Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 154024
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όσο μεγάλη θα ήταν η χαρά μου ώστε να ανάψω και καπνογόνο στο μπαλκόνι αν έβλεπα στα πρωτοσέλιδα των φυλλαδων ότι ο Μαρινάκης έκλεισε και φέρνει στον θρύλο τον Ρόμπερτ Λεβαντοφσκι, εξίσου με την ίδια χαρά, δεχτηκα την είδηση του jim75jim ότι έρχεται η Kelly, Αθήνα! Από τα προηγούμενα τουρ της, την είχα βάλει στο μάτι αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφερα να την δω σε κανένα. Είχα λυσσαξει! Αλλά υπάρχουν και πιο άτυχοι... Κάποιοι, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι... Γλώσσα ούτε σε αυτό το τουρ θα την δουν, λόγω των καλοκαιρινών τους διακοπών και θα συνεχίσουν να διαβάζουν κριτικές και να βλέπουν μόνο την φωτογραφία της. Κόντευε να πέσει ο ήλιος και ακόμα δεν είχα βρει έναν φίλαθλο άλλης ομάδας ώστε να ξεκατινιαστω μαζί του για το παστέλι που είχαν στάξει τα παλικάρια του Πέδρο Μαρτίνς στη πόλη. Και κάπως έτσι, κλείνω την Kelly από χτες.

Με το που άνοιξα τη πόρτα και την είδα να στέκεται μπροστά μου, έχασα την μιλιά μου. Το χαμόγελο της λαμπερό σαν τον ήλιο. Εισήλθε στον χώρο και μια αύρα γέμισε τη σκηνή. Σαν να ειχε ξεκινήσει να παίζει μουσική με υπέροχους ήχους βιολιού και η Kelly να λικνιζεται στους ρυθμούς της. Υπέροχη, με ρυθμό, σαν οπτασία, με αρμονία σε κάθε της κίνηση. Οι καλοσχηματισμένοι της ώμοι να εναλλάσσονται μια ο ένας μια ο άλλος στο λικνισμα. Τα πανέμορφα ξανθά μαλλιά της, κάποιες αφέλειες να πέφτουν στα ρόδαλα μάγουλα της και να θυμίζουν πριγκίπισσα παραμυθιού.
Και εκεί που πάλευα να συνειδητοποιήσω αν είναι αληθινή, την άκουσα να μιλά. Φωνή καθαρια, ξάστερη, με χροιά που σε ταξιδεύει σε παραδεισένιες οάσεις, σε μέρη απάτητα, μακρινά, ονειρικά. Στο πρώτο ρεφρέν διασταυρώθηκαν οι ματιές μας. Μαζί με ένα χαμόγελο της, ήταν ικανά και μόλις με είχαν ρίξει ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Που βρίσκομαι, αναρωτήθηκα. Έμεινα να την κοιτώ σαν χάνος. Μόνο όταν την άγγιξα πίστεψα ότι ήταν αληθινή. Κι όμως, υπάρχουν ακόμα νεράιδες. Η Kelly, ειναι μια από αυτές.

Ντυμένη με ένα blue jean, ένα πορτοκάλι ολόσωμο κορμάκι, με ένα ωραίο γκρι σκούρο μπλέιζερ. Και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν έχουν καμία διαφορά από αυτό που θα συναντήσετε. Η επικοινωνία πολύ καλη στα Αγγλικά. Με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα, και στον λαιμό. Κυριολεκτικά κρεμομουν από τα χείλη της και δεν ήθελα να ξεκολλήσω. Ταυτόχρονα, άρχισα σιγά σιγά να βγάζω τα ρούχα της. Φιλούσα και μύριζα το κορμί της σαν να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που το ζούσα. Τα στήθη της φυσικά, πανέμορφα, σφιχτά καλοσχηματισμένα που γεμίζουν το ντεκολτέ σε ένα φόρεμα, που κάνουν έναν άνδρα να κοιτά με χαζεμένο βλέμμα, που δίνουν την δυνατότητα να επιδίδονται σε σεξουαλικά παιχνίδια. Τα Χαιδευα, τα πιπιλουσα απαλά σαν το μωρό που το ταιζει η μάνα του και δεν χορταινει. Οι θηλές της είχαν ήδη διεγερθεί.

Η ίδια δεν περίμενε να της πω τι να κάνει. Την ξέρει άλλωστε την δουλειά της καλα. Καθώς τα απαλά της χέρια ξεκουμπωναν τη ζώνη μου και κατέβασαν με ανυπόμονη ορμή το φερμουάρ, το παντελόνι μου γλίστρησε στο πάτωμα και τα λεπτά της δάχτυλά έψαχναν με λύσσα να βρουν το κομμάτι εκείνο της σάρκας μου, που γυρευε η ίδια. Το χέρι της αγκάλιασε τον μυ, τον πλησίασε με τα χείλη της και άρχισε να τον ρουφάει αχόρταγα κάνοντας τον να σκληραίνει μέσα σε αυτή τη ζεστή φωλιά που προσφέρει το στόμα της.

Είχε έρθει η σειρά μου να ανταποδώσω την περιποίηση. Άνοιξα τα πανέμορφα πόδια της και λύγισα τα γόνατα της με τρυφερότητα. Δεν ήθελα να την κάνω να νιώσει άβολα, δεν το άξιζε. Ήταν άλλωστε σε πολλή καλή θέση για μια γερή κλωτσιά στα μούτρα μου. Ενώνοντας το δείκτη με τον μέσο άρχισα να την χαϊδεύω ακριβώς στην κλειτορίδα της. Συνέχισα, με σκληρή γλώσσα, η γεύση της είναι καταπληκτική, και με έντονο μασάζ με τους αντίχειρες γύρω από τη μικρή περιοχή της. Δεν είχα σκοπό να βάλω δάχτυλο μέσα. Και πως να τολμήσεις αφού οι περισσότερες είναι έτοιμες με το κοπιδι στο χέρι να στο κόψουν αν το βάλεις μέσα στον κόλπο τους. Η kelly, αντίθετα, εσπρωξε μόνη της το δάχτυλο μου. Ξεθαρεψα κι εγώ δοκιμάζοντας έντονο fingering. Πραγματικά την τρελαίνει!

Σε ιεραποστολικό και σε cow, με κοιτούσε συνεχώς. Το βλέμμα της, ταυτόχρονα με το ότι είχα ήδη διεισδύσει μέσα της με απογείωνε όλο και περισσότερο! Είχα πάρει, επιτέλους, φωτιά. Αγριεψα, χωρίς βέβαια να την αναγκάσω να δυσανασχετήσει. Κι εγώ καμαρωνα, σαν το γύφτικο σκεπάρνι που μπαινοβγαινα μέσα της. Το τέλος ήρθε στο σώμα της. Ήταν ένα θεαματικό φινάλε!

Είχε έρθει η ώρα που η Kelly, έπρεπε να με αποχαιρετήσει. Μια αιθέρια ύπαρξη. Τελικά οι νεράιδες, δεν είναι μια απλή λαϊκή δοξασία. Υπάρχουν. Η Kelly, είναι μια από αυτές. Και ήταν μαζί μου για δύο ώρες χωρίς να μου στερήσει τίποτα από όσα προσφέρει. Μία σκέψη άρχισε να αναδύεται στο μυαλό μου, ώσπου δεν μπορούσα να την αγνοήσω. Ήθελα να ξεφύγω απ’ αυτήν, αλλά μου ήταν τόσο αδύνατον να την εμποδίσω, όσο αδύνατο είναι για τον άνεμο να εμποδίσει τον εαυτό του να φυσά. Μακάρι να ξανάρθει. Εγώ θα την περιμένω για να ξανακούσω την όμορφη μελωδία του βιολιού της. Την μελωδία της ευτυχίας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
26.131
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2019
Εκ παραδρομης εγραψα οτι το στηθος της ειναι φυσικο. Διορθωση. Ειναι φτιαγμενο με σιλικονη. Πλην ομως εξαιρετικο και στην αφη και στο πιπιλισμα.
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1