Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Βλεπωντας τις φωτος της mishelle, ειπα ας παω θα εχω χημεια με αυτην θα περασω καλα.Συναντηση σημερα Κυριακη με την Mishelle (ετσι λει οτι την λενε και καλα!) κλεινω ραντεβου με το γραφειο.
Mου στελνουν λοιπον τον αριθμο δωματιου ανεβαινω επανω χτυπαω την πορτα, τιποτα , ουτε φωνη ουτε ακροαση, λεω θα ετοιμαζετε μαλλον και δεν ανοιγη ας περιμενω 2 - 3 λεπτα απο εξω. ξαναχτυπαω αλλες δυο φορες τιποτα καμια απαντηση.στελνω μυνημα στο γραφειο λεω ειναι το σωστο δωματιο ? γιατι δεν ανοιγη κανεις. Μου λεει τωρα ερχετε. Συνολικα περιμενα 10 λεπτα απο εξω.
Καπια στιγμη βλεπω απο το ασανσερ βγαινει ενα ξανθο με τζιν κοντο σωρτσακι με τα μπουτια εξω βιαστικα προς τα εμενα Μου λεει εγω ειμαι ελα μπες. Μπαινει μεσα λαχανιασμενη (πρπει να ετρεχε το βλαμενο γτ ηταν εξω). Τελος παντων με την πρωτη ματια ειναι η κοπελα των φωτο ομορφο προσωπακι μακρια ξανθα μαλια, χειλια πολυ ωραια οτι πρεπει για πιπες. γενικα αψεγαδιαστη χωρις τατου η κατι αλλο.
Μπαινω λοιπον μεσα και μου λει με ενα υφακι pay me, α λεω δεν αρχισαμε καλα αλλα τσπ. της δινω 150€ για μια ωρα. το δωματιο ακαταστατο ενα κανονικο μπουρδελο! πεταμενα ρουχα , πεταμενα στριγκακια κοκα κολες πανω στο τραπεζι, Και το πιο καλο? Ειχε 2 μονα στενα κρεβατια.
Μολις τα βλεπω λεω απο μεσα ωρε πουστη μου σε μονο κρεβατι θα γαμησουμε τι μλκσ ειναι αυτες! παω μεσα στο μπανιο αλλο μπουρδελο και εκει! στριγκακια να κρέμονται απο την ντουζιερα, Στριγκακια να κρέμονται πανω στο καζανακι του μπιντε, στριγκακια πανω στο νικελ που κρεμαμε την πετσετα, Στριγκακια παντου ρε φιλε! Αφου σκεφτηκα να παρω ενα για ενθιμιο. Cheesy:
Βγαινω απο το μπανιο με περιμενε με τα εσωρουχα. την σηκωνω παω να την φιλισω ψιλοτραβιοτανε , λεω ενταξει θα αναψει
το παρδαλο που θα παει. λιγα τρυψιματα λιγο γλειψιματα με βαζει να ξαπλωσω στο κρεβατι και της την πεταω να μου κανει στοματικο. Ισα ισα ακουμπησε μια φορα τα χειλια τις και μου αρχιζε κατι μαλακιες οπου με ξενερωσε αφανταστα! πιανει την τσαντα της και βγαζει ενα μπουλακι αντιπτικο και μου λουζει κανονικα την πουτσα με εκανε μουσκεμα. βγαζει το προφυλακτικο και προσπαθει μια ωρα να το ανοιξει και δεν μπορει. Μου το δινει εμενα και μου λεει ανοιξε το δεν μπορω εγω ( η αναπηρια σε ολο της το μεγαλειο) ανοιγω την καποτα την βαζω και παει να μου παρει πιπα και ξαναπιανει το γαμημενο το μπουκαλακι και αρχιζει να πιτσιλαει και με ξανακανει μουσκεμα!
Αρχιζω και παιρνω αναποδες απο μεσα μου , λεω τι βλαμενη ειναι αυτη ρε πουστη μου σαλατα ειναι η πουτσα μου να μου ριχνει ξιδυ συνεχεια! Αυτη να ριχνει πραμα και εγω να τεντωνομαι να πιασω τα χαρτομαντυλα απο το τραπεζι να σκουπισω σε υγρα που ειχαν φτασει μεχρι τον αφαλο μου! με παιρνει μια πιπα τσπ με καβαλαει της τον βαζω μεσα και καθετε ακινιτη τιποτα αγαλμα μιλαμε, σαν να ειχα πανω μου ενα κομοδινο απο τα ικεα, για τετιο πραγμα σας μιλαω. Εν το μεταξυ σε ολη την δειαρκια ηγαινα να την φιλισω και τραβιοτανε και μου ελεγε ο αντρας μου και δεν μπορω και οχι φιλια και τετια. Ξενερα ολικης μιλαμε!
Την βαζω απο κατω την αρχιζω στα γλειψιματα και μου λεει fuck me fuck me ε τις τον ξαναβαζω εβγαζε κατι ψιλοκραυγες λες και την εσφαζα. Με αυτα και αυτα τελιωσα μια φορα εκατσα 30 λεπτα παω ντυνομαι οπως ημουν και της λεω φερε πισω τα 50 φευγω! Εκει παγωσε και μου τα εδωσε κατευτιαν. Και την ωρα που εβαζα παπουτσια μου ελεγε δεν θες να κατσεις? δεν εκανα κατι καλα? δεν σου αρεσω μηπως και τετιες παπαριες!
Αντε γεια κοπελιτσα μου τις λεω δεν κανεις για αυτην την δουλεια και ας εισαι μουναρος!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
335
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maposavouris, arisk, Professoras και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2019
εμ......αστερο-ξυνο-μουνο ήθελες......
13 Αυγούστου, 2019
Αδερφέ καλά έκανες. Τσίμπησε το μεροκάματο της αλλά πάλι καλά που τς πήρες τα 50 πίσω. Έτσι πρέπει και ας είναι μουναρα.Καπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2