Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 465516
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεσημερι Κυριακης και τηλεφωνημα στο καινουργιο γραφειο και την αλλη γραμμη απαντα μια σεξυ ,γλυκια και ευγενικη φωνουλα. ζηταω την Αριανα... θα ξερω σε 1 ωρα αν θα δουλεψει μου απαντα η ΦΩΝΗ!! Ξανα εγω σε τηλεφωνο πιο μετα και τα νεα ηταν καλα.
Ραντεβου στο σπιτι μου νωρις το βραδυ, φτανει στην ωρα της, ανοιγω και φευγει το σαγονι στο πατωμα, μια κοπελαρα που πανω σ αυτα που φορουσε πρεπει να ηταν στο 1 90. !! Δεν τα βγαζεις αυτα της λεω γιατι θα πιαστει ο σβερκος μου να κοιταω ψηλα συνεχεια Χαμόγελο
Μου εκανε την χαρη... ντυσιμο.. μαυρο μινι με μπουστακι και το μακρι μαλλι κοτσο! Οταν βγηκε απ το μπανιο αρχιζει αμεσως τα φιλια... γλωσσα χωρις εκπτωσεις, παθος!! Καθετε στην ακρη του κρεβατιου και αρχιζει μια πιπα που αν δεν την σταματαγα μπορει να συνεχιζε μεχρι τωρα Γλώσσα αφου την περιποιηθηκα κ εγω , αρχισαμε.... πολλες διαφορετικες στασεις οπου την περισσοτερη ωρα εψαχνε ταυτοχρονα το στομα μου να βαλει την γλωσσα της μεσα.... οκ.. καυλα! ακουραστη καυλα!!Ναι! δεν εσβηνε!!
Οταν την εβαλα στα 4 , χαζεψα λιγο.... εως πολυΧαμόγελο τι κωλος!!!! τον ζητησα... ακου λεει;; αμε!! βαζει λιγο σαλιο και... CHAOS RISING . Δεν ειπε ποτε κουραστηκα , δεν ειπε οχι σε τιποτα , αντιθετα, ελεγε μην σταματαςΠροσκύνημα
Αν συνεχισει ετσι, που το ευχομαι, θα πρεπει σε καποιο συντομο φανταζομαι χρονικο διαστημα να περνουμε 4-5 μερες πριν για να την βρουμε. Απο της πιο θερμες και καυλιαρες πιτιρικες που εχω δει, βασικα.... μονο μια της ιδιας ηλικιας απο αυτες που εχω δει ειναι τοσο καλη και καυλιαρα, και μου την θυμησε, οσο αφορα το κομματι σεξ. Λιλα. Σε λιγο καιρο βλεπω να φτανει της αποδοσεις της. τοσο καλη!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
koskam
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
8.978
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 heartbeat, delipas, vaggelis 80 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού