Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 132 10
Call-Girls 297171
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όντας μερικές μέρες άχυστος και έχοντας στο μυαλό μου όλες εκείνες τις ξεδιάντροπες κορασίδες που κυκλοφορούσαν μπροστά μου ημίγυμνες στις παραλίες με τα αφράτα πωπουδάκια τους να λιάζονται κάτω από τον ήλιο, αποφασίζω να στείλω μήνυμα στην Ιόλη. Η αλήθεια είναι πως οι ελπίδες μου ήταν ελάχιστες καθώς σχεδίαζα να την συναντήσω μερικές ώρες μετά. Ανέλπιστα και μετά από 3-4 μηνύματα για το που και πότε βολέυει και τους δύο μας, το ραντεβού κανονίστηκε για 3 ώρες αργότερα στο Lacoba, με τέτοια τύχη έπρεπε να είχα παίξει και ένα τζόκερ εκείνη την μέρα αλλά δεν το έκανα Κεφάλι σε τοίχο!

Το κόριτσι έφτασε στην ώρα της ντυμένη με απλά καθημερινά ρούχα, τόσο που εάν την έβλεπα στον δρόμο θα την περνούσα για φοιτήτρια και σε καμμία περίπτωση για κορίτσι της δουλειάς. Πεταχτό φιλάκι, γρήγορο μπανάκι και αλλαγή outfit με κάτι που της είχα ζητήσει να έχει μαζί της. Χωρίς ρούχα το κόρίτσι είναι ένα μινιόν αγαλματάκι με υπέροχο κορμί, 2 μικρά παιχνιδιάρικα και ανταποκρίσημα βυζάκια και έναν τέλειο πάτο που θα ήθελα να τον χουφτώνω και να τον ζουλάω μέρα-νύχτα

Πέχτηκαν συνολικά 3 γύροι αλλά θα αναφερθώ ελάχιστα στους 2 πρώτους γιατί ήταν η ξεφτίλα του άντρα.... ΝτροπήΝτροπήΝτροπή
Ο πρώτος έληξε σε 2 λεπτά και ενώ η Ιόλη τον είχε στο στοματάκι της αφού πρώτα είχε καραμελώσει τα @@ μου (τα φτύνει διακριτικά) και ο δέυτερος μετά από 3 λεπτά στην τρυπούλα της (η οποία είναι ακόμα στενή για τα χιλιόμετρα που έχει γράψει) αφού πρώτα έιχε προηγηθεί αμοιβαία περιποίηση.

Ευτυχώς που έπεσε το τρίτο μανίκι και αυτή η κριτική δεν σταματάει εδώ Κουλ
Μπόλικο DT για ανέγερση του φρίξου και μετά πάρσιμο και των δύο τρυπούλων σε διαφορετικές στάσεις για αρκετή ώρα. Το κωλαράκι της είναι ποίημα και στενό αλλά το δίνει πρόθυμα και φαίνετε να το απολαμβάνει κιόλας, κυρίως όταν με κοίταζε από τους καθρέφτες να μπαινοβγαίνω μέσα της.

Συμπερασματικά, το κορίτσι πραγματικά μεταμορφώνεται μόλις μπεί στον ρόλο της και από λιγομίλητη και σεμνό κοριτσάκι μετατρέπεται σε πρόστυχο πουτανάκι που θες να το σκίσεις. Δεν λέει όχι σε τίποτα, μοιράζει γλωσσόφιλα αβέρτα, σε προσκαλεί να το καθοδηγήσεις και όταν το κάνεις σε υπακούει σαν καλό κορίτσι.

Τα μόνα αρνητικά για μένα είναι ότι ήταν υπερβολικά μαζεμένη και διστακτική στην κουβέντα και φάνηκε να ήταν λίγο αμήχανη ειδικά στην αρχή, πράγμα που διακιολογείται μιας και αυτή ήταν η πρώτη μας συνάντηση, ελπίζω πως στο μέλλον το πράγμα θα βελτιωθεί.

Γαμάτε γιατί χανόμαστε Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 05, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
SilverAries
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.105
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 panagos7, PANTHERS3M, THV και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2019
Πες και και το κόμιστρο ντεεεε
12 Σεπτεμβρίου, 2019
Στο θέμα συζήτηση μην ανησυχείς. Της παίρνει λίγο καιρό αλλά βελτιώνεται...Μεγάλο χαμόγελο
13 Σεπτεμβρίου, 2019
Είναι όπως τα λες. Της αρέσει να κάνει σεξ, δεν λέει όχι πουθενά και σε ότι με αφορά, όσες φορές και να την συναντήσω (και ήδη είναι πολλές) δεν την χορταίνω. Όσο για την συζήτηση, είναι το στυλάκι της αυτό. Την έχω μάθει πλέον χαχα. Γειά σου μικρούλα μου, φαντάζομαι ότι μας διαβάζεις...
16 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

150/1h full φίλε μου
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4