Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 19 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 76749
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ένα βράδυ στην πρωτεύουσα μία προγραμματισμένη έξοδος είχε ακυρωθεί. Έτσι και εγώ που ξέμεινα στην κυριολεξία, πήρα το γραφείο για να κλείσει η βραδιά μου με τον καλύτερο τρόπο. Επειδή όσες φορές είχα συνεργαστεί με το γραφείο είχα μείνει ικανοποιημένος, είχα σταμπάρει από καιρό την Πέννυ, μιας και νόμιζα ότι είναι όντως 42 ετών, ή έστω 45-46-47. Τελικά πέσαμε έξω.

Η κυρία ήρθε σπίτι και πραγματικά κατάλαβα ότι οι φωτογραφίες είναι αρκετά παλιές. Ίσως και πριν μνημονίων, ή απλά αρκετά επεξεργασμένες. Το σώμα της για τα 50-55 της χρονια ήταν καλό και έτσι είπα να κρατήσω το όνομα και να τηνδεχτώ χωρίς να καρφωφώ ότι δεν μου άρεσε, μήπως περάσουμε και καλά.

Μετά το μπανάκι, ξεκίνησε το έργο με φιλιά, με ωραίο τσιμπούκι. Υπήρχε διάθεση για σεξ και στα του αγώνα τα έδωσε όλα. Παρόλα αυτά η εμφάνιση μετράει και η γυναίκα δεν είναι 42, αλλά έχει καβατζάρει κατά πολύ τα 50.

Άρα από μένα άκυρο, όχι γιατί η κοπέλα είχε κακή απόδοση, αλλά γιατί θεωρώ ότι έπρεπε να ξέρουμε την πραγματική της ηλικία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
693
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, erethis72, piko και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2019
και εδώ έρχεται αγαπητή μου το εξής ερώτημα...με ποια λογική αυτή η τιμή??? Και για ποιον λόγο κάποιος να προχωρήσει σε συνεύρεση μαζί της. Οκ Καλό το gilf στα πλαίσια της λογική αλλά μήπως δίνουμε αξία σε κάτι το οποίο είναι πλέον αρκετά παρωχημένο; Και μην μου πείτε όλοι ότι το service μετράει..Με τα ίδια χρήματα σίγουρα βρίσκουμε πολύ αξιόλογο σέρβις σε MILF...E OXI KAI GILF ρε μάγκες!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1