Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 26 10
Call-Girls 23200
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αυτο που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση στην Ρειτσελ ητανε οτι δεν ειχε ιχνος φωτοσοπ στις φωτογραφιες της. Οτι βλεπεις ετσι ακριβως ειναι. Μικροκαμωμενη ωραιο πλαστικο βυζακι πολυ ωραιο σχημα στο μουνι της ωραια ποδια ωραιο μικρο κωλαρακι. Γενικα καυλωτικο γκομενακι. Προσωπο για μενα μετριο δεν ητανε του γουστου μου. Αφου ηπιε μια μπυρα που της παραγγειλα και τα ειπαμε μπηκε για μπανακι χαλαρα. Ηρθε εξω γυμνη και αρχισαμε τα χαδια και τα γλωσσοφιλα πολυ καυλιαρα γκομενα με φιλαγε παθιαρικα με χαιδευε παντου και εβγαζε καυλωτικους αναστεναγμους. Την εριξα στο κρεββατι και την εγλυωα στην κλειτοριδα της πολυ ωραιο σχημα μουνιου και αρκετα στενο το οποιο ειχε γεμισει υγρα. Μετα απο κανα 5λεπτο μου ειπε να την γλυφω ποιο μαλακα και σιγα και μετα απο λιγο η γκομενα εχυσε με αναστεναγμους και με παρακαλεσε να σταματησω 1 λεπτο για να ηρεμησει οπως ειπε. Μετα ηρθε μου ειπε να αραξω εγω στο κρεββατι και να μου παρει εκεινη πιπα. Δουλευει πολυ καλα την γλωσσα της και στον πουτσο και στα αρχιδια πολυ καλες βαθειες διεισδυσεις και ωραιες μαλαξεις με τα χειλια της.Γκομενα εμπειρη στην πιπα και στο γαμησι. Αφου μου τον εκανε πετρα ανεβηκε απο πανω με γυρισμενο το κωλαρακι της και εκανε πολυ ωραιες κυκλικες κινησεις αλλοτε σταματαγε αλλοτε εκανε πολυ δυνατα και εγω καρφωμενο δαχτυλο βαθεια στην κωλοτρυπιδα της. Μετα γυρισε καθισε απο πανω μου με γαμησε με ανοιχτα τα ποδια της και πολυ ωραια σιγανα αισθησιακα καθισματα οπου με καυλωσε παρα πολυ. Ετοιμος να χυσω σηκωθηκα και της τα εδωσα ολα στην μαπα οπου την γεμισα αρκετα. Γελασε πονηρα σηκωθηκε και πηγε μπανιο. Μετα απο λιγο βγηκε και μου ειπε οτι πριν ητανε Θεσσαλονικη αλλα δεν της αρεσε καθολου και ηρθε Αθηνα για να δει τι παιζετε και εδω. Ηδη απο τις πρωτες μερες της ειδε πολυ ωραιους αντρες στην Αθηνα και τελειως διαφορετικη νοοτροπια σε ολα ετσι μου ειπε. Πλακωθηκαμε παλι στα φιλια και μετα παλι πιπα με πολυ ορεξη η Ρειτσελ και γυρισμα στα τεσσερα πολυ δυνατο γαμησι η πλατη της την πιανεις και ειχε ιδρωσει πολυ καυλα αυτο να το βλεπεις γιατι καταλαβαινεις οτι εχεις να κανεις με πολυ καυλιαρα γυναικα καυλωνε εβριζε στα Ρωσσικα και τραβουσε τα σεντονια εγω δεν σταματουσα με τιποτα και εδινα ασταματητο πονο. Αλλαγη σε ιεραποστολικο οπου της ανοιξα τερμα τα ποδια της και επεφτα με φορα πανω της εγω μεγαλοσωμος λογω και απο τις προπονησεις στο μποξ αυτη μικροκαμωμενη αλλα η γκομενα δεν μασησε τιποτα ισα ισα που γουσταρει πολυ δυνατο γαμησι. Απο οτι μου ειπε ματα εχυσε και δευτερη φορα. Αληθεια ψεμματα δεν καταλαβα να πω την αληθεια αλλα την ειδα πολυ καυλωμενη. Αφου την σφυροκοπησα ακομη κανα 10λεπτο της τα εριξα παλι στην μαπα της λογω του υποτακτικου στυλ που γενικα εχει. Δεν δοκιμασα κωλοτρυπιδα ουτε εχυσα στο λαρυγγι της οπως κανω σε αλλες. Οταν την ξαναπαρω σε ντουο θα δοκιμασω ολα. Πολυ καλο μουνακι για να περασεις ευχαριστα χωρις παρατραγουδα μια ωρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 17, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
5.578
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 muffer35, gymaster, james034 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2019
και μετα ξυπνησες σουβλακο.πιο βαρεμενη απο τ ρειτσελ δεν υπαρχει.....
20 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμενα μου εξηγηθηκε πολυ ενταξει ητανε αρκετα καλη. Οτι εκανε εγραψα τι μαλακιες λες δεν καταλαβαινω. Βλεπεις φαντασματα? Αν εσυ δεν πηγες ενταξει μαζι της τι φταει ο ενας και ο αλλος και στην τελικη τι να κερδισω ρε τυπε γραφωντας μαλακιες δεν καταλαβαινω?
20 Σεπτεμβρίου, 2019
προμο
21 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχεις δικιο και μετα ξυπνησες! Αν δεις τις κριτικες μου εχω θαψει αρκετες κοπελλες απο αυτο το πρακτορειο οποτε εισαι λαθος.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4