Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τη Σαρα την είχα στα υπόψιν από το πρώτο της τουρ, επίσης η κριτική του Τζιμ παρακάτω ήταν αρκετά ενθαρυντική στο ότι δεν θα προκύψει φόλα. Το ραντεβού έγινε στην πρόσφατη επίσκεψή της αρχές Αυγούστου και κλείστηκε εύκολα με τις πάντα ευγενικές κοπέλες στο τηλέφωνο του γραφείου. Μιας και πρόκειται να ξανάρθει είπα να γράψω δυό λόγια να υπάρχουν αν και η κοπέλα κατά δήλωσή της έχει αρκετούς τακτικούς πελάτες που τη συναντούν σε κάθε τουρ της, αλλά εδώ μέσα σιγή ιχθύος....

Εμφανίστηκε με ένα απλό εφαρμοστό καλοκαιρινό φόρεμα και άβαφη ή ίσως να είχε μακιγιάζ αλλά πολύ διακριτικό. Στο πρόσωπο είναι πολύ ωραία με γλυκά χαρακτηριστικά, χωρίς αυτό το στυλ ανατολίτισσας που έχει στις φωτογραφίες της λόγω μακιγιάζ. Χείλη εμένα δεν μου φάνηκαν πειραγμένα, αν έχει κάνει κάτι σίγουρα δεν είναι στην κατηγορία ροφού... Στο σώμα τώρα μου φάνηκε νορμάλ για το ύψος της, πιθανόν έχει χάσει τα κιλά που αναφέρει ο Τζιμ. Πόδια ωραία και καλλίγραμμα, ποπός φυσιολογικός, στήθος φτιαγμένο με καλή αίσθηση στην αφή, ωραίο δέρμα.

Ξεκίνησα να τη γδύνω ανασηκώνοντας το φόρεμα μέχρι που έφτασα στην κοιλιά, εκεί έφαγα ένα ξενέρωμα καθώς η χαλάρωση που αναφέρει ο Τζιμ έχει γίνει μια ευμεγέθης οριζόντια δίπλα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό ενώ στο υπόλοιπο σώμα είναι ΟΚ, τέλος πάντων το προσπέρασα και αφού έφυγαν τα περιτά ρούχα ξεκινήσαμε τις περιπτύξεις. Είναι πολύ ευχάριστη και άνετη οπότε το έργο κυλάει απρόσκοπτα. Φιλιά έπαιζαν αρκετά καθ’ όλη τη διάρκεια χωρίς γλώσσα όμως. Ξεκίνησε με μια αρκετά καλή πίπα μέχρι που τη γύρισα για λίγη περιποίηση από μένα. Όσο την δακτυλοσκοπούσα έκανε κάτι που με άναψε πάρα πολύ, με το πέλμα και τα δάκτυλα του ποδιού μου έτριβε/έπαιζε τον μικρό που είχε γίνει θηρίο. Το κυρίως έργο περιελάμβανε ένα γύρο αρκετά μακρόσυρτο με μερικές αλλαγές στάσεων πριν τελειώσω στήνοντάς τη στα τέσσερα με την κοπέλα να συμμετέχει σπρώχνοντας κόντρα, και γενικά σε κάθε στάση ακολουθούσε ενεργά. Η επιλογή ενός γύρου ήταν δική μου καθώς ήμουν κουρασμένος και δεν έβλεπα να βγάζω δεύτερο, οπότε είχα κάνει πλάνο εξαρχής να κρατήσω όσο μπορώ περισσότερο, πχ. στο ιεραποστολικό έπαιξαν 4-5 παραλλαγές του με αρκετή κουβέντα-χαβαλέ ενδιάμεσα που βοήθησε στη διάρκεια. Πάντως και από πλευρά της δεν είδα καμία κίνηση για δεύτερο γύρο αφού περίπου στο 40’ τελειώσαμε συν πέντε λεπτά ντουζ εναλλάξ από τους δυό μας, έμεινε ένα τέταρτο που θα μπορούσε να ρωτήσει έστω για στοματικό ή μασάζ, αντιθέτως βγήκε από το ντουζ και ντύθηκε κατευθείαν.

Στα συν της κοπέλας : όμορφο πρόσωπο, ευχάριστη στο σόσιαλ με καλά αγγλικά χωρίς προφορά, και άνετη γενικά που δημιουργεί εύκολα αίσθηση οικειότητας, καλή συμμετοχή στο σεξ. Τα μείον της : σωματικά η χαλάρωση που προανέφερα, και επί του πρακτέου δεν έδειξε ιδιαίτερη θέρμη να δουλέψει το 100% του χρόνου για τον οποίο πληρώθηκε. Βάζω ίσως στο αν θα την ξανασυναντούσα αλλά να υπήρχε σαν επιλογή θα διάλεγα το «μάλλον όχι».

να αναφέρω τέλος ένα διάλογο μαζί της που μου φάνηκε περίεργος :
με ρωτάει : έχεις κάνει τρίο; Της απαντώ όχι, μου λέει είναι πολύ ωραία να το δοκιμάσεις. Ωραία λέω έχεις να προτείνεις κάποια από το γραφείο; μου λέει όχι δεν ξέρω καμία, την ρωτάω αν εννοεί απλά duo ή λεσβιακό δεν απάντησε. Τελικά μου είπε ότι της έρεσε να τη γαμάνε δύο άντρες. Αλλά κάποια στιγμή στη διάρκεια του σεξ που είχα ρίξει σπόντα για πίσω πόρτα μου το ξέκοψε ότι δεν κάνει anal….

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.916
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 redb, TOMCRUISE, alpula και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2019
Καλή κριτική!Ναι!
Δ
ΔΑΜΟΣ
03 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ευχαριστώ,
να διευκρινίσω επίσης ότι το 6 στο σώμα το έβαλα μόνο και μόνο για την αντιαισθητική χαλαρότητα στην κοιλιά, αλλιώς το σώμα της είναι τουλάχιστον 7 με γυμναστική και σύσφιξη έχει τα φόντα και για 8. εκτός και να ξαναμαζέψει τα περιττά κιλά που είχε συναντήσει ο Τζιμ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2