Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Call-Girls 4735
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Μπέλλα, ήθελα να συναντήσω από την πρώτη φορά που είχε έρθει, τηλεφώνησα κι μου έκατσε άμεσα, ήταν διαθέσιμη!
Επίσκεψη incall στο ξενοδοχείο κοντά στον σταθμό Λαρίσης. Φτάνοντας και περιμένοντας τον αριθμό δωματίου, επέστρεφε από μεσημεριανή βόλτα, μάλλον η Έλλα του αντίπαλου γραφείου (νομίζω ότι ήταν αυτή, μπορεί και να κάνω λάθος).

Χτυπώ, ανοίγει διστακτικά η πόρτα και βλέπω λοιπόν το μωρό των φωτογραφιών, χωρίς ίσως την τσαχπινιά που έχουν οι φωτό της. Όμορφη με καστανόξανθα μαλλιά και ανοικτόχρωμα γκριζογάλανα μάτια. Φορούσε ψιλοτάκουνα πέδιλα και ένα ολόμαυρο κορμάκι.
Συστήνομαστε, αριστερά δεξιά φιλιά και την ρωτάω από ποιά πόλη μας έρχεται, από την Μόσχα μου απαντάει, κάνω μία γκριμάτσα αμφισβήτησης και συνάμα ξενερώματος... Νομίζω αντιλήφθηκε τη δυσαρέσκεια και γέλασε ρίχνοντας το κεφάλι πλάι στους ώμους της γνέφοντας απολογητικά...
Παρένθεση και γιά να τελειώνει αυτό το αστείο, ελάχιστες κοπέλες έρχονται από την Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη η το Σότσι. Σε αυτές τις πόλεις το μηνιάτικο είναι περίπου 1000 ευρω και δεν αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και την φτώχεια της υπόλοιπης Ρωσίας. Οι περισσότερες είναι από την κεντρική Ρωσία (πχ Ουφά, Σαμάρα)η ακόμη από την Σιβηρία. Αυτές οι λίγες που προέρχονται από την Μόσχα κλπ, βρεθήκαν εκεί κάνοντας το μεταπτυχιακό τους...

Πήγα γιά ντουζάκι και βγένοντας είχε βάλει μουσική, με περίμενε όρθια όπου ανταλλάξαμε πρώιμα φιλιά. Έχει φανταστική λευκή επιδερμίδα, λεία και απαλή χωρίς ψεγάδια σαν κι αυτές που μου αρέσουν. Σαν κι αυτές που αρέσουν σ΄εμάς τους βεδουίνους του νότου...
Χείλια φυσικά νομίζω, δεν αντιλήφθηκα τίποτα το πλαστικό, που δίνουν όμορφα αισθησιακά φιλιά. Στηήθος απίστευτα όμορφο, 1,5άρι με ρόγες πρόκες μόλις ερεθιστούν. Κωλαράκι μικρό, σχεδόν παιδικό, όχι τόσο τουρλωτό όσο στις φωτό. Μουνάκι επίσης μικρό με ωραία όχειλα.
Το κορίτσι θα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει, θέλει να γαμηθεί αλλά το τιμόνι είναι στο χέρι σου... Η πίπα της άτεχνη, πρωτάρας που όμως έχει κι αυτό την μαγεία του (κάποιος της είπε ότι φτύνοντας συχνά τον πούτσο ερεθιζόμαστε????). Γαμήσι σ΄όλες τις στάσεις όπως το θέλεις, όποτε το θέλεις. Ανταποδίδει κι αυτή με ερωτικές κραγούλες και πολύ νάζι. Είναι μία γλυκιά κοπέλα με προοπτικές ανάπτυξης!

Στο διάλειμμα βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω τσιγάρο, ήρθε μαζί μου παρέα σεβόμενη τον φιλοξενόμενο της. Συζητήσαμε λίγο γιά την καριέρα της, μου είπε ότι έχει επισκεφθεί την χώρα των φραντσέσκων αλλά βρίσκει ότι οι έλληνες άνδρες είμαστε πολύ καλύτεροι. Βρίσκεται γιά 2η φορά στην χώρα μας.

Συστήνεται σε κυρίως εκπεδευτές και ουχί κλειδαράδες.
Επίσης σε κωλόγερους σφριγολάγνους πιπινολάτρεις!

Εν κατακλείδι το κορίτσι θέλει μπανάνα αλλά πρέπει να μάθει πως να την τρώει...

Cheers tavaris!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
13.713
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, vltepdr, Karelis69 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού