Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H Irene είναι ουκρανέζα 23 ετών.

Καστανόξανθη, καφέ μάτια, λευκό δέρμα. Πολύ όμορφο πρόσωπο !!

Περίπου 1,66 την έκανα, με ιδιαίτερα λεπτό ‘’μοντελέ’’ σώμα !! Δεν πρέπει να είναι πάνω από 55 κιλά πράγμα που διαπίστωσα όταν ΄΄παίζοντας’’ μαζί της την σήκωνα στον αέρα για πλάκα.

Το μόνο ‘’μειονέκτημα’’ στο σώμα της είναι το μικρό βυζί !! Κατά τα άλλα το σώμα της σφίζει από νεανικότητα και υγεία σχεδόν μετεφηβική.

Πρόκειται για αματούρι πράγμα που η αφεντιά μου με την εμπειρία που κουβαλάει κατάλαβε με πολλούς τρόπους. Πρώτη της φορά στην Ελλάδα.

Με παρέπεμψε στα πολύ νεανικά μου χρόνια. Αυτό γιατί αντιπροσωπεύει την μαθήτρια της μικρότερης τάξης που πάντα ήθελα να γαμήσω, και ακόμη το θυμάμαι, αλλά εκείνα τα χρόνια ήταν πρακτικά ανέφικτο !! Ένα Déjà vu στα πιπίνια της νιότης μου. Εξ ου και ο τίτλος !!

Πάμε στα υπόλοιπα !!

Ιδιαίτερα καλή διάθεση. Ευχάριστη και πρόσχαρη.

Αγγλικά σχεδόν μηδέν. Το ίδιο γαλλικά και ισπανικά. Οπότε αρκέστηκα στα λιγοστά μου ρώσικα που προκαλούσαν γέλια στην Irene, πράγμα που βοήθησε πολύ αρχικά το σπάσιμο του πάγου.

Στα του αγώνα. Φιλάει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη επαγγελματία έχω γνωρίσει. Και έχω γνωρίσει πάρα πολλές !!

Ιδιαίτερα δεκτική στις κινήσεις μου χωρίς μα και μου !!! Ερεθίζεται και ανταποκρίνεται όμορφα στο σεξ. Ιδίως το στήθος της που ενώ είναι μικρό οι ρόζ ρόγες της πετάγονται ιδιαίτερα ψηλά και ‘’περήφανα’’. Αρκετά καλή πίπα.

Λόγω του ότι είναι αματούρι στο επάγγελμα ο ιδιαίτερα υγρός κόλπος της έχει πολύ ωραία αίσθηση εν αντιθέσει με κάτι άλλα απύθμενα πηγάδια γεμάτα τζέλ που συναντάς καμιά φορά στις επαγγελματίες !!

Δυο γύροι με ενδιάμεσο μασάζ. Το μασάζ το κατέχει, και χρησιμοποιώντας μια κρέμα με χαλάρωσε όμορφα ανάμεσα στους δυο γύρους πράγμα που μου έβγαλε την ένταση της δουλειάς της μέρας.

Είναι ιδιαίτερα φιλότιμη και θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη πράγμα που προσωπικά το εκτιμώ. Δεν δοκίμασα να ‘’αγριέψω’’ σε PSE ρυθμούς μια και με προδιέθετε για καθαρά GFE κατάσταση.

Οσοι γουστάρετε πιπινο αματούρια σπεύσατε !! Πιστεύω δεν θα το μετανιώσετε !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HEY_YOU!, gagas, nicale και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού