Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Bella και την Margo τις είχα βάλει στο μάτι από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στο Coming Soon. Την Bella είχα την τύχη να την συναντήσω την πρώτη ημέρα που ήρθε. Την Margo την έκλεισα αλλά λόγω ανελαστικών υποχρεώσεων, με βαριά καρδία ακύρωσα. Ευτυχώς μπόρεσα και ανανεώσα για καποια από τις επόμενες ημέρες.

Πολλές οι καλές κριτικές για την Bella και να αναφέρω ότι θα συμφωνήσω με όλα τα καλά που έχουν γραφεί. Εμφάνιση άψογη και όλα φυσικά, τίποτα ψεύτικο ή φτηνό επάνω της. Όμορφο πρόσωπο και εντυπωσιακά μάτια. Σώμα νεαρής αθλήτριας, αφού είναι 22 χρονών και γυμνάζεται συστηματικά. Ψηλή κοπέλα με όμορφο αδύνατο σώμα, όχι ανορεξικό, φυσικά σφυχτό και με βελούδινη επιδερμίδα. Έχει έρθει στην Αθήνα με τη φίλη της για μπανάκια αφού στη Ρωσία έχει πέσει κρύο.

Συνήθως συνοδοί με τέτοια εμφάνιση έχουν ύφος και γι΄αυτό δεν την είχα συναντήσει μέχρι τώρα. Στην περίπτωση της Bella δεν ισχύει αυτό. Από την πρώτη στιγμή φιλική, ομιλητική (αν και με τα Αγγλικά δεν το έχει πολύ αλλά προσπαθεί), χαμογελαστή και με ειλικρινή διάθεση να σε ευχαριστήσει.

Στα του αγώνα αν και ψηλή κοπέλα, πολύ ευλύγιστη, πίπα επαγγελματική, ενεργή συμμετοχή στο sex και χωρίς να δυσανασχετεί σε τίποτα.

Αυτό που θα μου μείνει από τη συνάντηση είναι τη δίμετρη αψεγάδιαστη κορμάρα της αραγμένη στο κρεβάτι, παραδομένη να την εξερευνήσεις, με λάγνο βλέμμα να κοιτάζει και να είναι έτοιμη να την κατακτήσεις.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς, μια πολύ τίμια συνάντηση με μια γυναικάρα που ενδιαφέρεται να περάσεις καλά. Συνοψίζοντας μια εξαιρετική συνάντηση που έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι με την κοπέλα σου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
10.719
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, redb, Reporter και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού