Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από μία μεγάλη πρόκριση για την ομάδα(ΟΣΦΠ πλέι οφ απέναντι στην ρωσική Κρασνοντάρ) τι καλύτερο να το γιορτάσεις με μια μεγάλη πορνοστάρ. Σαφώς η Φαίδρα δεν είναι πορνοστάρ με 3 μόνο ταινίες στο ενεργητικό της αλλά για τα ελληνικά δεδομένα θα μπορούσαμε και να την χαρακτηρίσουμε έτσι.

Η κοπέλα εμφανίστηκε με μία μικρή καθυστέρηση σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων φορώντας ένα καλοκαιρινό φορεματάκι που δεν έδωσα και πολλή σημασία καθώς της το έβγαλα με το που εισήλθε στο δωμάτιο. Από μέσα φόραγε ένα μαύρο σουτιέν η κάτι που έμοιαζε με σουτιέν και ασορτί βρακάκι.
Κοπέλα η μάλλον γυναίκα παρά το νεαρό της ηλικίας της με ωραίο φυσικό στήθος μεσαίου μεγέθους καστανό μακρύ μαλλί λίγα πιασιματάκια στις μπουτάρες της και μία κωλάρα ποίημα με μία ακόμα πιο όμορφη κωλοτρυπίδα την οποία δυστυχώς δεν δίνει αλλά γουστάρει να της την γλείφεις.

Την πήγα στο μπαλκόνι να πάρει αέρα η μουνάρα της και να πάρουν μάτι οι διερχόμενοι αυτοκινητιστές. Εκεί λοιπόν δεν χάνει ευκαιρία πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να δουλεύει με την ψωλή μου και το στόμα της. Πολύ καλή πίπα με εξαίσιο deep τον παίρνει όλο στο στόμα της ενώ εγώ της τον βγάζω και την χαστουκίζω σε γλώσσα και μάγουλα. Την διακόπτω όμως γιατί σε λίγο είμαι έτοιμος να χύσω και την γυρνώ με πλάτη προς εμένα, αυτή να ακουμπά με τα χέρια της τα κάγκελα του μπαλκονιού και εγώ να της έχω ανοίξει την κωλάρα να τρίβω τη ψωλή μου στα κωλομέρια της και να την γλείφω από πίσω με αυτήν να χαζεύει τα λιγοστά αμάξια που διέσχιζαν την λεωφόρο το ξημέρωμα . Εκεί αναφώνησα πως έχει μπάνικη κωλοτρυπίδα εξού και ο τίτλος της κριτικής. Στη συνεχεία την οδηγώ στο κρεβάτι την στήνω στα τέσσερα την ποτίζω με φτηνή σαμπάνια στη κωλοτρυπίδα και το μουνί τη γλείφω λίγο και της τον ξαναδίνω στο στόμα πάλι έξω στο μπαλκόνι όπου χύνω μέσα στο στόμα της με αυτήν να καταπίνει όλα τα χυσια, σταγόνα να μην πέσει στο βρωμερό μπαλκόνι γιατί κάνει καλό στο δέρμα όπως είπε, εκείνη τη στιγμή βέβαια δεν σκέφτηκα να της πω πως κανένα χυσι δεν έπεσε στο δέρμα της καθώς όλα μου τα ρούφηξε με έκανε όμως να το σκεφτώ για μια στιγμή και να σκαλώσω.

Ο δεύτερος γύρος που άρχισε μετά από λίγο τσιγαράκι λίγη κουβέντα και ένα μπάνιο είχε παιχνίδι με το στόμα και στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου δυστυχώς όμως δεν είχα καλή στύση και έτσι μετά από προσπάθεια από μεριά της με πίπα επιτυγχάνω τη στύση που χρειάζεται και τη γαμάω στο μπαλκόνι με αυτήν να ακουμπά τα κάγκελα να είναι στημένη δηλαδή πλάτη σε μένα, εκεί αρχίζει την βρώμικη γλώσσα και έτσι δεν μπορώ παρά να συμμετέχω και εγώ χρησιμοποιώντας χυδαίο λεξιλόγιο όπως πουτάνα καργιολα κλπ. Την οδηγώ μέσα στο κρεβάτι με την Φαίδρα να κάθεται στην άκρη του να στήνεται ιδανικά να βλέπω την μουνάρα και τη κωλοτρυπίδα της και να την γαμάω έτσι δυνατά να τον παίρνει όλο μέσα βαθιά στο μουνί της, κλέβοντας και ματιές στον καθρέφτη με αποτέλεσμα μετά από λίγο να χύσω για δεύτερη φορά.

Συμπερασματικά και κλείνοντας ήταν μια πολύ καλή συνάντηση για πρώτη φορά που σίγουρα θα επιχειρήσω να επαναλάβω αν μου δοθεί η ευκαιρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 27, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
PW
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, messinia και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2019
η Φεδρα η Κιτάνα στο βρωμικο μπαλκονι αξυπολητη ηταν μπρε σας ειδα μεχρις και εγω . Τα ποδια της τα επλινε μετα?
03 Σεπτεμβρίου, 2019
Είχα ακούσει ότι δίνει και κώλο αλλά μάλλον το έκοψε. Κρίμα και σκόπευα να την συναντήσω σύντομα.
04 Σεπτεμβρίου, 2019
υγ . μια διορθωση στη πιπα εβαλα απο λαθος με προφυλακτικο ενω ειναι χωρις

ευχαριστω
PW
pussy wagon
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Τυπε αφου η πιπα ηταν ΜΕ προφυλακτικο πως τα καταπιε ? Ειχες τρυπησει το προφυλακτικο ?
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

λαθος εγραψα χωρις προφυλακτικο ηταν το εγραψα και πανω υπο μορφη σχολιου αφου δεν μπορω να το διορθωσω
PW
pussy wagon
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5