Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 16 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Διαλέγω αυτήν την αγγλική λέξη για τίτλο γιατί εμπεριέχει όλα τις πλευρές της συνεύρεσης μου με την κοπέλα. Ματάκι Αντιγράφω από https://www.merriam-webster.com/dictionary/intercourse:

1 : connection or dealings between persons or groups
2 : exchange especially of thoughts or feelings : comm
3 : physical sexual contact between individuals that involves the genitalia of at least one person

Παρακινήθηκα πριν ένα περίπου χρόνο να συναντήσω την κοπέλα από την κριτική του συναδέλφου Jack Skellington και έκτοτε φροντίζω να τη συναντώ κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας.

Κατ' αρχάς και για να μην επαναλαμβάνομαι, προσυπογράφω την κριτική του Jack και παραπέμπω σε αυτήν για τις τεχνικές λεπτομέρειες. Με μια διαφωνία. Είναι απολύτως ρωσίδα (ως κουλτούρα, δεν είμαι ληξίαρχος) και τα πιο γοητευτικά και ακαταμάχητα στοιχεία της πηγάζουν ακριβώς από αυτό. Ίσως - και τόσο το καλύτερο γι' αυτήν - δεν είναι η σύγχρονη αριβίστρια και κονφορμίστρια ρωσίδα, που απεικονίζεται τόσο ανελέητα στην ταινία "Χωρίς Αγάπη" του Αντρέι Σβιάγκιτσεφ. Αυτό που βλέπω μέσα της και με συναρπάζει είναι καταβολές από τη βαθύτερη Ρωσία, κάτι μεταξύ Ναστάζια Φιλίποβνα και Κατερίνα Ιβάνοβνα του Ντοστογιέφσκι.

Η μίσθωση των υπηρεσιών της κοπέλας είναι η αναγκαιά συνθήκη γι' αυτό που βιώνω εντός αυτού του διαστήματος. Το απόλυτο gfe, σαν να είμαστε εραστές με επιθυμία που ανανεώνεται από το διάστημα της απουσίας. Χωρίς ανάγκη για ποσοτική συγκομιδή, με αισθήσεις που ωριμάζουν στη σιωπή, δηλώσεις που δεν ζητούνται και δεν προηγούνται, απλά προκύπτουν μετά, όταν μεστώσουν οι αισθήσεις, σχεδόν με αιδημοσύνη και μια αδιόρατη ενοχή.

Αυτό που μπορώ να συστήσω στους ενδιαφερόμενους, είναι εκτός από να τη μισθώσετε, να προσπαθήσετε να την εμπνεύσετε. Μιλά καλά αγγλικά και καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα χωρούν σε μια συμβατική κουβέντα. Ανταμοίβει και ανταποκρίνεται στην τρυφερότητα, φιλιά (χωρίς γλώσσα, δυστυχώς) και χάδια. Επίσης παρά την αντίθετη καταγραφή κάποιων συναδέλφων, αντιδρά με πάθος (και μια εκπληκτική χορογραφία της λεκάνης), σε μια προσεκτική περιποίηση της με το στόμα. Είναι σχολαστικά καθαρή και φροντισμένη. Επίσης, αν και δεν είμαι λάτρης του είδους, μου έχει προσφέρει την καλύτερη στοματική περιποίηση (χωρίς χέρια, με κοιτάγματα, περιποίηση της βαλάνου ολούθε και σχολαστικό γλύψιμο καθ' όλο το μήκος) που θυμάμαι.

Η βαθμολογία αντιστοιχεί στο απόσταγμα της εμπειρίας από πολλές συνευρέσεις. Το 9 στη διάθεση για sex/συμμετοχή θα μπορούσε να ήταν 10 αν φιλούσε με γλώσσα. Ίσως είμαι και λίγο αχάριστος γιατί φιλά επίμονα, πολύ τρυφερά με σφιχτή αγκαλιά και χάδια. Το 10 στη σχέση απόδοσης/τιμής προκύπται από αυτό που έγραψα και παραπάνω. Παρά το υψηλό κόστος, αυτή η αίσθηση ερωτικής σχέσης από μια τέτοια εκπλητική κοπέλα είναι ανεκτίμητη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
miraculous mandarin
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2.184
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, borbi2525, rodriguez65 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2021
νταξει ετσι & ο Ντοστογιεφσκι κ ο Ζβιαγκιντσεφ μαθαιναν οτι σε ενα σαιτ για αγοραιο ερωτα στην Ελλαδα,οι συμμετεχοντες συνεκριναν τις πουτανες με τις ηρωιδες των εργων τους σιγουρα θα ενιωθαν 2 φορες περηφανοι για την κληρονομια που αφησαν στην ανθρωποτητα!
ευγε φιλε!
η αριβιστρια απο το χωρις αγαπη ειναι ενας κινηματογραφικος χαρακτηρας που τον σκεφτομαι κ εγω μερικες φορες οταν συνευρισκομαι με ρωσιδες,παροτι στην ταινια δεν ηταν επαγγελματιας πορνη η συγκεκριμενη!
review reaction 1 srek7
19 Αυγούστου, 2021
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η αναφορά μου στην ταινία του Σβιάγκιτσεφ έγινε όχι μόνο για την πολύ πικρή απεικόνιση της ηρωϊδας και γενικότερα, της σύγχρονης ρωσικής 'μεσαίας' τάξης, αλλά και γιατί τη συγκεκριμένη ταινία τη γνωρίζει η κοπέλα.
review reaction 1 TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2