Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είχα συναντηθεί με την κοπέλα στην προηγούμενη περιοδεία της. Η ημερομηνία είναι ενδεικτική οπότε. Συνάντηση στο ξενοδοχείο της στη Συγγρού μετά από άνετη συνεννόηση με το γραφείο. Μόλις 3 μηνύματα.

Ενώ συνήθως κοιτάω στις υπηρεσίες αν προσφέρεται CIM, που για μένα σημαίνει ότι η κοπέλα είναι διατεθειμένη να κυλήσει στα ζουμια του κορμιού σου προκειμένου να σε ικανοποιήσει, στην εν λόγω κοπέλα με θόλωσε ο κωλος της οπότε παρεβλεψα αυτή τη λεπτομέρεια. Και έπεσα σε λάκκο..

Η κοπέλα είναι επαγγελματίας φουλ. Σκοπός της συνάντησης είναι να τελειώσεις; Ε αυτό θα κάνει. Κι αν μπορεί να το κάνει χωρίς να λερώσει τα χέρια της, θα το επιδιώξει. Αν μπορούσε να στον παίξει από τα 2 μέτρα με αυτά τα πτυσσόμενα χεράκια που πουλάνε στα φανάρια και είναι για να ξύνεις τη πλάτη σου, θα το έκανε.

Με υποδέχτηκε με χαμόγελο είναι η αλήθεια, στη δεύτερη κουβέντα ζήτησε τα χρήματα και με έστειλε για μπάνιο. Όταν βγήκα μου λέει ξάπλωσε. Λέω δεν θέλω, προτιμώ να είμαι όρθιος. Μου λέει ξάπλα και μου δείχνει το σημείο που πρέπει να ξαπλώσω. Άντε λέω πάμε. Πάει να βάλει προφυλακτικό επειδή είχα φουντώσει ήδη από τη θέα του κώλου της, της κάνω ότι δεν χρειάζεται. Συνεχίζει με μια διλεπτη πιπα και μετά μου περνάει τον σκούφο χωρίς μα και μου. Την έβαλα στα 4 και τελείωσα ζουλωντας τα κωλομαγουλα της. Το βυζί είναι φυσικό, μικρό σχετικά. Το λέω επειδή τωρα βλέπω στις φωτό να φιλοφερνει σε πλαστικό.

Εμφανισιακά είναι στα γούστα μου, προτιμώ μπαμπατσικες κοπέλες. Η συμπεριφορά όμως δεν ήταν η πρέπουσα, δεν με έκανε να αισθανθώ άνετα. Αν είχα τη δυνατότητα να τηλεμεταφερθω σπίτι μου αμέσως μόλις τελείωσα, θα γουσταρα περισσότερο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 14, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
204
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 acapoeira, chris1955, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού