Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 3 10
Call-Girls 6466
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τελικά για ακόμα μια φορά η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί.Μεγάλο χαμόγελο
Μετα από αρκετό ψάξιμο για κοπέλες με καλά review κατέληξα στην Νίκη ..που τελικά δεν είχε κανένα review..!!! αλλά λίγο από την διαίσθηση μου από τις φωτο που είδα.. και λίγο από την προτροπή του γραφείου που ήταν εξυπηρετικότατο.. αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στην νεαρά.. Νικη.
Μπήκε χαρούμενη στο δωμάτιο, με ένα πολύ απλό φόρεμα και πεδιλακι.. και αμέσως από το χαμόγελο της και την συμπεριφορά της κατάλαβα ότι θα περάσω μια ευχάριστη ώρα!!Προσκύνημα
Πολύ όμορφη κοπέλα, μιλά αρκετά συνεννοήσιμα αγγλικά.. . με πολύ καλό σώμα, σφριγηλό χωρίς ίχνος και περιττών κιλών .. φυσικό ρύζι 2αρι πολύ όμορφο με ροζ ρωγουλα.
Στην βαθμολογία της περιποίησης τώρα η κοπέλα παίρνει πραγματικά… ΑΡΙΣΤΑ!!
Ήλθε πραγματικά να με μοναδικό σκοπό να με ικανοποιήσει… δεν ξέρω αν είναι έτσι ο χαρακτήρας της η αν την έφτιαξα και εγώ λίγο με τα χαδάκια και τα χαϊδέματα και το γλείψιμο που τις έκανα.. αλλά πραγματικά δεν μου είπε όχι σε τίποτα!!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Μην ξεχνάμε ότι είναι μια κοπέλα 20-22 ετών που κανονικά όπως η πλειοψηφία των κοριτσιών στην ηλικία της είναι πολύ κουμπωμένες, άπειρες και συνήθως δεν δέχονται πολλά αλλά ούτε και προσφέρουν πολλά ..
Η Νίκη ήταν δεκτική σε όλα.. με φιλιά απίστευτα και αχαλίνωτα .. η γλώσσα της έφτανε στο λαρύγγι μου, με απίστευτη σαλιωμένη βαθιά πίπα… που έφτασε να εξαφανίσει την πουτσα μου πολλές φορές στο στόμα της, να δακρύσει αλλά ούτε μια στιγμή δεν παραπονέθηκε.
Πρέπει να αλλάξαμε όλες τις στάσεις τουλάχιστον που με βολεύαν, τα γλωσωφιλα να μην σταματούν ούτε λεπτό.. να μου γλύφει τρία δάχτυλα στο στόμα της... και η καυλα μου είχε φτάσει στον εγκέφαλο!! Η Νίκα πάντα υπομονετική και με χαμόγελο δεν μου χαλούσε καμία επιθυμία.. μου έγλυψε μέχρι τελευταία πιθαμή πάνω μου… το μόνο που δεν έδωσε ήταν κολαρακι ( το θεωρούσε πολύ βρώμικο μου είπε) και πράγματι είχα μια πολύ σφιχτή τρυπούλα… αλλά με άφησε παρόλα αυτά να την ελαφροδακτυλιασω...
Μετα από πολύ ερωτικό ιδρώτα και πάνω από 45 λεπτά πασπάτεμα, γαμισι , φιλιά και γλειψίματα τα άφησα στο στόμα της που αν και πετάχτηκαν και την λέρωσαν λίγο στο μάτι και στα μαλλιά.. εξακολούθησε να είναι χαμογελαστή.
Νομίζω ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που θα παραβώ τον κανόνα μου… μια και δεν παίρνω ( με τόση ποικιλία στο διαδίκτυο ) δεύτερη φορά την ιδιά κοπέλα… με την Νίκη θα κάνω εξαίρεση γιατί αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ τα χρήματα της.

Εγκρίνω ανεπιφύλακτα.
Την κριτική του αλλού φίλου την είδα… μεταχρονολογημένα… αλλά τελικά ευτυχώς δεν μου χρειάστηκε!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
82
Likes:
3.459
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, delipas, Antonis_Greece4 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού