Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 18 10
Call-Girls 28703
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ilona δεν ήταν στις πρώτες επιλογές μου για αυτό τον καιρό, αλλά τελικά σε απογευματινές καύλες κατέληξα σε αυτήν λόγω απουσίας (θεωρητικά) καλύτερων επιλογών - βλέπε Natali, Kortney, Marina...

Όταν έφτασε η κοπέλα και άνοιξα την πόρτα δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το όλο παρουσιαστικό. Παρόλα αυτά, έπαιρνε pass mark οπότε αποφάσισα να την κρατήσω, και εν τέλει δεν το μετάνιωσα. Σωματικά είναι λίγο πιο πλαδαρή από τα γούστα μου, με μεγάλες βυζάρες και ωραίο κώλο όμως. Πρόσωπο ψιλό-μέτρια πράγματα, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Επικοινωνία πολύ καλή, καθώς τα Αγγλικά της είναι πολύ καλά.

Στο 5λεπτο μπήκε για μπάνιο και κατευθείαν στα βαθιά με βαθιά πίπα από μέρους της, γλύψιμο μπάλες και όλα τα ωραία. Το γλύψιμο συνολικά σε υψηλό επίπεδο. Μετά λάστιχο, cow girl με τις βυζάρες να σε χτυπάνε στο πρόσωπο και στην συνέχεια doggy style, στο οποίο με παρακάλεσε να μην μπαίνω πολύ βαθιά. Φυσικά και πρόσεξα μόλις μου το είπε αυτό και ένιωθα ότι δεν ήταν εύκολο να μπω πολύ βαθιά, το θέμα είναι ότι μετά από καμιά δεκαριά καλές και χαλαρές πουτσιές μπόρεσα και χτύπησα πάτο σχετικά άνετα χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. Το σκηνικό συνεχίστηκε έτσι, με ρυθμικές διεισδύσεις όπου το τέλος ήρθε με άκρως απολαυστικό τρόπο, καθώς είχα πιάσει τέτοιο σωστό ρυθμό ο οποίος δεν σταμάτησε ούτε κατά την διάρκεια του χυσίματος βαθιά μέσα της, με αποτέλεσμα να χύνω ατελείωτα για περίπου 20 δευτερόλεπτα καθώς μπαινόβγαινα μέσα της ρυθμικά μέχρι να μην μείνει ούτε σταγόνα.

Μετά το ωραίο χύσιμο, μπανάκι ακατέρωθεν και μπλα μπλα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η κουβέντα δεν κράτησε και πολύ καθώς άρχισε πιπούλα με δικιά της πρωτοβουλία. Το σκηνικό παίχτηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη φορά, αλλά αυτό δεν με χάλασε καθώς ένιωθα "άδειος" μετά την απολαυστική πρώτη φορά, παρόλα αυτά η Ilona είχε άλλη άποψη! Η δεύτερη φορά δεν ήταν τόσο απολαυστική όσο η πρώτη, ούτε το χύσιμο τόσο εντόνο, αλλά παρήλθε και πάλι με τον ίδιο τρόπο βαθιά μέσα της στα τέσσερα. Μετά και από την δεύτερη κατάθεση ψυχής έμεινα πραγματικά άδειος, αλλά χωρίς κανένα παράπονο.

Σε γενικές γραμμές η κοπέλα μπορεί να βγάλει γούστα και σίγουρα δεν θα περάσεις καθόλου άσχημα μαζί της. Εάν είσαι βυζολάτρης και θέλεις μία που αντέχει στο σφυροκόπημα, η Ilona μάλλον θα σε καλύψει. Μπορεί και να την ξανασυναντούσα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 24, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chaoserevos, TOMCRUISE, kon_ntinos και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού