Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10
Call-Girls 16305
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με την Mia βρέθηκα την Κυριακή το απόγευμα σε δικό μου ξενοδοχείο, μου άρεσε στις φωτογραφίες της και μετά από μια εύκολη συνεννόηση με το γραφείο της στις 18:05 ήταν έξω από την πόρτα του ξενοδοχείου μου.
Είναι ωραία γυναίκα, νεαρή στην ηλικία με ωραίο σώμα, στήθος τριάρι στητό, μάτια γαλάζια πανέμορφα και από σόσιαλ τα πάει περίφημα, μιλάει καλά αγγλικά και είναι συνέχεια χαμογελαστή. Τα πρώτα που γεύτηκα ήταν τα φιλιά της με γλώσσα και το στρογγυλό σφιχτό κωλαράκι της με τις παλάμες μου… Αρκετά καλή η πίπα της με λίγο χέρι, δυνατά ρουφήγματα και πάρσιμο μέχρι τον λαιμό… Πεντακάθαρο και άτριχο το μουνάκι της μου το πρόσφερε χαμογελαστά όταν της ζήτησα να κάνουμε την 69 .. Στο σεξ η Mia ανταποκρίθηκε με βογγητά και κραυγούλες ακολουθώντας τους ρυθμούς μου χωρίς να φαίνεται προσποιητή η συμπεριφορά της, πιστεύω ότι και αυτή το ευχαριστήθηκε … Από τα έξτρα της ζήτησα μόνο το τελείωμα στο στόμα που το απόλαυσα και τις δυο φόρες που τελείωσα.
Πετυχημένο θα χαρακτήριζα το ραντεβού μου με την Mia, πέρασα μια ώρα ευχάριστα και ηδονικά με μια 23χρονη όμορφη κοπέλα, βίωσα δυο οργασμούς μου και έφυγα από το ξενοδοχείο ανάλαφρος και ευχαριστημένος… χαλάλι τα φράγκα τα αξίζει…
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Panaghss
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
879
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mick11, kwstasxat και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού