Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 465225
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με αυτό το επικό άσμα των Doors θέλησα να ξεκινήσω την κριτική μου, δεν θα μακρυγορήσω θα είμαι σύντομος. την Αριάνα την είχα σταμπάρει όταν δούλευε παλια στο προηγούμενο γραφείο αλλα πάνω που πήγα να την συναντήσω σκάει η βόμβα και εξαφανίζεται, μόλις την είδα ξανά στο προσκήνιο λέω αυτη τη φορά να μην τη χάσω.

Ραντεβού στα νότια, φτάνω πάντα ενα μισάωρο νωρίτερα για να φρεσκαριστώ και να είμαι έτοιμος. Ακούω την πόρτα του ασανσερ και τα βήματα απ'τα τακούνια να πλησιάζουν την πόρτα μου και αργότερα τον χτύπο που περίμενα. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ενα μωράκι με γλυκό προσωπάκι και κορμί λαμπάδα που με τα τακούνια έφτανε το 1.80. Μπαίνει ευδιάθετη και αφου γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις μπαίνει για μπάνιο. Βγαίνει έξω και αποκαλύπτει το αγαλματενιο κορμί της , μικρό βυζάκι παιχνιδιάρικο αλλά κωλάρα για άγρια γούστα.

Ξεκινάει με πίπουλα που αν δεν είχε τα σίδεράκια θα ήταν πολύ καλή, με προσπάθεια για DT, μετά απο λίγο την έβαλα να κάτσει πάνω μου όπου ήταν ήδη υγρή κάτι που μου άρεσε, την γυρναω σε reverse για να θαυμάσω την κωλάρα της που είναι άλλο πράγμα. Γύρισμα στα 4 λίγο ακόμα μουνάκι και μετά με λίγο σάλιο κάρφωμα απο πίσω, η αίσθηση μοναδική , δεν άντεξα πολύ και κατεθεσα. Μπανάκι λίγο σόσιαλ και σε χρόνο ρεκορ ξανά έτοιμος, μετα απο την απαραίτητη πιπούλα την βάζω κάτω να την περιποιηθώ και εγω λίγο.

Μουνάκι πεντακάθαρο και υγρό με ευαίσθητη κλειτορίδα, είσοδος ιεραποστολικά με το μωρό να γουστάρει και να το ζεί, ποδια στον ώμο , πλάγια , στον αέρα αγκαλιά, τα πάντα όλα, αλλά για το τέλος άφησα το καλύτερο , στα 4 με θέα την τουρλωτή κωλαρα της τον κάρφωσα στην καυλιάρικη τρυπούλα της και την έσκιζα με πολύ δύναμη και ταχύτητα ασταμάτητα με το μωρό να γουστάρει σαν τρελό. Τι τράβηγμα μαλλιών , τι σκαμπίλια , τι βρισίδια όλα τα έκανα και αυτη μόνο να φωνάζει απο την καύλα και να ζητάει περισσότερο.

Ε! μετά απο κανα τέταρτο ήρθε το τέλος με τους δύο μας μούσκεμα στον ιδρώτα και εγώ να προσπαθώ να πάρω ανάσα λες και είχα τρέξει στον μαραθώνιο.
Αν θα την ξαναπάρω; Σίγουρα , απλά για τα δικά μου οικονομικά δεδομένα είναι λίγο ακριβή αν και αξίζει κάθε ευρώ.
Στα θετικά να σημειώσω και την ταχεία εξυπηρέτηση του γραφείου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
2.589
Πόντοι:
6.745
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vaggelis 80, KOST74, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2019
Ετσι!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1