Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Call-Girls 6096
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κυριακη και ξυπνησα με ορεξεις οποτε τηλεφωνο στο γραφειο και ζητησα ενα ντουετακι. Ευγενικη η Αντζυ μου προτεινε Αλινα και Βικα

Φτανουν οι κοπελες και αρχιζει το παιχνιδι. Φιλια, γλωσσες, χαδια και εγω στη μεση. Επαιζαν μεταξυ τους, γλυψιματα αλλαξοκωλιες και ειχα φτιαχτει για τα καλα. Πιπα εναλλαξ σε διαφορετικους ρυθμους, οταν εκανε η μια χαιδευομουν με την αλλη, σε καποιο σημειο κατεβηκαν και οι δυο μαζι και τις σταματησα γιατι θα ειχαμε προωρη ληξη του αγωνα απο το 15'.

Σκουφος και πρωτα απηλαυσα τη Βικα. 2 στασεις και οταν την ειχα στα 4 η Αλινα ηρθε απο πισω μου με χαδια και φιλια και μου λεει “What about me?” Χατιρι δεν της χαλασα και σε λιγο αλλαγη σκουφου και την ανεβαζω πανω μου. Οι κοπελες παιζαν μεταξυ τους και εγω ενιωθα σαν τον Christian Bale στο American Psycho. Παλι αλλαγη στασεων ενω επαιρνα την Αλινα και συγχρονως φιλαγα τη Βικα. Αντεχουν γενικα και σε υψηλες στροφες ειδικα στα 4.

Για το τελος εβαλα και τις δυο να μου παιρνουν πιπα ταυτοχρονα και το τελος ηρθε εκει. Χρονος δεν υπηρχε οποτε μπανακι, ειπαμε δυο κουβεντες, αλλα ο οδηγος αργησε λιγακι οποτε καθησαμε μερικα λεπτα παραπανω. Καλο οτι δεν ειχαμε ενοχληση για τη ληξη του αγωνα. Οι κοπελες με περιποιηθηκαν μια χαρα και αποτι μου ειπαν ειναι φιλες και τους αρεσει το ντουο μαζι.

Λιγα λογια για τη Βικα ξεχωριστα:

Σε σχεση με τις φωτο την κανω τριανταρα, αλλα το κορμι το ιδιο με λιγη πτωση στο στηθος. Γενικα μικροκαμωμενη με καλη αισθηση, πιο μαγκακι σε συμπεριφορα απο την Αλινα και σαφως πιο επιθετικη στο κρεββατι. Η πιπα της συνεχως DT και ειναι των υψηλων στροφων, ήταν το pse κομματι του ραντεβου. Αυτο το κρυο-ζεστη, σιγα-γρηγορα που βγαζουν μαζι ειναι και αυτο που τις χαρακτηριζει και με εκανε να περασω καλα.

Tested: ...”The Tiger”

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
10 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
8.561
Πόντοι:
21.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, eridon1877, panagos7 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού