Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 23 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.
Είναι η πρώτη μου ανάρτηση και η πρώτη φορά που αποφάσισα να πληρώσω για σεξουαλική απόλαυση και όπως γράφω και στον τίτλο.. έπεσα κατευθείαν στα βαθιά.

Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Βαρδάρη και η συμπεριφορά του γραφείου άψογη.
Η κοπέλα με περίμενε με ζαρτιέρες ψηλοτάκουνα τα οποία συνέχισε να τα φορά, με το μουνί έξω και με ένα ανέλπιστο χαμόγελο.
Ξεκινήσαμε στα όρθια με γλωσσόφιλα χουφτώματα και συνεχίσαμε στο κρεβάτι με γλύψιμο με ιδιαίτερη επιμονή στις μπάλες και ακόμη χαμηλότερα.
Συνεχίσαμε στα 4 μουνί και κώλο και αφού τα άδειασα μέσα στην κωλοτρυπίδα της ξάπλωσα να πάρω μια ανάσα και μου άρχισε το μασάζ.
Χαμογελούσε συνέχεια, το απολάμβανε. Ξεκίνησε να μου ρουφάει τα δάχτυλα των ποδιών και έφτασε να κάνει deepthroat σαν σε τσόντα.
Ανέβηκε πάνω μου και τον κάρφωσε στο μουνί της. Σύντομα τον έβγαλε και τον έβαλε μόνη της στον κώλο της και ξάπλωσε προς τα πίσω για να μπορώ να απολαμβάνω το θέαμα.
Μου είπε οτι την δεύτερη φορά τα ήθελε στο πρόσωπο. Αφού έκανα το μπάνιο μου συνεχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χαμόγελα μέχρι που έφυγα.

Θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στις τρύπες της. Κάποια στιγμή που τον έβαλε στο μουνί της δεν ήμουν σίγουρος αν τον έβαλε στο μουνί της ή στον κώλο της. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα μέσα της μου έκανε εντύπωση το πόσο στενό είναι το μουνί της. Το περίμενα πολύ χαλαρό λόγω του επαγγέλματός της. Απίστευτα θετική έκπληξη. Η κωλοτρυπίδα της δουλεμένη όσο πρέπει, ξέρει να την δουλεύει κ όλας και φυσικά πεντακάθαρη.

Τέλος, αυτό που μάλλον θα μου μείνει αξέχαστο είναι το eye contact όσο με ρουφούσε. Ένιωθα λες και έχω μπει μέσα σε τσόντα.
Φεύγοντας φρόντισα να μάθω πότε σκοπεύει να ξαναέρθει Θεσσαλονίκη και σίγουρα θα την ξανατιμήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 23, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
litafade
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
616
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, Houdini, t77777 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού