Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Βρισκομαι στην πόλη για λίγες ώρες σε ξενοδοχείο πολύ λουξ και δεν μου έφευγε η ιδέα από το μυαλό να παραγγείλω "συντροφιά" αργά το βράδυ.
Στέλνω μέσω watsapp στο πρακτορείο και απαντάνε σχετικά γρήγορα.καλεσα και τον αριθμό και με έφτιαξε πολύ η φωνή που απάντησε πρεπει να ήταν Σαλόνικια Ελληνίδα. Ήταν διαθέσιμα 2 κορίτσια και από τις φωτό δεν μου ήταν δύσκολο να διακρίνω πόσο όμορφα γαλάζια μάτια έχει αυτή η βέρα ρωσιδουλα από την Μόσχα. Έρχεται μετά από μια ώρα στην πόρτα του δωματίου ανοίγω ντυμένος με μπουρνουζι, αυτή φορούσε αδιάφορα καθημερινά ρούχα και φλατ παπούτσια.
Ευτυχώς φορούσε πολύ σέξυ εσώρουχα παρόμοια με αυτά των φωτό και διακρίνονταν και τα διάφορα τατουάζ αρκετά σέξυ αναλογίες με βυζί πολύ ψεύτικο με ουλές.
Η πρώτη της κουβέντα ήταν: money!!
Δινω τα συμφωνηθέντα και προσπαθώ να συνεννοηθώ για τι ζητούσα εκείνο το βράδυ. Κάνει ντους και εγώ ξαπλωμένος στο διπλό κρεβάτι αγωνιούσα ποσο καλά θα περάσω.
Έρχεται με κοιτάζει με ένα πονηρό βλέμμα δεν λέει τίποτα και ξεκινάει μια μέτρια πίπα ακα χωρίς να με ρωτήσει εάν θέλω με.
Συνεχίζουμε δύο στάσεις και τελειώνω μέσα της γιατί δεν άντεχα. Της ζητάω μασάζ και μου κάνει κάτι κινήσεις ρωσικές πολύ χαλαρωτικές σε κάποια φάση σταματάει και μου ζητάει να γυρίσω. Δεν είχε περάσει ούτε 20λεπτο και μου τον ξαναπήρε στο στόμα ακαβλωτο και κάναμε ακρίβεια τις ίδιες κινήσεις μέχρι που ήρθε το τέλος μέσα στο σκουφάκι ξανά. Με κοιτάζει με απορία και μου λέει είναι αργά νυστάζω πρέπει να φύγω. Δεν ξέρω εάν είχε άλλο πελάτη η αν πράγματι νυσταζε ντύθηκε και με καληνύχτησε με ένα φιλί στο μάγουλο.
Εάν ξέρει κάποιος ρωσικά μπορεί να περνούσε καλύτερα πιστεύω. Με αγγλικά δεν προβλέπεται συνεννόηση ούτε καλός social χρόνος στα ενδιάμεσα μπαλάκια. Ας οψεται η απειρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
pirateman
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.344
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, chris1955, james034 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού