Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η συναντηση εγινε την τελευταια φορα που ηταν στην Αθηνα. Δεν εγραψα τοτε κριτικη, αλλα σκεφθηκα να γραψω δυο λογια τωρα που ξαναηρθε.

Λοιπον, μπαινει Στο δωματιο η Michelle με ανεση και αερα και σκεφτομαι «θα περασουμε καλα». Wishful thinking …

Μου σκαει ένα φιλι και μου λεει «Α δεν σε εχω ξαναδει, γι’αυτό με εκλεισες μονο για μια ωρα. Οι παλιοι μου πελατες ξερουν πολύ καλα ότι χρειαζεται πολύ πανω από μια ωρα για να με απολαυσουν». Και από εκεινο το σημειο αρχισε ο κατηφορος Κεφάλι σε τοίχο!. Με λιγα λογια, η Michelle εκανε ότι μπορουσε για να με «τιμωρησει» που τολμησα να την κλεισω μονο για μια ωρα.

Για να ειμαι ειλικρινης, ο πρωτος γυρος ηταν ΟΚ. Το προσωπο της Michelle δεν μου λεει τιποτα, αλλα το σωμα της είναι τουμπανο (ειδικα για την ηλικια της !) και βοηθησε πολύ στο happy ending. Δυστυχως η Michelle διαμαρτυρυθηκε που τελειωσα πριν προλαβει να τελειωσει και αυτή, κατι που ομολογω ότι με κουφανε Χμμμ;.

Μετα πιασαμε μια κουβεντα για τα συνηθισμενα, που ζουμε, τι κανουμε, … (για οποιον ενδιαφερεται, η Michelle ζει στο Tallinn και δουλευει στο ραδιοφωνο, ετσι τουλαχιστον μου ειπε). Και μετα απο λιγη "πολιτισμενη" κουβεντα, καποια στροφη πρεπει να πηραμε λαθος Χμμμ; και ετσι η Michelle αρχισε σιγα σιγα να γινεται ολο και πιο επιθετικη και αγενης και εγω αρχισα να συνειδητοποιω ότι την πατησα Κεφάλι σε τοίχο!. Γυρω στο 40’ αποφασισα να δω αν μπορουσε να γυρισει το παιχνιδι, και ξεκινησα το ζεσταμα για τον δευτερο γυρο. Σε εκεινο το σημειο, η Michelle μου ανακοινωσε ότι δεν υπαρχει αρκετος χρονος Θυμός. Αφου σκεφθηκα για λιγο τις επιλογες μου, αποφασισα να μην χανω άλλο τον χρονο μου, και της προτεινα να ντυθει.

Όταν εφυγε η Michelle, περασα λιγο χρονο προσπαθωντας να αποφασισω αν αξιζει να παραπονεθω στο γραφειο η όχι, και μετα θυμηθηκα ότι το γραφειο ηταν το GDE αρα κάθε προσπαθεια για παραπονα είναι ματαια Γερο-μύστης, οποτε αποφασισα να το αφησω να περασει ετσι. Απλα, την επομενη μερα εκλεισα ραντεβου με ένα πιπινι από το glamour (παλι, μονο για μια ωρα !!!), που μου εφτιαξε την διαθεση Ναι! που μου ειχε χαλασει η Michelle.

Συνολικα, η εμπειρια μου με την Michelle ηταν τοσο περιεργη και ασυνηθιστη που ηταν σχεδον σουρεαλιστικη. Ελπιζω ότι η κοπελα είναι νορμαλ στις περισσοτερες περιπτωσεις, και η δικη μου εμπειρια να ηταν μια εξαιρεση, αλλα δεν εχω καμμια διαθεση να το ψαξω παραπανω ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
JohnC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, OUROBOROS, delipas και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2019
Μου θύμισε Ρίμα το μια ώρα είναι λίγο.Οπότε μακριά αλλά πές μας το όνομα απτο πιπινι του glamour να περάσουμε καλάΓλώσσα
review reaction 1 hornyasfuck
09 Ιουλίου, 2019
Το πιπινι ηταν η Polya, δυο φορες απο μιαμιση ωρα,αξεχαστη εμπειρια Έρωτας Προσκύνημα
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2