Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 40 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η πολυθρύλητη Μαρίνα του AGN μπήκε στο στόχαστρο λόγω των πολλών και θετικών -κατά κύριο λόγο- κριτικών. Πρόκειται για μικροκαμωμένη - petite νεαρή κοπέλα που με επισκέφθηκε κομψά ντυμένη και στην ώρα της. Το σώμα της τα έχει όλα μικρά, αλλά καλοσχηματισμένα. Βυζάκι εφηβικό με ωραία ευαίσθητη ρώγα, κωλαράκι που γεμίζει τις χούφτες, λεπτά μπουτάκια, απαλό νεανικό δέρμα και περιποιημένα άκρα. Χαριτωμένο, όμορφο πρόσωπο κοριτσιού διπλανής πόρτας, με ματάρες όμως που δίνουν πολλούς πόντους στο σύνολο.

Παρά το λεπτεπίλεπτο της κατασκευής της, είναι δυνατή όταν χρειάζεται και απολαμβάνει τόσο τους αργούς αισθησιακούς ρυθμούς, όσο και τις στιγμές σφοδρού σφυροκοπήματος. Φυσικά είναι πολύ ευλύγιστη, κάνει με άνεση χορευτικά πάνω στο κρεβάτι και σε οποιοδήποτε άλλο έπιπλο χρειασθεί υποθέτω. Τεράστιο ατού για εμένα οι φυσιολογικές αισθησιακές αντιδράσεις της στο σεξ, χωρίς θεατρικές υπερβολές τριπλών οργασμών μόλις την ακουμπήσεις. Έχει επίσης αναπτύξει μια ιδιαίτερη τεχνική στη χρήση της γλώσσας της (σαν μικρά τσιμπολογήματα φιδιού) που εφαρμόζει στο ηδονικό τσιμπούκι της, κατά τη διάρκεια του οποίου πέρασε τη "φιδίσια" γλώσσα της από παντού, ενώ δεν φοβάται το deepthroat! Εγλείφθη λαίμαργα μπρος και πίσω (καθαρότατη και μυρωδάτη), ενώ οι ποδολάγνοι -όπως εγώ- θα απολαύσουν τα συμμετρικά δακτυλάκια της και τις τρυφερές καμάρες της. Πολύ αισθησιακή και στα φιλιά της, τα οποία είναι τρυφερά με την ιδιόμορφη χρήση γλώσσας που εφαρμόζει και στο τσιμπούκι, ενώ σε στιγμές μετατρέπονται σε βαθιά, παθιασμένα γλωσσόφιλα.

Ευγενική και πρόσχαρη στο social. Δεν μου έβγαλε τσαμπουκά ή μαγκιά που διάβασα σε μερικούς, αντιθέτως θα έλεγα ότι είναι γλυκιά κοπέλα και ελαφρώς συνεσταλμένη (όσο χρειάζεται). Απολύτως θετικό πρόσημο λοιπόν από εμένα στη Μαρίνα. Το "ίσως" στο αν θα την ξανασυναντούσα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι δεν επιλέγω αυτό τον σωματότυπο ερωτικής παρτενέρ συχνά. Είναι βέβαιο όμως ότι όταν μου δημιουργηθεί ξανά επιθυμία για κάτι τέτοιο, η Μαρίνα θα είναι από τις πρώτες στη λίστα.

Καλό Φθινόπωρο μάγκες μου Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 05, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
5.866
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, kwstasxat και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2019
"Εγλείφθη" ρε τρελέ;; Χαχα...
Ωραίος ρε μάγκα. Πάντα τέτοιες ωραίες κριτικές εύχομαι!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1