Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Την Andrea την είχα συναντήσει και στο πρώτο τουρ της το περασμένο Πάσχα. Στην πρώτη μας συνάντηση μου είχε αφήσει ανάμικτες αν και περισσότερο προς θετικές εντυπώσεις στο σεξ αλλά κυρίως μου άρεσε πολύ λόγω εμφάνισης οπότε μόλις την είδα στα προσεχώς έκλεισα κατευθείαν να τη δοκιμάσω φρέσκια.

Εμφανισιακά πιστεύω ότι οι φωτό που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι η 11, η 14 και η μεγάλη σέλφι-πρόσωπο στο προφίλ στη σελίδα του γραφείου της. Οι καινούργιες φωτογραφίες είναι πολύ επαγγελματικές και με μπόλικη «λάμψη» ,δείχνουν το στήθος της μεγαλύτερο και διαφορετικό σα να είχε βάλει σιλικόνη και με πιο έντονες καμπύλες στο σώμα (κώλο κυρίως) από αυτές που έχει. Γενικώς πρόκειται για μια όμορφη καστανόξανθη κοπέλα οριακά στο 1.70 που αναφέρεται, αυτή τη φορά ήρθε πιο αδύνατη, νομίζω 3-4 κλά πάνω της ομοιόμορφα θα την έκαναν πιο σέξυ. Στήθος 2- θα το χαρακτήριζα, οριακά αυτό που φαίνεται στη φωτό 11 αν και τώρα μου φάνηκε μικρότερο, ωραίο πρόσωπο απείραχτο, απαλό δέρμα με δύο μικρά τατουάζ ένα στην κοιλιά και ένα πίσω στην ωμοπλάτη που έχει ξεκινήσει να το σβήνει. Το μόνο που θα έλεγα ως αρνητικό (για τα γούστα μου πάντα) ότι η λεκάνη/γοφοί δείχνουν στενοί κάνοντας το σώμα της να φαίνεται πιο εφηβικό παρά γυναικείο.

Αυτό που χαρακτηρίζει την Andrea είναι η υπερβολικά μεγάλη προσοχή που δίνει στο θέμα υγιεινή, βέβαια αυτή τη φορά σε λιγότερο αγχωτικό βαθμό. Όπως γράφτηκε σε σχόλιο στην προηγούμενη κριτική «φοβάται και τη σκιά της», εξ ου και τα μηδενικά έξτρα που παρέχει. Στο πρώτο τουρ στην αρχή του ραντεβού της είχα δώσει τα λεφτά και μετά μου ζήτησε να πλύνω τα χέρια επειδή τα έπιασα , τώρα το θυμόταν και κάναμε πλάκα. Πάντως πάνω στο άγχος για ασφάλεια κάνει λάθη που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, πχ. δεν βγάζει τον αέρα στο μπροστινό μέρος του προφυλακτικού όταν στο φοράει και το τσεκάρει με τα δάκτυλά της (που έχουν μακριά νύχια) να δει αν είναι ΟΚ Κεφάλι σε τοίχο! Προσπάθησα να της πω με τα μέτρια αγγλικά μου ότι όλα αυτά καλό είναι που τα τηρεί αλλά να τα βάλει στο background της συνάντησης γιατί όταν τα κάνει εμφανώς (τσεκάρισμα προφυλακτικού σε κάθε αλλαγή στάσης) είναι κάπως ντεκαβλέ. Παραδόξως όλα αυτά δεν με χάλασαν ιδιαίτερα καθώς θεωρώ καλό να προσέχει η επαγγελματίας τέτοια θέματα, απλά η Andrea ως μάλλον καινούργια στο κουρμπέτι τα κάνει σε υπερβολικό βαθμό.

Επίσης παραδόξως σε σχέση με τις φοβίες της σε αυτά που προσφέρει στο σεξ είναι πολύ καλή, στη δεύτερη συνάντηση μάλιστα ήταν σαφώς πιο άνετη. Φιλιά δίνει σε όλη τη διάρκεια και με δική της πρωτοβουλία, με μερικά γλωσσόφιλα αλλά λίγο «επιφανειακά». Αρχικά με άλειψε με κρέμα και μου ζήτησε να βάλω και στην ίδια, ξεκίνησε ένα υποτυπώδες body to body και κατέβηκε για στοματικό που το ξεκίνησε από τα @@ μάλιστα. Πλάκα είχε ότι για να πει «θα σου κάνω πίπα» λέει «I kiss you know». Αν και δεν έκανε DT ήταν καλή με μπόλικο σάλιωμα, ματιές πονηρές και γενικώς φαινόταν να της αρέσει το στοματικό όχι σαν αγγαρεία για να καβλώσει ο πελάτης. Στη δική μου περιποίηση ζήτησε να ασχοληθώ μόνο με την κλειτορίδα, "no hole" όπως είπε, δακτυλοσκοπήση δεν δέχεται, μάλιστα είπε ότι δεν το κάνει ούτε μόνη της...Χμμμ; επίσης είπε ότι δεν της αρέσει και το 69 Χμμμ;

Στο σεξ συμμετέχει σε GFE στυλ και δίνει την αίσθηση ότι γαμιέται κανονικά μαζί σου, αρχικά έλεγε να μην μπαίνω όλος μέσα αλλά γρήγορα ξεχάστηκε και τον πήρε κανονικά . Σε κοιτάει στα μάτια και βγάζει αισθησιακές φωνούλες που στο δεύτερο γύρο ήταν σαφώς πιο έντονες όταν την έστησα στα τέσερα και ανέβασα στροφές. Επίσης δεν μου χάλασε χατήρι για καμία στάση που ζήτησα, όταν την σήκωσα στα χέρια χτυπιόταν έντονα και κάποια στιγμή είπε κάτι σαν «I’m coming» αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία καθώς είχα ψιλοκουραστεί (άτιμα γεράματα Γερο-μύστης). Στο δεύτερο γύρο μου ζήτησε να της κάνω εγώ μασαζάκι αλλά καθότι άσχετος μάλλον την ταλαιπώρησα. Αυτό που δεν περίμενα ήταν να μπορέσω δεύτερο γύρο λόγω κουραστικής ημέρας αλλά καθώς είχα αράξει στον καναπέ γονάτισε μπροστά μου και μου έκανε μια πολύ αισθησιακή πίπα που σε 2-3 λεπτά είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο δεύτερος γύρος είχε λίγο GFE ιεραποστολικό και μετά μερικές παραλλαγές του doggy μέχρι που Τελείωσα στο και 2’ της ώρας. Κάθησε και 10 λεπτά επιπλέον περιμένοντας το τηλεφώνημα όπου είχαμε καλό σόσιαλ.

Τέλος να πω ότι είναι πολύ καθαρή, μπανάκι πριν ενδιάμεσα και στο τέλος, και ήρθε ντυμένη με ένα ωραίο φορεματάκι και κομψά πέδιλα που δεν την έκανε να φαίνεται σα βίζιτα αλλά πρόσθεταν στη φαντασίωση ότι συναντιέσαι με μια κοπέλα που γνώρισες σε μια έξοδο πχ. Απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί της, τον τρυφερό τρόπο που φέρεται στον παρτενέρ/πελάτη της, και θα την ξανασυναντούσα σίγουρα, βάζω «ίσως» σαν επιλογή μόνο και μόνο γιατί έχω βάλει στο μάτι μερικά από τα προσεχώς (Bella και ...Bella βασικά Μεγάλο χαμόγελο ) και το διαθέσιμο ρευστό για ακολασίες είναι περιορισμένο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.916
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, livermak και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2019
στο κομοδινο βαζετε 8 ρε τι ειστε εσεις
04 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

νομίζω ότι τα έγραψα αρκετά αναλυτικά και με βάση αυτά που πήρα στο κρεββάτι, δηλαδή κανονική συμμετοχή στο σεξ (προσποιητή ή όχι καθόλου δεν με νοιάζει) από την κοπέλα έβαλα 8 στην "Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή". Αν θες μπορείς να γράψεις δυο λόγια για τη δική σου εμπειρία να καταλάβω τι εννοείς κομοδίνο ;
07 Ιανουαρίου, 2020
Η κριτική σου συνάδελφε ειναι ακριβέστατη τώρα που συνάντησα την κοπέλα θέλω να γράψω και εγω κριτική και θα ειναι σαν να σε αντιγράφω
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3