Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Call-Girls 46803
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η ζωή μας είναι στιγμές, στιγμές που μας κόβουν την ανάσα.

Χανόμαστε καθημερινά σε ένα κυνήγι υποχρεώσεων, των πρέπει, των φιλοδοξιών και ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι. Κυνηγάμε ένα άπιαστο όνειρο. Δεν εργαζόμαστε για να ζούμε, αλλά ζούμε για να εργαζόμαστε. Τα χρόνια περνάνε μπροστά μας σαν κινηματογραφική ταινία, οι στιγμές άλλοτε μας χαμογελάνε και άλλοτε μουντές και θλιβερές. Δε ζούμε, υπάρχουμε αναμένοντας να ζήσουμε.

Αυτή την εποχή πολλά θλιβερά γεγονότα στη ζωή μου μαζεμένα και έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, προσπαθώντας μέσα από την εργασιοθεραπεία να ξεχάσω. Η πίεση της δουλειάς μεγάλη αυτή την περίοδο και ξαφνικά με πιάνει η τρέλα. Να πάνε να γαμηθούν όλα, θα πάρω μια κοπέλα. Εδώ και τώρα.

Στέλνω στη Ζέτα και τη ρωτάω που βρίσκεται. Μου απαντάει αμέσως και βρίσκεται κοντά μου.

Σε μισή ώρα εκεί της λέω.
Οκ στείλε δωμάτιο.
Απλά, γρήγορα χωρίς πολλά λόγια.

Για τη Ζέτα δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα. Πολύ λίγες πληροφορίες. Και αυτόν που τις έδωσε έπεσαν να τον φάνε. Ο Sproxe Garsia δεν μίλησε ούτε για την εμφάνισή της ούτε για τις υπηρεσίες της, πέρασε όμως το μήνυμα ότι η κοπέλα έχει μια αύρα θετική. Αυτή τη θετική αύρα έπιασα και αυτή πήρα κι εγώ από την κοπέλα. Κανένας άλλος δεν έδωσε όμως την παραμικρή πληροφορία. Λόγια λόγια λόγια κι από ενημέρωση μηδέν. Πήρα το ρίσκο από ένστικτο, που το ακολουθώ πολλές φορές και τις περισσότερες βγαίνει. Κάποιες φορές όχι, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Δίνω αριθμό δωματίου και μπαίνω για μπάνιο. Το χτύπημα της πόρτας με βρήκε στα μισά και φωνάζω να περιμένει λίγο. Δίπλα ήταν? Γλώσσα Ανοίγω και μπαίνει μέσα. Πεταχτό φιλάκι και προχωράει στα ενδότερα.

Αρχίζω να την παρατηρώ. Σπαστά μακριά καστανά μαλλιά, πρόσωπο απλό καθημερινό προς το νόστιμο, όχι σούπερ αλλά συμπαθητικό. Ύψος μια χαρά και κορμί όπως φαινόταν πάνω από τη Τζην φούστα και το λουλουδάτο μπλουζάκι πολύ καλό με καλές αναλογίες.

Βγάζει το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τραβάει δύο τζούρες. Μου υπενθυμίζει το δωράκι της. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που με ενοχλεί να δίνω το δωράκι από την αρχή, ειδικά σε κάποια κοπέλα που δεν με ξέρει.

Γδύνεται και μένει με ένα σέξι σετ μαύρων εσωρούχων. Το μάτι μου πέφτει στον κώλο που είναι όμορφος και στο ύψος του. Έρχεται και πέφτει δίπλα μου στο κρεβάτι και ξεκινάμε με κάτι γλωσσόφιλα που με κατάπιε. Καθόλου τσιγκούνα και γενικά πολύ χρήση στόματος και γλώσσας. Λαιμό, αυτιά, στήθος, κοιλιά, τα πέρασε όλα ένα πλύσιμο Μεγάλο χαμόγελο
Φτάνει στο επίμαχο και το βάζει στο στόμα. Για αματούρι , γιατί ακόμα είναι αματούρι, καλή πίπα χωρίς καθόλου δόντι και προσπάθεια να τον βάλει όλον μέσα και να μείνει για ώρα εκεί. Και δεν είμαι μικρός ο μπούστης, τον έχω 8 ολόκληρα εκατοστά.

Την φέρνω πάλι δίπλα μου, πάλι γλωσσόφιλα χωρίς αύριο και κατεβαίνω εγώ προς τα κάτω. Αφαιρεί το στηθόδεσμο και αποκαλύπτεται ένα στήθος γεμάτο δυάρι, στο ύψος του, με απλωτές ροζ θηλές και ρόγες που ανταποκρίνονται άμεσα. Γενικώς το κορμί της είναι όμορφο, χωρίς τίποτα περιττό και όμορφες καμπύλες. Δέρμα απαλό και περασμένο με ενυδατική κρέμα με διακριτικό άρωμα. Τίποτα ξένο πάνω του, μόνο ένα διακριτικό ταττού στο εσωτερικό του αριστερού καρπού. Τι κι αν οι γλουτοί έχουν κάποιες λίγες μη εμφανής εύκολα ραγάδες? Είναι ένα ποίημα. Περνάω το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο. Προς έκπληξη μου υγρή. Αυτό μου αρέσει στα αματούρια. Μουνάκι τέλειο και σφιχτό, καθαρή όλη η περιοχή, όχι με ξυράφι αλλά αποτριχωμένη, απαλή μέχρι την πίσω τρυπούλα. Κραυγές όμορφές αλλά λίγο πάνω του λογικού από το πρώτο άγγιγμα. Δεν ξέρω ίσως η κοπέλα να καβλώνει εύκολα ΧαμόγελοΜατάκι

Γενικά η διάθεσή της πολύ ανεβασμένη πράγμα που της δίνει πολλούς πόντους γιατί είναι εκεί με τον παρτενέρ της και το ζει.

Στον αγώνα τώρα δεν δοκίμασα πολλά. Με δική μου ευθύνη, δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Εκείνη πολύ καλή στο cowgirl, στο κουταλάτο που γυρίζει και γλωσσοφιλάει και στο ιεραποστολικό που έχυσα και δεν κρατήθηκα. Δεν πρόλαβα να τη στήσω στα τέσσερα που πιστεύω πως ο κώλος σε συνδιασμό με τα καλά στησίματα που έδειξε πως έχει, θα ήταν όλα τα λεφτά.

Στο ρηλάξ μου έκανε ένα χαλαρό μασαζάκι. Δεύτερος γύρος ούτε καν επιδιώχθηκε από την πλευρά μου, γιατί ήμουν χάλια. Τόσο που με έπιασε νευρικό γέλιο και δεν μπορούσα να σταματήσω. Πας NICK TRIVE γέρασες, μήπως να κρεμάσεις τις καπότες σου? Χαχαχα Γελούσε κι εκείνη που με έβλεπε έτσι.

Ευχάριστο κορίτσι πάντως.

Πέρασε η στιγμή μου με τη Ζέτα. Την έζησα γιατί μέσα στη μουντάδα των ημερών, θέλησα να ζήσω το τώρα. Το χθες έφυγε πια ενώ το αύριο μπορεί να μην έρθει. Ζήσε τη ζωή σου χωρίς να την εξευτελίζεις με μικροπρέπειες, ούτε να αναλώνεσαι σε πράγματα ανούσια.

Ζήσε τη ζωή σου όπως τη θες και κρίνεις γιατί η ζωή είναι ένα δώρο και πολύ μικρή για να είναι θλιβερή.

Ζήσε το σήμερα, το τώρα, δημιούργησε στιγμές γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι το άθροισμά τους.

Υγεία σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 04, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
NICK TRIVE
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
9.234
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Constantinos27, TOMCRUISE, Εκλεκτικός και 61 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2019
μπραβο ρε φιλε.ακριβως οπως τα λες.οχι για την κοπελα ,δεν την ξερω,αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι μεγαλες αληθειες.καλα να εισαι και να περνας καλα,οπως και ολοι μας.
review reaction 1 Constantinos27
06 Ιουλίου, 2019
Μια χαρα η κριτικη σου Nick. Σε προσωπικο επιπεδο ομως μου σπαει τον κανονα που εχω, ποτε πανω απο 80-100/h σε "ανεξαρτητη".

καλα να γαματε!!!
06 Ιουλίου, 2019
"Και δεν είμαι μικρός ο μπούστης, τον έχω 28 ολόκληρα εκατοστά"
Τοσιαξα.Μεγάλο χαμόγελο

Νικόλα, ακριβώς όπως τα λες είναι. Ζήσε τώρα τη στιγμή σου, αν μπορείς και τη μέρα σου, χωρίς να υπάρχει αύριο.
Μην περιμένεις να κωλο-γερασεις και καταντήσεις σαν εμένα.
review reaction 1 Constantinos27
06 Ιουλίου, 2019
«Η ζωή είναι στιγμές»... ας μαζέψουμε όσο πιο πολλες όμορφες στιγμές μπορούμε λοιπόν...!
Υγεια πάνω απ’ολα Νικόλα ΚαπέλοΚαπέλο
review reaction 1 Constantinos27
06 Ιουλίου, 2019
Εξαιρετικός, αν και λίγο μελαγχολικός. Ως προς την κοπέλα, είχα κατά νου να είμαι ο πρώτος που θα έγραφε κριτική για την συγκεκριμένη αλλά ατύχησα για παραπλήσιους λόγους με τους δικού σου. Ότι και νάναι πάντως σου εύχομαι να είναι κάτι παροδικό, χωρίς να αφήσει σημάδια. Νάσαι πάντα καλά φίλε.
07 Ιουλίου, 2019
Γειά σου Νικόλα, άρχοντα! Καλά να περνάμε φίλε και να χαιρόμαστε τη ζωή! Δεύτερη ευκαιρία, δεν έχει... ΚαπέλοΚαπέλο
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
review reaction 1 Constantinos27
08 Ιουλίου, 2019
Μία ανθρώπινη κριτική από έναν ωραίο άνθρωπο.
Καπέλο
review reaction 1 Constantinos27
11 Ιουλίου, 2019
@ FRANK63 ευχαριστώ να περνάς καλά

@gymaster όπως νομίζει ο καθένας, μαζί σου

@ivan 1971 να είσαι καλά κι εσύ
review reaction 1 Constantinos27
12 Ιουλίου, 2019
Περνάς φιλαράκι το κανάλι σου...Έτσι είναι...έτσι πρέπει. Αλλά μην ξεχνάς, σηκωνόμαστε γιατί οι προκλήσεις είναι μπροστά μας! Έτσι ένιωθα κι εγώ με αυτά που πέρασα, ξέρεις... Και τώρα ποιός με σταματάει! Θαυμαστή η πένα σου!! Κι εγώ ερωτευμένος με το άγνωστο.......Καπέλο
review reaction 1 Constantinos27
01 Αυγούστου, 2019
Φίλε, πραγματικά με συγκίνησες στο τέλος!!! ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2