Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Call-Girls 8380
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
To Ταβούκ Γκιοκσού η Καζάν Ντιπί της Ανατολής, είναι ένα καταπληκτικό απλό γλυκό που περιέχει κυρίως βουβαλίσιο γάλα και μπόλικη κανέλα. Αλλά με μεγάλη μαεστρία στην παρασκευή του. Έχει όμως ένα μυστικό όμως στη σύνθεση του, που θα ενθουσιάσει τον ουρανίσκο των μυημένων και θα αποθαρρύνει τους αμυήτους. Το μυστικό λέγεται κοτόπουλο!

Τέτοιο γλυκό είναι το κορίτσι, η Μπέλλα!
Προέρχεται από το Καζάν, ταταρικής καταγωγής με πολυετείς σπουδές σε μεγάλα πανεπιστήμια και εξωτικά μεταπτυχιακά.
Η Μπέλλα λοιπόν έχει κάνει μία κλασάτη φωτογράφηση με ορατά τα δείγματα έμπειρης γυναίκας και σε συνδυασμό αυτών των δύο, ωθήθηκα να την συναντήσω. Σκέφθηκα, θα γαμήσω μία ελεγκάντ πόρνη που ξέρει καλά το παιχνίδι!
Μου ήρθε στην πένα, καθαρότατη, παρφουμαρισμένη ελαφρά και κομψά ντυμένη με ωραίο εκρού ταγεράκι και ψηλοτάκουνα ροζ πέδιλα.
Η Μπέλλα στην πραγματικότητα είναι μία συμπαθητική καθημερινή κοπέλα αλλά έχει κρυφά ταλέντα. Είναι άκρως ερωτική, μάλλον όχι γιά σκληράδες και καουμπουλίκια.

Μπαίνοντας, με το καλησπέρα μου έσκασε το πρώτο γλωσσόφιλο, μου τρίφτηκε, έπαιξε με τα μάτια και ακούμπησε τον "πορθητή" που πολύ γρήγορα πήρε μπρος. Η συνέχεια στην πίστα...
Φορούσε πολύ όμορφα ροζ εσώρουχα κι έχει ένα μεγάλο ρομβοειδές τατουάζ πάνω από το κωλαράκι της που δεν διέκρινα τι απεικόνιζε. Πάντως ήταν όμορφο!
Ερωτικότατη, όχι επιτηδευμένη, κάνει έρωτα με θωπείες στις ερωτογόνες ζώνες που σε ανάβουν πιό πολύ. Ξέρει να γαμιέται, συμμετέχει, είναι εκεί, δεν κάνει δουλειά! Μουσκεύει και απολαμβάνει, όπως κι ο παρτενέρ!
Την ίδρωσε την φανέλα, λαχάνιασε σαν πρωτάρα εταίρα και τελειώσαμε μαζί.

Χείλια απαλά αιθέρια, όμορφα δίνουν φιλιά! Το στήθος με σιλικόνη με ρόγες κάγκελο από την παραμικρή αφή, όχι πάντως καλή δουλειά. Γαμώ τα επιθέματα! Κωλαράκι σόβιετ, ίσως όχι τόσο σφιχτό αλλά πολύ ωραίο σχήμα!

Φιλικότατη, απλή, θέλει να μάθει, θέλεις να ακούσεις την άποψη της. Πολύ καλή στην επικοινωνία! Θα μπορούσε να είναι μία καλή παλλακίδα αλλά καταργήθηκαν τα χαρέμια!

Cheers tavaris!


Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
13.713
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, vltepdr, Karelis69 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2019
Επειδή δεν φαίνεται στις φωτογραφίες το στήθος της κοπέλας είναι μεγάλο;;;
06 Οκτωβρίου, 2019
Πάρε το προφίλ της στο golden με την παλαιά φωτογράφιση να δεις το βυζί της
https://www.bourdela.com/call-girls/girls/bella6-golden-diamond-escort/

Elegant δεν την λες με την καμία. Πιο πολυ γαμαω το σκυλι που γνωρισα στα μπουζουκια φαση. Πρόσωπο, σώμα 6. Ομιλία κάργα βλάχικη. Βυζιά λιγο ασχημα φτιαγμενα αλλα οκ και ποδια σαν καλαμακια απο το γόνατο και κατω. Γαμιεται καλα η καριολα. Αν εδινε και κωλο.
07 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Elegant έγραψα γιά την φωτογράφηση, η ταυτοποίση με το GDE έγινε αφού την συνάντησα. Ομιλία ελληνικά βουκολικά, συμφωνώ. Σκυλί του πολέμου μπορεί αλλά όχι PSE. To βυζί από τις φωτό του GDE δεν υπάρχει, έχει άλλο σχήμα τώρα...κατάκατσε?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3