Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Call-Girls 48982
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήρα τηλέφωνο το γραφείο έχοντας στο μυαλό μου δύο συγκεκριμένες επιλογές. Καμιά διαθέσιμη από αυτές και γενικότερα λίγες οι επιλογές την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Επέλεξα την Αφροδίτη. Επιλογή “out of the box” για εμένα, όπως μου είπε και η κοπέλα στο τηλέφωνο, αλλά για κάποιο λόγο που αγνοώ την έκανα…Γερο-μύστης

Πρόκειται για πιτσιρίκα Ελληνίδα, στα 22 όπως μου είπε και η ίδια. Πρώτη φορά στον στίβο μάχης, με προηγούμενη μικρή θητεία σε μασαζερί…Το πρόσωπό της είναι πολύ γλυκό και φρέσκο, άνετα την κάνεις και για 20άρα. Στο σώμα τώρα οι photos λένε και δεν λένε την αλήθεια. Εξηγούμαι. Ότι βλέπετε είναι ακριβώς εκεί. Δηλαδή μπουτάρες, κωλάρα, βυζάρες! Μιλάμε για τεράστιο στήθος, οι βυζολάγνοι θα ξετρελαθούν!Κουλ Αυτό τώρα που δεν φαίνεται είναι η κοιλιά όπου υπάρχουν και εκεί extra κιλά και δυστυχώς δεν είναι του γούστου μου…Λόγο ηλικίας είναι πολύ σφικτή ενώ έχει πολύ λείο και απαλό δέρμα. Ένα μικρό tattoo δεν ενοχλεί.

Ήρθε ντυμένη με ένα άσπρο ριχτό mini φόρεμα και πέδιλα. Ύψος κάπου στο 1.62, περιποιημένα άνω και κάτω άκρα. Καθαριότητα σε όλα ΟΚ, με ωραίο άρωμα ενώ χρίζει αναφοράς ότι ήταν ελάχιστα βαμμένη (νιάτα κύριοι…!).

Συμπεριφορά εξαιρετική! Χαμογελαστή, φιλική με πολύ καλή διάθεση. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας η κοπέλα ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει. Είναι συνειδητοποιημένη, πατάει στη γη και μπορείς άνετα να κάνεις κουβέντα μαζί της. Κάπνισε αφού πρώτα με ρώτησε.

Στον αγώνα : Τρομερή διάθεση από την αρχή. Γλωσσόφιλα με πάθος μαζί με όλα τα “παρελκόμενα”. Πίπα από τις καλές με προσπάθειες για dt, με τρομερή θέληση και επιμονή. Πολύ καλό γλείψιμο της υπόλοιπης περιοχής. Στο sex ενώ αρχικά δείχνει προς gfe με το που ανέβουν οι στροφές αλλάζει το έργο… Ναι! Η κοπέλα ακολουθεί και ανταποκρίνεται σε όλα με τρομερή θέληση και πολύ ωραίες φωνούλες! Το ζει και ζητάει και παραπάνω!Δάχτυλα μπροστά άνετα, πίσω με ζόρι λόγο στενότητας.

Συμπερασματικά : Πιτσιρίκι με εξαιρετική συμπεριφορά και πολύ καλό πρόγραμμα. Must,ειδικά για αυτούς που προτιμούν το συγκεκριμένο σωματότυπο.

Ps1 : Η βαθμολογία του σώματος είναι στο 5.5, το μισό πάει υπέρ του μαθητή… Προσωπικά πέρασα πολύ καλά και στο τέλος του ραντεβού η κοπέλα στα μάτια μου ήταν πολύ ομορφότερη από αυτήν την βαθμολογία. Πρέπει όμως να είμαστε όσο μπορούμε αντικειμενικοί, ειδικά στο θέμα της εμφάνισης!

Ps2 : Για τις photos βάζω “ακριβέστατες” γιατί, όπως έγραψα και παραπάνω, όσον αφορά αυτά που φαίνονται είναι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
13.181
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Ntaffy2, company of heroes tho και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2019
Σε ποιο μασαζερι ηταν η κοπέλα? πρωτα προς κατεχακη μερια και μετά προς Συγγρού? Ρωτάω για να καταλάβω αν την ειχα επισκευθεί?
review reaction 1 hornyasfuck
22 Αυγούστου, 2019
@ Pinguinos : Επειδή τον "χώρο" του μασαζ δεν τον γνωρίζω καθόλου δεν μπήκα σε λεπτομέρειες, δεν την ρώτησα.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2