Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από δύο πολύ πετυχημένα διαδοχικά ραντεβού με τις χειμαρρώδεις Nadia και Alena που σχεδόν σε βιάζουν (με την καλή έννοια), αποφάσισα να κολυμπήσω μετά από καιρό στα σχετικά άγνωστα για εμένα πιπινο-νερά.

Μελίνα λοιπόν,21 Μαΐων, με προηγούμενη θητεία στον Ντίβα... Φρέσκια, τσαχπίνα, με συμπαθητική κοριτσίστικη αφέλεια. Μέγα ατού ο εκρηκτικός συνδυασμός της καταγωγής της από Βραζιλία και Κρήτη, στον οποίο οφείλεται το εξωτικό σώμα της και για να γίνω πιο συγκεκριμένος η κωλάρα (σφιχτή, τσουπωτή) και οι βυζάρες της (λίγο χαλαρές, αλλά εντυπωσιακές). Το πρόσωπό της μαρτυρά ομοίως το βραζιλιάνικο dna της. Ένα πρόσωπο όμορφο, πλαισιωμένο από κομψό γαλλικό καρέ, με ελαφρύ πετυχημένο make up. Χωρίς να είναι καλλονή, είναι μια ωραία, δροσερή παρουσία. Ευχάριστη και φιλική στο social, με αέρα έφηβης και όχι "γυναίκας".

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η Μελίνα προσφέρει μια amateur εμπειρία, κάτι που - ανάλογα με το ζητούμενο του καθενός - έχει τα αρνητικά του και τα θετικά του. Στα πρώτα συγκαταλέγονται λόγου χάριν οι υπερβολικές, σχεδόν θεατρικές, αντιδράσεις της κατά την περιποίηση του ομολογουμένως καλοσχηματισμένου και πεντακάθαρου μουνακίου της. Θα μου πεις και αρκετά μεγαλύτερες και εμπειρότερες επαγγελματίες ακολουθούν την ίδια τακτική...Αγαπητά μας κορίτσια, γνωρίζουμε ότι μέσα σε πέντε λεπτά γλειψίματος δεν είναι πολύ πιθανό να σας κάνουμε να τελειώσετε με σπασμούς και αλαλαγμούς, ιδίως αν έχετε κανε sex άλλες 2-3 φορές μέσα στην ημέρα. Παραδέχομαι ωστόσο ότι απόλαυσα αρκετά το γλειφομούνι, ενώ και όλο της το σώμα ήταν ιδιαίτερα ευωδιαστό και απαλό (έχει και κάποια tatto). Α! Ως ποδολάγνος έφαγα μια μικρή ήττα γιατί γαργαλιόταν και έτσι έμεινα να λιμπίζομαι τα μικρά τρυφερά ποδαράκια της... Η πίπα συμπαθητική, με ικανοποιητικό πέρασμα αρχιδιών και πονηρές ματιές. Στα τέσσερα στήνεται εξαιρετικά και προσφέρει θέαμα AAA, ενώ πετάει και τα κλασικά ai-ai λόγω βραζιλιάνικου ταμπεραμέντου. Το μουνάκι της σχετικά στενό, άρα καλή αίσθηση. Στο cowgirl επίσης δίνει ρέστα, με εναλλαγή ρυθμών και ένταση, ενώ τα θεσπέσια μαστάρια της χοροπηδούν τρελά και σε ραπίζουν άτακτα στο πρόσωπο.

Κάποια στιγμή κουράστηκε όμως και γλυκά-γλυκά το είπε, όταν τη ρώτησα. Μάλλον είχαν προηγηθεί και άλλα ραντεβού και το κορίτσι δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Θα την ήθελα πιο δοτική και στα φιλιά, μιας και είμαι του GFE, ενώ διαισθάνομαι ότι η Μελίνα θα διαπρέψει στο PSE στο μέλλον. Γενικώς, όμως, είναι πολλά υποσχόμενη, καλή ερωτική παρτενέρ, με έντονο amateur-girl-next-door άρωμα. Not bad at all!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, lagonisian, panagos7 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2019
Έχεις δίκιο φίλε.. Αυτό με τις σχεδόν πολεμικές ιαχές ηδονής έχει παραγίνει. Καλό θα ήταν να το λάβουν υπόψιν τους τα κορίτσια, μιας κ οι περισσότεροι επιζητούμε πιο αληθοφανείς αντιδράσεις..
Κατά τα άλλα μισά ακόμη υπέροχη κριτική, ένα ακόμη ρεσιτάλ!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1