Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 10 10
Call-Girls 22099
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με καθυστερηση 20 λεπτου λογω υπερβολικης κινησης μπηκε στο δωματιο η Τιφανυ λιγο αγχωμενη. Προσπαθησε να δικαιολογηθει για την αργοπορια αλλα την καθυσυχασα οτι ετσι γινεται παντα τις πρωτες μερες του Σεπτεμβριου οταν γυρνανε ολοι απο διακοπες και γινεται τρελοκομειο στους δρομους. Αφου βγηκε απο το μπανιο ηπιαμε χαλαρα το ποτακι μας και αρχισαμε να μιλαμε για διαφορα θεματα ωστε να χαλαρωσουμε και οι δυο μας. Ωραιο μουνακι με ωραιο κψλαρακι ωραια ποδια ωραια δουλεια στο φτιαχτο βυζι της και για μενα λογω σιλικονης στα χειλια που με ξενερωνει μετριο προσωπο αλλα ωραια ματια. Καλοχτενισμενα μαλλια πολυ βαψιμο που εμενα δεν μου αρεσει και καλοντυμενη και περιποιημενη παντου. Πριν τελειωσουμε το ποτακι μας αρχισαμε τα φιλια και ξαφνικα η Τιφανυ εσκυψε και αρχισε πιπα. Πολυ εμπειρη πολυ δυνατη η πιπα της με πολλες εναλλαγες και τεχνικες που ανετα για πλακα αν αφεθεις σε τελειωνει. Με καυλωσε παρα πολυ η πιπα της γιατι νοιωθεις οτι εισαι με μια εμπειρη εταιρα και της ζητησα προφυλακτικο και να κατσει απο πανω μου. Η γυναικα στην συγκεκριμενη σταση δινει ρεστα. Γαμιεται σε ολες τις γνωστες τεχνικες σκληρα αισθησιακα σαν βραζιλιανα και σου λεει βρωμολογα συνεχεια. Δυσκολα θα κρατιομουνα αν δεν ημουνα σε συγκεκριμενη ηλικια σε αυτη την σταση. Επιδιωκει δυνατο γαμησι στα τεσσερα για να σκιστει οπως λεει και στο ιεραποστολικο σε σπρωχνει απο τον κωλο δυνατα για να καρφωθεις στην μητρα της οπου ετσι παιρνει οπως μου ειπε μεγιστη ηδονη. Δεν σταματαει καθολου να γαμιεται μια ωρα συνεχομενα ακομη και να χυσεις. Μολις χυσεις σε τσιμπουκωνει αμεσως στον κανει τουμπανο και συνεχιζει το γαμησι. Λυσαρα που θελει να γαμηθει και να χυσει καθε φορα που γαμιεται. Εταιρα γεννημενη για αυτη την δουλεια γυναικα που σεβεται τα λεφτα που παιρνει και θελει να ευχαριστησει τον πελατη. Ενω την επιλεγουνε για gfe που το εκτελει αψογα απο οτι μου ειπε γουσταρει πολυ pse bdsm με δεσιματα δονητες παιχνιδια και ελεγχομενο πονο. Επεσε στο καταλληλο ανθρωπο γα τον ελεγχομενο πονο ψιλοπνιξιματα δεσιματα κλπ. Την επομενη φορα θα την ταχτοποιησω καταλληλα. Εκτος πρωκτικο που δεν γουσταρει συστηνεται ανετα για πολλα προγραμματα μαζι με ντουο και τα προηγουμενα που ειπα. Μουνι που κανει αυτη την δουλεια απο επιλογη της και παιρνει ηδονη ακομη και οταν παιρνει τσιμπουκι στον αντρα. Αν τα βρει μαζι σου γαμιεται σαν σκυλι αν οχι και παλι θα σε ικανοποιησει αλλα δεν θα παρεις ολο το πακετο της. Για εμενα μια πραγματικη εταιρα που τα λεφτα που θα δωσεις τα αξιζει και δεν θα το μετανιωσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
5.578
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kwstasxat, eridon1877 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2019
Προσοχή υπάρχουν fake κριτικές . Πως είναι δυνατόν να έχεις την ΙΔΙΑ ημέρα ερωτική συνεύρεση με ΔΥΟ διαφορετικές κοπέλες σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ραντεβού ?
12 Σεπτεμβρίου, 2019
γιατί φίλε μου γράφεις ότι είναι Fake η κριτική; αποκλείεται το γεγονός να πήγε στις 20:00 με την μία και στις 22:00 με την άλλη (εύκολο αφού συνήθως στα δωμάτια ημιδιαμονής το περιθώρια είναι 3 με 4 ώρες);ή να πήγε Κυριακή με την μία και Δευτέρα με την άλλη αλλά όταν έγραψε τις κριτικές του ο συναγωνιστής, να έβαλε ίδια ημερομηνία είτε γιατί βαριόταν είτε γιατί δεν ήθελε να μάθει όλος ο κόσμος ποιες μέρες απουσιάζει ;; Χμμμ;
12 Σεπτεμβρίου, 2019
170€ δεν είναι η τιμή?
13 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1530 ωρα Πριαμος Ηλιουπολη Τιφανυ . 1630 ωρα Πριαμος Ηλιουπολη Αλεξανδρα Ημερα Τριτη δωματιο 201. Φιλε για να μην σε βρισω ασχημα σε παρακαλω κοψε τις μαλακιες που λες σε μελος παλιο με συνολο περιπου 80 κριτικες σε νηματα κλπ. Αν θελεις να φαντασιωνεσαι συνωμοσιες ψαξε αλλο σαιτ. Εδω ειναι για γαμιαδες οχι για πουτσοπαιχτες.
13 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πεστα ρε Ανδρονικε πες τα γαμωτο μου με τους τρελλους που μπλεξαμε εδω μεσα.
13 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

140 εδωσα δεν μου ζητησε τιποτα παραπανω.
13 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστός ο Ανδρονίκ
13 Σεπτεμβρίου, 2019
Μην απολογειστε και μην τσιμπάτε οι έμπειροι καταλαβαίνουν οι απλοι αναγνώστες απορούν.
Kost74 respect φίλε επίσης ευχαριστώ για το γέλιο που μου πρόσφερες με τους "πουτσοπαιχτες"Μεγάλο χαμόγελο
14 Σεπτεμβρίου, 2019
Ακόμα και τώρα στο μπανερ του γραφείου η τιμή της είναι 170 και όχι 140, ο καθένας μπορεί να καταλάβει και να βγάλει τα συμπεράσματα του
T
Theogenis
14 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Turbo το θεμα ειναι να γαμαμε καλα. Ολα τα αλλα ειναι περιττες μαλακιες. Παει ο αλλος τωρα που γραφτηκε τον Αυγουστο του 19 στο σαιτ με μια κριτικη και γραφει παπαριες. Ειπαμε μην το παραγαμαμε κιολας.
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2