Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 93184
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
2ή φορά που πήγε κριτική μου στο υπερπέραν. Να ενημερώσουμε τους διαχειριστές ότι ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και δεν μπορούμε να ξαναγράφουμε συνέχεια.τους παρακαλώ να το δουν το θέμα.
Εκτός αν κάνω κάτι λάθος οπότε μπορούν μου στείλουν τις παρατηρήσεις τους.Αλλά ας τα ξαναγράψω.

"Όποιος νομίζει ότι έχει δει καμία γκομενάρα στο δρόμο και αναρωτιέται τι άλογο-γκανιάν και τέτοια είναι αυτό , είναι μάλλον γιατί δεν έχει πάει με την Erika.
Μόνο από την πρώτη επαφή παθαίνεις σοκ και λες χαλάλι τα χρήματα. είναι γυναικάρα στο 1,85 χωρίς τα τακούνια.Προσκύνημα
οι φωτογραφίες στο πρόσωπο την αδικούν , εγώ την βρήκα ποιο όμορφη από κοντά , γλυκύτατη , περιποιημένη , με extension στο μαλλί και βλεφαρίδες έξτρα αλλά χωρίς υπερβολές.
Σώμα: άλογο κανονικόΓλώσσα μαυρισμένη από παραλία , με ωραία επιδερμίδα ,περιποιημένη στα δάκτυλα , με ωραίο νεγκλιζέ και τίποτα από μέσα.Βυζί μικρό (ιδίως για αυτό το ύψος) αλλά καλοσχηματισμένο με ρώγες τέλειες που ανταποκρίνονται κατευθείαν σε οτιδήποτε.Στο κώλο εγώ δεν βρήκα κυτταρίτιδα αλλά δεν έβγαλα και τον μετρητή Μαλακία διότι με τέτοιο πόδι και μάλλον με ένα από τα ωραιότερα καλοσχηματισμένο μουνάκι που έχω συναντήσει όσον δεν ασχολήθηκα ιδιαιτέρως.
Απόδοση: Φιλιά με γλώσσα τα αποφεύγει, το γλύψιμο της αρέσει και δέχεται δάκτυλα αλλά όχι πολύ βαθιά Χμμμ; . όσον αφορά τα υπόλοιπα , θα πρέπει να διαβάσετε καλύτερα τους προλαλήσαντες γιατί εγώ από την κούραση που είχα και μετά το 1ο έκανα tilt Γερο-μύστης οπότε δεν μπορώ να κρίνω κατάλληλα Κεφάλι σε τοίχο!.το μόνο που παρατήρησα είναι ότι στην πίπα δεν το έχει, βάζει χέρι το οποίο το βγάζει όποτε θέλει αλλά δεν το έχει για βαθιά ρουφήγματα. Στο ιεραποστολικό όταν δώσαμε έδειξε ότι κάτι γίνεται αλλά την βρήκα κουρασμένη (από την αρχή της συνάντησης το παρατήρησα αυτό , φαίνεται ο προγενέστερος έδωσε πόνο , εύγε συνάδελφε Καπέλο) αλλά ήταν τέλεια να βλέπεις αυτές τις ποδάρες να σε τυλίγουν και έτσι κατέληξα στο να της τα δώσω όλα στο σώμα. χωρίς να πει τίποτα και με ένα λάγνο βλέμμα πήγε να πλυθεί. οπότε κομοδίνο δεν τη λες Ναι!το ραντεβού το έληξα στο μισάωρο γιατί αν με άρχιζε σε τίποτα χαδάκια και μασάζ θα ροχάλιζα και θα με άκουγαν σε όλο το τετράγωνο. Κεφάλι σε τοίχο!

σίγουρα αξίζει , έστω και μόνο για αυτό που θα δεις, σε αυτό το ύψος θα εντυπωσιαστείς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 23, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
andronikos3
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
7 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
151
Likes:
12.406
Πόντοι:
30.373
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, TOMCRUISE, Karelis69 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2019
κουραζμενη, με αεροπιπα χωρις φιλια και δακτιλα 8,2 μαστορα γιατι; Δηλαδη αν εκαμε ολα τα προηγουμενα τα βασικα θα την εβαζες 10; και με τιποτις αεροπλανικους οργκαζμους ή κολους και τετοιες ομορφιες ποσο να τις εβαζες ; 20 ναουμ;
01 Οκτωβρίου, 2019
τα γράφεις πολύ σωστά αλλά όπως αναφέρω στον αγώνα δεν τράβαγα εγώ με τίποτα.οπότε πήγαινε τόσο όσο, ώστε να γλυτώσει κόπο και νομίζω λογικό είναι. όταν την ζόρισα λίγο και το χέρι έβγαλε και όταν τον έφαγε γούσταρε και έδωσε και τα γλωσσόφιλα. όσον αφορά με το δάκτυλο έχεις δίκιο θα ήθελα να το δεχότανε αλλά είναι δικαίωμα της. Αλλά πίστεψε με , τραβάει το καταλαβαίνεις απλά με ζύγισε και λούφαρε.για αυτό και έφυγα στα 30". εμένα μου άρεσε το σύνολο με αυτό το ύψος , πιστεύω ότι βαθμολογίες 7,5 με 8,5 ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες της.
02 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@andronikos
έμπειρη απάντηση, ωραίος
review reaction 1 andronikos3
07 Ιουνίου, 2021
πολύ ωραίος ο φίλος μας!
review reaction 1 andronikos3
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4