Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εχοντας χωνέψει τη πρόσφατη φόλα έψαχνα για κάτι ιδιαίτερο ιδίως στο θέμα των υπηρεσιών.

Η ευγενέστατη κοπέλα απαο το glamour μου πρότεινε την Bianca. Και έκανε διάνα.

Η Bianca ειναι Ρωσίδα. Απο το St. Petersburg δηλώνει, και αν και όλες Μόσχα η St. Petersburg δηλώνουν Μεγάλο χαμόγελο, τη συγκεκριμένη την πίστεψα γιατί έχω πάει πολλές φορές στη πόλη και ρωτώντας την κάποιες λεπτομέρειες πράγματι τις ήξερε.

Ξανθό ίσιο μακρύ μαλλί ( όχι φυσικό ) όπως ακριβώς μου αρέσει, με όμορφο εκφραστικό πρόσωπο. Γύρω στο 1,67 και 26-27 ετών την έκανα. Ομορφο λεπτό κορμί με δυάρι βυζί και πολύ ωραίες μεγάλες ροζ ρόγες που ανταποκρίνονταν άμεσα στα χάδια μου, και φανέρωναν γυναίκα λάγνα.

Και αν θα έπρεπε με μια λέξη να περιγράψω τη Bianca αυτή θα ήταν, λάγνα.

Επιπλέον μιλάει πολύ καλά Αγγγλικά και μπορείς να συζητήσεις οτιδήποτε μαζί της στη διάρκεια του social η του μασάζ ανάμεσα στους δυο γύρους που παίχθηκαν.

Ζεί έντονα και απολαμβάνει το σεξ. Πάνω απο όλα φαίνεται ότι θέλει να σε ευχαριστήσει. Αλλά το ευχαριστιέται και η ίδια.

Οι πραγματικές ( και όχι εικονικές ) αντιδράσεις μιας γυναίκας που πραγματικά διεγείρεται σεξουαλικά προσωπικά με φτιάχνουν ιδιαίτερα και λειτουργούν σε αυτό που λέγεται σεξουαλική απόλαυση πολλαπλασιαστικά και όχι προσθετικά.

Στο παραπάνω πλαίσιο την σταμάτησα στην αρχή από το γδύσιμο απο ένα μαύρο διάφναο κορμάκι που φόραγε, και άρχισα εγώ ένα συνδυασμό αργού γδυσίματος και μπαλαμουτιάσματος με ταυτόχρονη εξερεύνηση του όμορφου σώματός της. Το κρυφό όταν γίνεται σταδιακά φανερό γίνεται πιο διεγερτικό από το σκέτο γυμνό. Επιπλέον κολακεύει και φτιάχνει ιδιαίτερα τις γυναίκες, που και πιο δύσκολα διεγείρονται ( ιδίως οι επαγγελματίες ), αλλά και αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια !!

Η κατάληξη αυτής της διαδικασίας ήταν μια πολύ καλή πίπα από μεριάς της που με έφτασε κοντά στα όριά μου. Διέκοψα την πίπα και ανταπέδωσα. Το λεπτό καλοξυρισμένο μουνάκι της απόλαυσε τη δική μου γλώσσα πάνω του, Επιπλέον μου ζήτησε παράλληλο δακτύλιαμα πράγμα που μου έδειξε ότι ξέρει τι της αρέσει το ζητάει και το απολαμβάνει όπως ήδη έγραψα.

Η όλη φάση κατέληξε στην αρχή σε ταχύρυθμη αναπνοή εκ μέρους της και σε κάποια εξαίρετα και πιστεύω αληθινά βογγητά που ακόμα ηχούν όμορφα στα αυτιά μου.

Τα ακούσια ποδοκλειδώματα του κεφαλιού μου εκ μέρους της όταν την παραερέθιζα παρότι ήταν μη λειτουργικά έφτιαχναν ακόμη περισσότερο τη διάθεσή μου καταλήγοντας σε υποχθόνια εκ μέρους μου χαμόγελα αντικρύζοντας το ξαναμένο προσωπάκι της με μια έκφραση που πρόδιδε ένταση, μαρτύριο και ηδονή ταυτόχρονα.

Όταν κατάλαβα ότι την έφερα στα όρια της ξεκίνησα με ένα αργό ιεραποστολικό και η τυραννία της έντονης διέγερσης αντικαταστάθηκε στο προσωπάκι της από ανακούφιση και ηδονή. Η αίσθηση του κόλπου της είναι ωραία. Σχετικά στενή και ελαστική. Επίσης το γεγονός στο ιεραποστολικό προσάρμοζε τις γωνίες της λεκάνης της και τα πόδια της γύρω από τη μέση μου ώστε να οδηγεί το ‘’εργαλείο’’ μου εκεί που της άρεσε, πράγμ που φανέρωνε καλή τεχνική απο μεριάς της.

Αλλάζαμε σε πισωκολητό όπου εξετέλεσα το καθιερωμένο μου απλό τεστ. Σταμάτησα για ένα δυο δευτερόλεπτα το ‘’ρυθμικό σπρώξιμο’’ ελέγχοντας την αντίδραση της. Η συνέχιση της ρυθμικής διαδικασίας με δική της πρωτοβουλία έδειξε ότι πραγματικά την όλη φάση την απολάμβανε.

Γυρίσαμε τελικά σε cow girl όπου εκείνη έδινε το ρυθμό που ήθελε, παίζοντας ταυτόχρονα και με την κλειτορίδα της, και κάνοντας υπέροχους μορφασμούς με το πρόσωπό της,για τους οποίους μάλλον ψιλοντρεπόταν αντικρύζοντας το υποχθόνιο χαμόγελό μου. Σε κάποια φάση σταμάτησε απότομα σφίγγοντας με τους μηρούς της τους γοφούς μου και διπλώθηκε πάνω μου πνίγοντας με το μαξιλάρι κάποια 'ηχηρά '' βογγητά της.

Για 5-6 δευτερόλεπτα στη κυριολεξία ‘’κάπου ταξίδεψε΄΄. Οταν επέστρεψε το γύρισε μόνη της σε ένα εξοντωτικού τύπου mouth gaging όπου και γρήγορα παρέδωσα. Είχα την αίσθηση στο mouth fuck ότι λες και με ''εκδικήθηκε'' για ότι της έκνα πριν !!

Οχι ότι δεν μου άρεσε βέβαια.Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Μασάζ για να πάρψ το χρόνο να ξανοπλίσω. Στο δεύτερο Πολλές αλλαγές στάσεων, δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα, επίσης πραγματικά εξαιρετικό στοματικό που αν δεν το κοντρολάρεις θα χύσεις και θα φύγεις χωρίς να γαμήσεις.


Αν ψάξω να βρώ κάτι αρνητικό θα έλεγα ότι παρασύρεται λόγω ενθουσιασμού και μιλάει λίγο παραπάνω από ότι πρέπει ( για τα δικά μου γούστα ), αλλά μάλλον ασυναίσθητα.

Από τις πιο καλές περιπτώσεις του glamour που συνιστώ ανεπιφύλκατα όχι τόσο απο απόψεως εμαφάνισης ( που είναι πολύ καλή ) αλλα απο απόψεως υπηρεσιών.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vltepdr, anatoliz, Alexander81 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2019
Άψογος όπως πάντα Mind. Το μόνο σχόλιο είναι ότι ηλικιακά είναι σίγουρα 30άρα... αλλά αυτό μικρή σημασία έχει γιατί η ουσία είναι ότι η Bianca ξέρει τι θέλει να πάρει και τι να δώσει στο κρεβάτι, και βάζει κάτω τις περισσότερες 20άρες!
08 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ φίλε !!Καπέλο
08 Σεπτεμβρίου, 2019
Οι μισές Ρωσίδες αλλά και Ουκρανές που θα κάνουν καριέρα με αυτή την τέχνη θα θητεύσουν σ´ αυτές τις δύο πόλεις πριν φύγουν γιά το εξωτερικό, οι υπόλοιπες θα ξεκινήσουν από την πόλη τους και με λιγη τύχη θα ανοίξουν κι αυτές τα φτερά τους γιά έξω...
Είναι λογικό κάποιες απ´ αυτές να τις ξέρουν καλά. Οι πραγματικές Μοσχοβίτισες και Αγιοπετρίτισες πόρνες είναι ελάχιστες.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3