Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από μια σειρά καλών συναντήσεων με τη βοήθεια των χρήσιμων πληροφορικών των αγαπητών μελών του bou είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε μια νέα άφιξη χωρίς κριτικές και να ενημερώσω με τη σειρά για την εμπειρία μου.

Ταλαντευόμουν ανάμεσα στις νέες αφίξεις του γραφείου και από τις φωτογραφίες κατέληξα στη Barbara. Συνάντηση στο αξιοπρεπές ξενοδοχείο της γνωστής λεωφόρου. Ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω μια όμορφη κοπέλα να με περιμένει με ένα ολόσωμο εσώρουχο. Εμφάνιση πολύ κοντά στις φωτογραφίες οι οποίες όμως πρέπει να είναι λίγο παλαιότερες. Πρόσωπο πολύ κοντά στις φωτογραφίες αφαιρώντας βέβαια τη λάμψη και με κάποια σημάδια από το χρόνο. Σώμα αδύνατο, όχι ανορεξικό, καθαρό από tattoo (έχει μόνο ένα σχετικά μικρό), σφαχτό με σχετικά μικρό αλλά φυσικό και στητό βυζάκι.

Με έκπληξη μαθαίνω ότι μας έρχεται από την Ρίγα της Λάτβιας. Μπράβο στο γραφείο που επεκτείνει τις επιλογές μας, Βραζιλία, Λάτβια, … Δηλώνει 25 χρονών και έχει γράψει χιλιόμετρα στο χώρο, Τουρκία, Βέλγιο, Πράγα, … Καλό θα ήταν αυτή η πληροφορία να αναφέρεται στο web site, όπως επίσης και ο διαχωρισμός Ρωσία, Ουκρανία.

Έμπειρη επαγγελματίας που ξέρει πως να ευχαριστήσει. Αγγλικά αρκετά καλά για βασική επικοινωνία. Χαμογελαστή και ευχάριστη με διάθεση να ευχαριστήσει. Πίπα αριστοτεχνική με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής. Πολύ ενεργή συμμετοχή, δείχνει να το ζει και να το ευχαριστιέται και δεν διστάζει να ζητήσει τις στάσεις που της αρέσουν.

Γενικά μια αρκετά καλή συνάντηση με μια όμορφη γυναίκα και έμπειρη επαγγελματία. Το μόνο ίσως αρνητικό που θα μπορούσα να πω είναι ότι αισθάνθηκα ότι δεν έδωσε το 100% ίσως αυτό να οφείλετε στο ότι υπάρχει αρκετή δουλεία αυτό το διάστημα.

Καλό φθινόπωρο και καλά να περνάτε αγαπητοί συναγωνιστές. Μετά από τις συναντήσεις σας αφιερώστε μερικά λεπτά να γράψετε λίγες γραμμές, νομίζω ότι μας βοηθάει όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Jim25jim, afraggosssss και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού