροξυσμό χωρίς να καταφεύγει στη φτήνια της χυδαιότητας, δεν αντιγράφεται. Από τη στιγμή που αντιλήφθηκε τον σεισμό που προκαλεί η παρουσία της, παίζει μόνο ένα παιχνίδι, το δικό της.

Το βάσανο σου, ξεκινάει απ’ το βλέμμα της, πόσο διαπεραστικό είναι και πόσο γεννά την επιθυμία να ζήσεις μοναδικά μαζί της. Είναι το άρωμα της που σε διεγείρει ερωτικά κι είναι αναπόφευκτο να μην υποκύψεις όσο κι αν προσπαθείς να αντισταθείς. Η Κατερίνα, γνωρίζει πολύ καλά τι επιθυμείς, χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάποια σχετική κουβέντα. Επικοινωνεί αμέσως στα ίδια μήκη κύματος με εσένα κι αυτό αγγίζει την τελειότητα της ερωτικής σύνδεσης. Γι αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνεις φρόνιμος σε έναν πιο προσωπικό χώρο μαζί της. Είναι ένα γλυκό ατύχημα που δεν χωράει εξηγήσεις.

Είναι πολύ λίγα και πολύ απλά εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος για να πάρει το απόλυτο από την συνάντηση του με την Κατερίνα. Απ’ το σημείο εκείνο και μετά, η χημεία, αν υπάρχει, θα κάνει τα υπόλοιπα. Εκτιμά τον τύπο που είναι ευγενικός και θα την σεβαστεί πρωτίστως ως γυναίκα και μετά ως άνθρωπο. Που είναι περιποιημένος και στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και σε θέματα υγιεινής. Που είναι κιμπάρης και δεν θα παζαρεψει κάποια ευρώ ή κάποια έξτρα λεπτά παραμονής της στο δωμάτιο.

Που θα την κάνει να χαμογελάσει, και η ίδια θα φροντίσει, αυθόρμητα, να του χαρίσει το πιο γλυκό της και το πιο όμορφο χαμόγελο της. Και αν καταφέρετε να την κάνετε να γελάσει; Τότε θα ακούσετε το γέλιο της, το οποίο είναι μοναδικό και δεν δύναμαι να το περιγράψω με λόγια. Που θα της πει μια κουβέντα και θα την αναγκάσει να προβληματιστεί και να σκεφτεί. Αν ποτέ σας ρωτήσει κάτι, παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο θα σας ακούει. Θα αναμασά κάθε λέξη σας, λες και από το στόμα σας ακούει μελωδίες της κάθε συλλαβής σας.

Και φυσικά αυτόν, που όχι θα επιβεβαιώσει η ίδια, αλλά και μόνο που θα υποψιαστεί, ότι προσπαθεί να ανακαλύψει τα κουμπιά της και τι της αρέσει. Χωρίς να την ρωτήσει, απλά να το ψαξει. Τότε, θα σου συστήθει μόνη της, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Δεν θα σου δώσει μόνο το κορμί της, αλλά και κάτι από μέσα της. Κάτι από την ψυχή της. Θα είναι 100% μαζί σου! Όχι από επαγγελματική υποχρέωση. Βασικά από καμία υποχρέωση. Αλλά από ευχαρίστηση, γιατί ενδιαφερθηκες τι της αρέσει ώστε να το ζήσει και αυτή. Αυτος ακριβώς είναι και ο λόγος που γράφεται η κριτική αυτή. Το τελευταίο ραντεβού μαζί της... Κοιτούσα το δωμάτιο μετά την αποχώρηση της και μου έμοιαζε σαν την Σμύρνη μετά την άλλωση της!

Εκεί που υποκλίθηκα πραγματικά στην γοητεία της, ήταν όταν ετυχε να βγω ένα βράδυ μαζί της έξω για φαγητό. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι δεν προσπαθεί να δείχνει καλή και περιποιημένη μόνο για σένα βάσει πρωτοκόλλου, αλλά κυρίως για εκείνη. Το συναίσθημα της ικανοποίησης είναι πολύ μεγάλο όταν συνοδεύεις και συνοδευεσαι από μία γυναίκα σαν την Κατερίνα, που περιποιείται τον εαυτό της, γιατί με αυτόν τον τρόπο δείχνει και τον σεβασμό απέναντι σου. Η παρουσία της ήταν άκρως γοητευτική, μια πραγματική πρόκληση.

Είχε ντυθεί με ένα φόρεμα στη φωτεινή απόχρωση του κόκκινου, ίδια με αυτή που βλέπει στο πανί ο Ισπανός ταύρος, και που ορμά να το σκίσει. Οι γόβες της ήταν απόλυτα αρμονικές με το υπόλοιπο ντύσιμό της. Η αύρα της ακολουθούσε κυματιστά. Προχωρήσαμε προς τα ενδότερα, που οδηγούσαν στη σάλα και μου ζήτησε να βαστηχτεί πάνω μου για να μην γλυστρίσει. Άνοιξε ο ουρανός και οι άγγελοι χάρηκαν. Τα ‘χασα, δεν ήξερα τι κίνηση να κάνω, ήμουν σαν ένας μικρός, αμούστακος, μαθητευόμενος νέος. Το πιο δυνατό προσόν της είναι η αυτοπεποίθηση. Υπάρχει και το βλέπεις στον τρόπο που περπατά, στον τρόπο που μιλάει, στην κίνηση των καρπών της, στο χαμόγελό της και σε μια πληθώρα άλλων πραγμάτων, που σε μαγεύουν στο πέρασμά της.

Ήταν, είναι και θα παραμείνει ο εαυτός της. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνεται αγαπητή και επιθυμητή στο απόλυτο, μόνο σε όσους τη γνωρίζουν από την καλή αλλά και από την ανάποδη. Και την γουστάρουν γι αυτό ακριβώς που είναι. Αυθόρμητη, ειλικρινής, αληθινή. Δεν κρύβεται. Τον άνθρωπο που κρύβει μέρος του χαρακτήρα του να φοβάστε.

Για πολλά χρόνια, πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει τα νιάτα της και την ομορφιά της στους άντρες. Για την Κατερίνα, το σεξ και όχι μόνο, είναι η ποιότητα κι όχι η ποσότητα αυτό που το εναλλάσσει. Να τα απολαμβάνει σαν ένα ποτήρι καλό κρασί που το λατρεύει. Ωραίο άρωμα, έξοχο χρώμα, καλή παρέα και μια γλυκιά και ελαφριά ζάλη να αιωρείται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
260€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
26.138
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, vltepdr, Saftes87 και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2019
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως με μπορείς να βρεθείς στο ζενίθ της απόλαυσης με απλό τρόπο.... Προσκύνημα
Μπράβο φίλε την ξεκλέίδωσες την "Μπέμπα" και περάσατε όπως φαίνεται και οι δύο όμορφα...
Πάντα τέτοια.. Ναι!
11 Οκτωβρίου, 2019
Ευχαριστούμε για το εγχειρίδιο χρήσης της Κατερίνας...
Τελικά την πήδηξες? Γιατί δεν αναφέρεις κάτι για τον αγώνα όπως που υπερτερεί και που υστερεί έναντι του ανταγωνισμού....
11 Οκτωβρίου, 2019
Αυτή ακριβώς είναι η Κατερίνα
το βασικό είναι να καταλάβεις πως απέναντί σου έχεις έναν άνθρωπο
δεν είναι έτσι όλες αλλά η Κατερίνα είναι σίγουρα από αυτές που θα σου ανταποδώσει Χ2 αυτό που θα της δώσεις
11 Οκτωβρίου, 2019
Πολυ προμοσιον ρε παίδες μήπως γαματετζαμπα γιατί ούτε για τζάμπα δεν κάνει , και όσο για το χαμόγελο που λες σε μένα ήρθε λες και της σκότωσα τον πατέρα και με τη περούκα στραβια, ας μη πω για service ....... ούτε τζάμπα δεν θα πήγαινα
Ξανα
18 Νοεμβρίου, 2019
Τυπε μηπως ερωτευτηκες? λεω εγω τωρα Μαλακία
Κριμα για το κειμενο. Δεν θα το χαρακτηριζα κριτικη.
14 Μαρτίου, 2021
Τι να την κάνουμε την κριτική αφού με 4 - 5 κλικς μπορούμε να βρούμε πολλά. Την παραπάνω αναφορά όμως , μόνο εδώ μπορούμε να την διαβάσουμε.
Στα 4 - 5 κλικς , λοιπόν, την βρήκα κι εγώ και την απόλαυσα πολύ περισσότερο από το να διάβαζα το "πως τον πιάνει και τον κάνει" κλπ..
Καλά κι αυτά , αλλά και κάτι πιο μοναδικό είναι σίγουρα επιπλέον χρήσιμο. Πολύ χρήσιμο θα έλεγα αφού τροφοδοτεί εν γένει το
πνεύμα των επιλογών μας.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω το εξής : Πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Συνεπώς και να χαιρόμαστε για κάτι ιδιαίτερο που ζεί ή έζησε ένας άνθρωπος
(ότι και να είναι αυτό) και μάλιστα μπήκε στην διαδικασία να μας το αναφέρει κάτι το οποίο, ουσία, ούτε καν τον συμφέρει.

Θέλουμε ? το διαβάζουμε με τον τρόπο που ήθελε ο ίδιος να το γράψει γιατί αυτό τον έκανε χαρούμενο την ώρα που έχασε για να το γράψει..
& έτσι να μας πει την όλη εμπειρία του. Δεν θέλουμε ? Προσπερνάμε και πάμε εκεί που θέλουμε.

Καλή Σαρακοστή , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως. ...και Να θυμόμαστε ότι η χαρά της ζωής είναι να δίνεις με κάθε τρόπο διότι εκτός των ευκόλως
εννοούμενων, αυτό είναι βασικό στοιχείο για να αισθάνεσαι πιο δυνατός.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6