Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Call-Girls 7569
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
νέα άφιξη στο γραφείο και από τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ όμορφη.οι διαφορές είναι ελάχιστες. έχει κοντά μαλλιά πλέον, με άψογο κούρεμα και ελαφρύ μακιγιάζ. εσώρουχα και γόβες φοβερά και η 1η εντύπωση είναι πολύ καλή. Τα αγγλικά τα μιλά πολύ καλά και έχει γράψει χλμ και ταξίδια οπότε την δουλειά την ξέρει.Είναι μίνιον με τέλειο κώλο Προσκύνημα και πολύ όμορφο στήθος , καλοσχηματισμένο , μικρό , στητό , φυσικό το οποίο ταιριάζει άψογα του σωματότυπου της και ανταποκρίνεται σε χρόνο ρεκόρ. Αδύνατη αλλά όχι που να λες θα σπάσει , αντιθέτως οι αντοχές πολλές. Η πίπα είναι πάρα πολύ καλή με καλά παιχνιδίσματα και έκφυλες ματιές και στησίματα!φιλιά δίνει τόσο έντονα που νομίζεις ότι είναι η κοπέλα σου και στο σεξ τραβάει όσο θες. Λιπαντικά και τέτοια δεν υπάρχουν και έχει πολύ απαλό δέρμα με τέλεια αποτρίχωση Γλώσσα εγώ πέρασα πολύ καλά , με χαλάρωσε με απαλό μασάζ αναμεταξύ των 2 γύρων οι οποίοι ήρθαν σε τέλος αίσιο γρηγορότερα από ότι περίμενα. Προτείνω να μην την χάσετε ,ιδίως , για τον τέλειο κώλο που τον βλέπεις και καυλώνεις με την μία και για τον απίστευτο Reverse Cow girl που κάνει.Εννοείται ότι μπορείς να μιλήσεις άνετα και υπάρχει μια ηρεμία που σου μεταφέρει μετά το σεξ Ναι!. Μπήξτε άφοβα δεν θα λυπηθείτε Καπέλο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
andronikos3
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
7 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
151
Likes:
12.394
Πόντοι:
30.373
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, geroksouras, kostis76 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2019
Πότε ήρθε πότε δοκιμάστηκε πότε ανέβηκε κριτική όλα σε χρόνο dt.Χθες βράδυ την είδα άκρως ερωτευσιμηΈρωτας χαίρομαι που βλέπω ότι αξίζει.
14 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε steveman7 εσένα που σου αρέσουν τα όμορφα μωρά και θέλεις να τα περιποιήσε και να σε περιποιούνται, μην το χάσεις αυτό. Πάρε για μια ώρα με προοπτική να την κρατήσεις παραπάνω και δεν θα χάσεις.
αναμένω εντυπώσεις...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2