Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 25 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το καθιερωμένο δεκαήμερο με μοναδική σεξουαλική παρέα από γκόμενες όδευε προς τη λήξη του και η ανάγκη για σεξουαλική ανανέωση άρχισε και πάλι να προβάλει μέσα στο κεφάλι μου πυροδοτούμενη από το ένστικτο πολυγαμικότητας όλων των ανώτερων θηλαστικών.

Επιπλέον το τέλος της μέρας με βρήκε αρκετά κουρασμένο κάπου στo κέντρο. Το Ariston ηταν κοντά. Μια γρήφορη ματιά απο το τηλέφωνο στο ρόστερ του Glamour. Μου έκαναν κλικ 3-4 γυναίκες. Τηλέφωνο στην Αννα και γρήγορη συζήτηση. Η αρώτησή μου σαφής. Ποιά απο αυτές τις 4 ποιά δεν έχει κάνει ραντεβού μέχρι σήμερα ?? Απάντηση η Λούίζα.

Εντάξει η Λουίζα λοιπόν.

Η Λουίζα είναι σχεδόν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Καστανή, γύρω στο 1,60, την έκανα 24 ετών. Εντονες καμπύλες, τόσο βυζιά ( δυομισάρια ) όσο και κώλο. Επίσης πολύ καθαρή βελούδινη επιδερμίδα. Γενικά το σώμα της είναι πάρα πολύ καλό, και αν ήταν λίγο ψηλότερη θα ήταν τέλειο. Το πρόσωπό της είναι μέτριο. Πράσινα ωραία μάτια, αλλά αρκετά μικρά χείλη. Πολύ καλό γκαβλιάρικο μακιγιάζ.

Φορύσε ένα πολύ σέξυ συνολο με μακριές γυναικείες κάλτες και άψογα εσώρουχα που ανεδείκνυε το ωραίο σώμα της.

Είχε μια προφανή συστολή στην αρχή που κάποιους πιστεύω μπορεί να χάλαγε. Δεν έδινε γλωσσόφυλα. Προσωπικά αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις σάν πρόκληση.

Οι πραγματικές ( και όχι εικονικές ) αντιδράσεις μιας γυναίκας που πραγματικά διεγείρεται σεξουαλικά προσωπικά με φτιάχνουν ιδιαίτερα και λειτουργούν σε αυτό που λέγεται σεξουαλική απόλαυση πολλαπλασιαστικά και όχι προσθετικά.

Στο παραπάνω πλαίσιο την σταμάτησα στην αρχή από το γδύσιμο και άρχισα εγώ ένα συνδυασμό αργού γδυσίματος και μπαλαμουτιάσματος με ταυτόχρονη εξερεύνηση του όμορφου καμπυλάτου σώματός της. Το κρυφό όταν γίνεται σταδιακά φανερό γίνεται πιο διεγερτικό από το σκέτο γυμνό. Επιπλέον κολακεύει και φτιάχνει ιδιαίτερα τις γυναίκες, που και πιο δύσκολα διεγείρονται ( ιδίως οι επαγγελματίες ), αλλά και αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια !!

Ετσι η διέγερση βοήθησε τη Λουίζα να ξεπεράσε την αρχική προφανή συστολή της και να ''τρέξει'' σεξουαλικά''.

Το ιδιαίτερο στοιχείο τόσο της Λουίζας όσο και αυτής της συνάντησης ήταν οι θηλές της Λουίζας. Πραγματικά τεράστιες, όταν κάβλωσαν σηκώθηκαν στην κυριολεξία 3 πόντους υπερήφανα πάνω απο το στήθος της και χαιρόσουν πραγματικά να τις γλύφεις κάτω απο την μουσική υπόκρουση των πνιχτών κραυγών ηδονής της Λουίζας. Αυτό πραγματικά θα το θυμάμαι. Για τους λάτρεις της γυναικείας ρόγας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πολύ σπάνια βρίσεκεις σε γυναίκα κάτι τέτοιο.

Η κατάληξη αυτής της διαδικασίας ήταν μια καλή πίπα από μεριάς της που με έφτασε κοντά στα όριά μου.

Το γύρισα σε ένα αργό ιεραποστολικό Η αίσθηση του κόλπου της είναι ωραία. Σχετικά στενή και ελαστική. Επίσης το γεγονός ότι στο ιεραποστολικό προσάρμοζε τις γωνίες της λεκάνης της και τα πόδια της γύρω από τη μέση μου ώστε να οδηγεί το ‘’εργαλείο’’ μου εκεί που της άρεσε έδειχνε ότι την διαδικασία πράγματι την απολάμβανε !!

Γυρίσαμε τελικά σε cow girl όπου εκείνη έδινε το ρυθμό που ήθελε, παίζοντας ταυτόχρονα και με την κλειτορίδα της, και κάνοντας υπέροχους μορφασμούς με το πρόσωπό της, οπότε και γρήγορα παρέδωσα.

Το μασάζ που ακολούθησε ήταν με την κατάλληλη ένταση και σε όλο το σώμα. Γενικά το έχει με το μασάζ και ξέρει να σε χαλαρώνει.

Ο δεύτερος γύρος ήταν περίπου μια από τα ίδια, απλά με περισσότερες πρωτοβουλίες από μεριάς της. Και βέβαια δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνομαι..

Καταλήγοντας. Η Λουίζα είναι άξια εκπρόσωπος της Ρωσικής σχολής όπου η γυναίκα ανταποδίδει στο σέξ με αγαπησιάρικη συμπεριφορά δίνοντας στη συνάντηση ένταση και ιδιαιτερότητα. Επιπλέον το μασάζ της προσαρμόζεται σε αυτό που ζητάς και είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό. Συνολικά μια πολύ καλή επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 despy, koukos19, doc_lin και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2019
Να την πιεις στο ποτήρι φαίνεται από τις φωτογραφίες
05 Οκτωβρίου, 2019
η Λουιζα τα 35+ τα εχει χαλαρα
T
Tokyo
05 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε δεν μου έδειξε ταυτότητα. Αλλά εγώ 25 την έκανα. Βέβαια μπορεί το έντονο μακιγιάζ να με ξεγέλασε.Αν ξέρεις από βάσιμη πηγή το σέβομαι.
(Updated: 07 Οκτωβρίου, 2019) 07 Οκτωβρίου, 2019
Η πρωτη κριτική για την κοπελα γράφτηκε το 2015, απο ότι εχω παρατηρήσει το γραφείο δεν κανει αλλαγές στις καρτέλες οποτε 25 και 4 κάνουν 29 και αν κρύβει και κάνα δυο χρόνια?? Θα το ελέγξω ιδιοις ομμασι
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4