Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από αποχή αρκετών μηνών ήρθε η στιγμή να ξαναπάρω ενα call girl. Και το μάτι μου έπεσε πάνω στην Έλλη(το καλιτεχνικό της όνομα). Το μωρό έφτασε με 25λεπτη καθυστέρηση στο χοτέλι αλλά το νάζι της και η παρουσία της με έκαναν να ξεχάσω τα νεύρα που είχα απτην καθυστέρηση.
Φιλακι ρουφηχτό,γνωριμία και μπήκε για μπάνιο. Ωραίο σώμα αδύνατο μαυρισμένο και με ασπρα σημάδια πάνω της μόνο στα επίμαχα σημεία(πράγμα που με καυλώνει πολύ). Πίπα υγρή και με πολύ σαλιο και προσπάθειες να τον βάλει όλο μέσα αλλα δεν τα κατάφερε... γλύψιμο εκ μέρους μου και στις δύο τρυπούλες, και δαχτύλωμα παντου.εχει μεγάλη κλειτορίδα που είναι για πολύ γλύψιμο καιτο ευχαριστιέται και αυτή! Πρωτη στάση reverse cowgirl και να τρώει και τα χαστούκια της στον κώλο και μετά στα πλάγια γιατί μου είπε πως είναι η αγαπημένη της στάση. Τελείωμα μετα απο λίγο και αμέσως για μπανιο πάλι!
Λιγο social για διάφορα θέματα και ξαναέπεσα στις καλοφτιαγμένες βυζάρες τις για πιπιλιγμα και στην πεταχτή κλειτορίδα της! Ξανά πίπα και γύρισμα στα 4 για να κοπανίσω πιο δυνατα. Δαχτυλοσκόπιση απο πίσω αλλα δεν με αφησε να την πάρω απο κώλο γιατι είχε ξεχασει το gel της οπως μου είπε και εκεί έφαγε μια ξενέρα το εργαλείο μου γιατί είχε λιγουρευτεί την κωλάρα της... Ξανά στο στόμα για να ξυπνήσει πάλι το εργαλείο και το ρούφηγμα απτά φτιαγμένα χείλη της πήγαινε σύννεφο! Μετα απο κανά 5λεπτο τελείωσα στο στοματάκι της και πηγε στο μπάνιο αμέσως για να πλυθεί.
Καλή συνεδρία με ένα κοριτσι μικρό σε ηλικία που της αρέσει να γαμιέται και φαίνετε! Ισως να είναι πολύ αδύνατη για τα γούστα μου αλλα πέρασα αρκετά καλά. Γαμάτε σύντροφοι γιατί χανόμαστε! Καλό χειμώνα σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.524
Πόντοι:
2.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 panagos7, Dirty69, Europunk και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2019
Τι καλο χειμωνα ρε τυπε? 23 Αυγουστου ειναι!!!
Πόσο πληρωσες ?
23 Αυγούστου, 2019
Επιτέλους μια κριτική για την ελλη.... να.παρουμε μια ιδέα αν τραβάει η κοπέλα πολύ ωραία κριτική πάντως... πόσα έδωσες σύντροφε δεν μας είπες..
26 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Επειδη τελειώνει το καλοκαίρι γιαυτό είπα καλό χειμώνα. 170 +20 πληρωσα. Επειδή μου ρούφηξε το μεδούλι μεχρι τελευταίας σταγόνας...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3