Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 42 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Έχουν γραφτεί πολλές κριτικές για το κορίτσι, οι περισσότερες θετικές. Πολύ θετική -ή μάλλον εξαιρετική- και η δική μου εμπειρία, αφού η Nadia μου πρόσφερε απλόχερα ό,τι αποζητώ από μια πορνοπεριπέτεια: ομορφιά, γοητεία, καύλα και καλή διάθεση.

Πολύ όμορφο πρόσωπο, αρχοντικής ρωσικής χάρης, με σαγηνευτικά μάτια. Πολύ άνετη και εξωστρεφής στο social, με επαρκέστατα αγγλικά. Ίσως όχι 27, αλλά όχι πολύ πάνω από τα 30 κατά την δική μου εκτίμηση. Σώμα 2-3 κιλά + από αυτό των φωτογραφιών, αλλά πολύ sexy, καμπυλωτό με βελούδινο δέρμα (έχει tattoo). Στήθος φυσικό, όχι ιδιαίτερα μεγάλο, με πολύ ωραία ρώγα. Κώλος...κωλάρα και μουνάκι καραφλό για τρελό μπογιάτισμα με τρυφερά, πλούσια μουνόχειλα που γεμίζουν το στόμα. Κουνάει επιδέξια τη λεκάνη καθώς τη γλείφεις και σε ανταμείβει με καυλοατάκες, χωρίς υπερβολικούς αναστεναγμούς. Πίπα για σεμινάριο με φτυσίματα, ελαφρά φιδίσια "τσιμπήματα" της γλώσσας στο ψωλοκέφαλο και βεντουζάρισμα στα καλοξυρισμένα αρχίδια. Όλα αυτά συνοδευόμενα με λάγνα βλέμματα από τις ματάρες της.

Στις στάσεις ακολουθεί κάθε πρωτοβουλία αγόγγυστα, αλλά με τόσο ενεργό τρόπο ώστε να συμμετέχει ισότιμα στο παιχνίδι, αντί να ακολουθεί παθητικά. Αν και υποθέτω ότι πρέπει να είναι δυνατή στο PSE, εγώ έλαβα μια γερή δόση GFE, αφού προσωπικά αυτό προτιμώ Έρωτας : φουλ γλωσσόφιλα και υγρά παιχνίδια με τη γλωσσίτσα της, τις περισσότερες φορές με δική της πρωτοβουλία. Κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων γλείφει ό,τι βρει διαθέσιμο και κοντά στην υπερδραστήρια γλώσσα της (λαιμούς, δάκτυλα, αυτιά κλπ). Γενικά κάνει sex, δεν κοροϊδεύει.

Στην κουβέντα που ακολούθησε απέδειξε ότι είναι μορφωμένη, φιλοσοφημένη και μάλλον πολύ καλό κορίτσι. Η συζήτηση μαζί της δεν περνάει απλά ευχάριστα, είναι όντως ενδιαφέρουσα, γιατί η Nadia είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα από όλες τις απόψεις.

Τέλος, παρά το μπέρδεμα που προέκυψε με τη διεύθυνση του σπιτιού, η τηλεφωνήτρια με τη γλύκα και την ευγένειά της δεν αφήνει περιθώριο για γκρίνιες. Εύκολη συνεννόηση και διακριτικότητα στην επιβεβαίωση του ραντεβού.Θετικό πρόσημο και στο γραφείο.

Συνάδελφοι εύχομαι καλό γαμηστικό Ιούλιο Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
5.866
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, rodriguez65, kwstasxat και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2019
Ένα ακόμη ρεσιτάλ..
Μπράβο παίχτη!!!Κουλ
04 Ιουλίου, 2019
Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα όσα εγραψες! Κορυφαίο call girl από σφαιρική οπτική και όχι από μια γωνία μόνο!
Τα «ελαττώματα» που αναφέρουν κάποιοι είναι αστεία μπροστά σε αυτά που προσφέρει!
Εμφανισιακά ειναι αρκετά καλή! Σίγουρα όχι η καλύτερη αλλά έχω δει κάτι κουκλίστικα κομοδίνα με περισσότερα λεφτά!
Κάποιοι μάλλον εδώ μέσα πηδάνε πολύ καλύτερες κάθε μέρα για να τους φαίνεται οτι η Νάντια έχει εμφανισιακά θέματα!
04 Ιουλίου, 2019
επειδη εχει σημασια η προσωπικοτηα της ιερειας του sex, αυτο που κουνεβντιαστε ειναι για το σεξ η για τον τροπο εκτελεσης του σεξ?
04 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τύπε συμφωνώ, έχει πάντα σημασία η προσωπικότητα. Μιλήσαμε για το σεξ, τον έρωτα, τις προσωπικές σχέσεις και φθάσαμε μέχρι τον ισπανό ζωγράφο Βελάσκεζ!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4