Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 23 10
Call-Girls
19170
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του bou!!!!
Έχοντας αποφασίσει να απέχω από το άθλημα για λίγο καιρό αποφάσισα να ξαναγωνιστώ
.
Ψάχνοντας για κάτι το μάτι μου έπεσε σε κάποιες κοπέλες οι οποίες είχαν καλές κριτικές. (Μια από αυτές ήταν και η Νικά)
Διαβάζοντας για αυτήν αποφασίζω να την κλείσω και η κοπέλα φτάνει κανονικά στην ώρα της. Ανοίγοντας την πόρτα βλέπω μια πανέμορφη κοπέλα αρκετά ευγενική με την οποία πλακώθηκαν στα γλωσσόφιλα (αφού είπαμε τυπικά ένα hi στην πόρτα ) Γδύθηκε κάναμε μαζί μπάνιο και μετά αρχίσαμε το ματς. Όπως είπα και στον τίτλο τα λόγια είναι περιττά όποτε δεν θα πω πολλά, θα πω μόνο τα συμπεράσματα μου:
1) Το σώμα της είναι ΥΠΕΡΟΧΟ με μόνο μελανό (ίσως) σημείο το στήθος της ( για όσους δεν τους αρέσουν τα συλικονατα βυζια) . Αυτός είναι και ο λόγος που έβαλα εφτά στην εμφάνιση-σώμα . Αν δεν υπήρχε η σιλικόνη πάνω της θα έβαζα 10.
2) Η κοπέλα αξίζει (και με το παραπάνω) και μάλιστα αφού βγήκαμε από το μπάνιο με ρώτησε τι θέλω να κάνουμε και τη μου αρέσει, είναι φιλότιμη κάνει και deepthroat , κάνει περιποίηση στην γύρω περιοχή, παίξαμε δυο γεμάτους γύρους. Γενικά τα περάσαμε όμορφα
. !!!!!!!!!
3) Το μόνο φάουλ ήταν ότι η κατάθεση στο στόμα ήταν +20 :headbang: , για αυτό και η χαμηλή βαθμολόγηση στην σχέση απόδοση τιμή . Θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνετε στο προγράμματος της κοπέλας.
Έχοντας αποφασίσει να απέχω από το άθλημα για λίγο καιρό αποφάσισα να ξαναγωνιστώ
.Ψάχνοντας για κάτι το μάτι μου έπεσε σε κάποιες κοπέλες οι οποίες είχαν καλές κριτικές. (Μια από αυτές ήταν και η Νικά)
Διαβάζοντας για αυτήν αποφασίζω να την κλείσω και η κοπέλα φτάνει κανονικά στην ώρα της. Ανοίγοντας την πόρτα βλέπω μια πανέμορφη κοπέλα αρκετά ευγενική με την οποία πλακώθηκαν στα γλωσσόφιλα (αφού είπαμε τυπικά ένα hi στην πόρτα ) Γδύθηκε κάναμε μαζί μπάνιο και μετά αρχίσαμε το ματς. Όπως είπα και στον τίτλο τα λόγια είναι περιττά όποτε δεν θα πω πολλά, θα πω μόνο τα συμπεράσματα μου:
1) Το σώμα της είναι ΥΠΕΡΟΧΟ με μόνο μελανό (ίσως) σημείο το στήθος της ( για όσους δεν τους αρέσουν τα συλικονατα βυζια) . Αυτός είναι και ο λόγος που έβαλα εφτά στην εμφάνιση-σώμα . Αν δεν υπήρχε η σιλικόνη πάνω της θα έβαζα 10.
2) Η κοπέλα αξίζει (και με το παραπάνω) και μάλιστα αφού βγήκαμε από το μπάνιο με ρώτησε τι θέλω να κάνουμε και τη μου αρέσει, είναι φιλότιμη κάνει και deepthroat , κάνει περιποίηση στην γύρω περιοχή, παίξαμε δυο γεμάτους γύρους. Γενικά τα περάσαμε όμορφα
. !!!!!!!!!3) Το μόνο φάουλ ήταν ότι η κατάθεση στο στόμα ήταν +20 :headbang: , για αυτό και η χαμηλή βαθμολόγηση στην σχέση απόδοση τιμή . Θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνετε στο προγράμματος της κοπέλας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση