Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ποτέ δεν γούσταρα να περιμένω σε ουρές !! Ακόμη περισσότερο δεν μου αρέσει να περιμένω για να πληρώσω !!

Στα μπουρδέλα της νεότητάς μου όπου έβλεπα ‘’λαικά προσκυνήματα’’ στα σπίτια απλά έφευγα. Η ιδέα ότι θα περιμένω στο προθάλαμο άλλους δυο η τρείς να γαμήσουν για να περάσω, κάπου με χάλαγε, όσο και αν καταλάβαινα ότι αυτό είναι το μοντέλο εκεί και δεν μπορεί αυτό να αλλάξει.

Οπως επίσης καταλάβαινα ότι με αυτό το τρόπο ‘’έχανα’’ κάποιες καλές περιπτώσεις διότι τα ‘’λαικά προσκυνήματα’’ δημιουργούνται για σαφείς λόγους, δηλαδή είτε την εμφάνιση της κοπέλας, είτε τις εξαιρετικές υπηρεσίες της, που με τη λόξα μου τις έχανα.

Υπάρχει όμως τρόπος να το αποφύγεις. Για παράδειγμα στα μασατζίδικα πηγαίνω στην αρχή της μέρας ( όποτε μπορώ να δραπετεύσω από τη δουλειά ) ώστε να βρίσκω αυτήν που θέλω διαθέσιμη και σχετικά ‘’φρέσκια’’.

Κάπως έτσι μου αναπτύχθηκε και η τάση να παίρνω κοπέλες από γραφεία στην αρχή της ‘’περιοδείας’’ τους καταλήγοντας τελικά κάποιες φορές σε κασκαντεριλίκια που στατισικά συνεπάγονται και φόλες. Αυτή είναι η μοίρα του Κασκαντέρ !!

Στο παραπάνω λοιπόν πλαίσιο συνάντησα την Mila τη πρώτη μέρα της στην Ελλάδα.

H Mila είναι Ρωσίδα. Είναι και δείχνει 27 ετών.

Καστανή, γκριζοπράσινα μάτια, λευκό δέρμα. Αρκετά όμορφο πρόσωπο !!

Περίπου 1,67 την έκανα, με ιδιαίτερα λεπτό ‘’μοντελέ’’ σώμα !! Δεν πρέπει να είναι πάνω από 55 κιλά πράγμα που διαπίστωσα όταν ΄΄παίζοντας’’ μαζί της την σήκωνα στον αέρα για πλάκα. Ο τίτλος ‘’γαζέλα της στέπας’’ δείχνει σε τι με παρέπεμπε.

Το μόνο ‘’μειονέκτημα’’ στο σώμα της είναι το μικρό βυζί !! Κατά τα άλλα το σώμα της σφίζει από νεανικότητα και υγεία.

Πρόκειται για αματούρι πράγμα που η αφεντιά μου με την εμπειρία που κουβαλάει κατάλαβε με πολλούς τρόπους. Πρώτη της φορά στην Ελλάδα.

Πάμε στα υπόλοιπα !!

Ιδιαίτερα καλή διάθεση. Ευχάριστη και πρόσχαρη.

Αγγλικά λίγα. Το ίδιο γαλλικά και ισπανικά. Οπότε αρκέστηκα στα λιγοστά μου ρώσικα που προκαλούσαν γέλια στην Μίλα, πράγμα που βοήθησε πολύ αρχικά το σπάσιμο του πάγου.

Στα του αγώνα. Φιλάει βαθιά και όμορφα.

Ιδιαίτερα δεκτική στις κινήσεις μου χωρίς μα και μου !!! Ερεθίζεται έντονα και ανταποκρίνεται όμορφα στο σεξ.

Το στήθος της που ενώ είναι πολύ μικρό οι ρόζ ρόγες της όταν έντεχνα τις έγλυψα πετάχθηκαν ιδιαίτερα ψηλά και ‘’περήφανα’’.

Όταν γεύτηκα το μουνάκι της τα ρίγη στην κοιλίτσα της φανέρωναν τον έντονο ερεθισμό της θυμίζοντάς μου μια 23χρονη μαροκινή που είχα πάρει πριν καμμιά δεκαετία στη Γαλλία. Ο συνειρμός στο κεφάλι του ανθρώπου είναι περίεργο πράγμα ιδιαίτερα σε βαρεμένους υπερκορεσμένους μεσήλικες όπως η αφεντιά μου που πάντα αναζητά την εξωτικότητα και την διαφορετικότητα. Ισως για αυτό και κάθε τόσο βολοδέρνω στις εσχατιές της γής.

Πολύ καλό στοματικό με ιδιαίτερη περιποίηση της γύρω περιοχής.

Κάτι άλλο σημαντικό. Ο κόλπος της είναι ιδιαίτερα στενός και έχει πολύ ωραία αίσθηση. Ενοιωθα λές και γάμαγα κώλο όταν ήμουν μέσα της. Εχω την αίσθηση ότι με την ευγενική χορηγεία των μελών του bou.com αυτό μάλλον δεν θα διαρκέσει πολύ.

Δυο γύροι με ενδιάμεσο μασάζ. Το μασάζ δεν το πολύ κατέχει.

Είναι ιδιαίτερα φιλότιμη και θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη πράγμα που προσωπικά το εκτιμώ. Δεν δοκίμασα να ‘’αγριέψω’’ σε PSE ρυθμούς μια και με προδιέθετε για καθαρά GFE κατάσταση.

Οσοι γουστάρετε αματούρια σπεύσατε !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, JOKERPLUS, pannap και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού