Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 3 10
Call-Girls 4152
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Καμιά φορά (επηρεασμένος συνήθως από κάτι αντίστοιχο που μου έχει τραβήξει την προσοχή εκεί έξω) έχω “διάθεση” για mature. Να διευκρινίσω εδώ ότι λέγοντας mature προσωπικά εννοώ κοπέλες από 36 έως 43. Ότι αρχίζει και ακουμπάει τα 45 και πάνω είναι για εμένα “next level” το οποίο δεν ακουμπάω, τουλάχιστον συνειδητά.

Ψάχτηκα στα γραφεία από τα οποία ψωνίζω και σε κάποιες “ανεξάρτητες” αλλά δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Θυμήθηκα την Zeta από το dream girls. Ήμουν από τους πρώτους που την είχα συναντήσει όταν ξεκίνησε το γραφείο και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από το πρόγραμμά της. Είχα γράψει και σχόλια στο νήμα καθώς ακόμα δεν υπήρχε καρτέλα κριτικών. Από το συγκεκριμένο γραφείο έχω πάψει βέβαια εδώ και καιρό να ψωνίζω καθώς οι επόμενες δύο κοπέλες που πήρα είχαν τόσο σχέση με τις photos στο site όσο ο Αλέξης με την Αριστερά…

Παίρνω τηλέφωνο και η ευγενής τηλεφωνήτρια με ενημερώνει ότι η Zeta δεν είναι διαθέσιμη αλλά υπάρχει η Tanya που είναι επίσης πολύ καλή Κεφάλι σε τοίχο!. Προκειμένου να μην μείνω με το πουλί στο χέρι (που να ήξερα…Μαλακία) δίνω το ΟΚ.

Ανοίγω την πόρτα και αντικρίζω μια αδύνατη κοπέλα, στο 1,60 ηλικίας από 46-50. Πολύ σπασμένο πρόσωπο, στις photos δεν φαίνεται, ντυμένη με ένα μαύρο Capri παντελόνι, μαύρο σακάκι (μέσα από το οποίο φόραγε μόνο σουτιέν) και μαύρες γόβες.

Στα αυτιά μου έχουν ήδη ακουστεί οι σάλπιγγες της υποχώρησης αλλά εγώ εκεί…Κάτι το πολύωρο ψάξιμο, κάτι το περασμένο της ώρας , κάτι που ήταν αδύνατη και με τα ρούχα δεν φαινόταν τόσο χάλια, κάτι που η ελπίδα πεθαίνει με τον άνθρωπο, προχωράω. «Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος»Γερο-μύστης

Μου είπε ότι είναι Ρωσίδα και έχει αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Μιλάει καλά Ελληνικά, με λίγο προφορά. Έχει κάτσει απέναντί μου κανα πεντάλεπτο από όταν μπήκε και προσπαθώ να πιάσω κουβέντα αλλά δεν είναι και πολύ πρόθυμη, είναι εμφανώς αμήχανη, με ένα ψευτοχαμόγελο και με φράσεις τσατσάς δεκαετίας ενενήντα… Εγώ όμως απτόητος!Μαλακία Τι διάολο, έμπειρη είναι καλά θα περάσω. Θα με αποζημιώσει το πρόγραμμά τηςΚεφάλι σε τοίχο!. Της λέω να ξεκινήσουμε και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα. Το να γράψω πάταγος είναι λίγο! Ότι βλέπετε στις photos ξεχάστε το! Στήθος μικρό, νερουλό, αδύνατη μεν ,με ζάρες δε. Τα μπούτια χάλια και ο κώλος των photos έχει πεθάνει και πάει στον παράδεισο τουλάχιστον εδώ και δέκα χρόνια!

Φιλιά έδινε αλλά δεν ήταν και το καλύτερό της. Πίπα μέτρια, άνευρη με σχετικά καλό γλείψιμο της υπόλοιπης περιοχής (το καλύτερο σημείο της συνάντησης). Κάθε τόσο δε έκοβε την πίπα για να μου πει τι ωραίο καβλί έχω και πόσο μεγάλο είναι κλπ. Πάω να τελειώσω και μου ανακοινώνει ότι CIM, CIF δεν προσφέρονται! Τα ρίχνω στο στήθος. Γυρνώντας από το μπάνιο της λέω ότι στο site γράφει ότι κάνει και CIF και CIM. Μου απάντησε ότι αυτή δεν το κάνει και ότι έχει πει και στο γραφείο να τα αφαιρέσουν. Καταλαβαίνετε ότι δεύτερος γύρος δεν υπήρξε, προσποιήθηκα τον κουρασμένο, την πλήρωσα και την άφησα να φύγει!

PS 1: Οι αμαρτίες πληρώνονται στην άλλη ζωή, οι μαλακίες όμως σε αυτήν! Γερο-μύστης

PS 2: Προς το γραφείο, fool me once shame on you fool me twice shame on me!

PS 3:Η συνάντηση έγινε πριν ανέβει η κριτική του συναγωνιστή germanos73, ο οποίος έμεινα και αυτός με τις καλύτερες των εντυπώσεων απ' ότι διάβασα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
13.202
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Nick1000, THV, blizardeye και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2019
Μεγάλο χαμόγελο λιώνω...
11 Αυγούστου, 2019
Dirty μην γελάς, πέρασα δύσκολα...Κουλ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2