Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 87 10
Call-Girls 194117
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με την Αλεξία είχαμε γνωριστεί την άνοιξη του 2013. Εκτός από την απίστευτη ενέργεια που έβγαζε έχω να θυμάμαι και το εξής κωμικό περιστατικό. Μου είχε ζητήσει χειροπέδες και εγώ είχα αγοράσει μια φτηνιάρικη κινεζιά που έσπασε (!) μετά από 2 λεπτά. Δεν θα επαναλάμβανα το ίδιο λάθος Μεγάλο χαμόγελο. Είχαμε βρεθεί μόνο 2 φορές όταν το κασέ της ήταν χαμηλότερο όπως και τα δικά μου οικονομικά. Μετά για μια περίοδο σταμάτησε, σε κάποια φάση ΔΕΝ δούλευε Σαββατοκύριακα που εγώ μόνο τότε μπορούσα και πλέον έχει επανέλθει. Τώρα είναι ακριβότερη αλλά εγώ κάπως πιο άνετος στο θέμα χρημάτων οπότε ελπίζω να παραμείνει. Αρκετά όμως με τις εισαγωγές.
Η Αλεξία όπως φαντάζομαι έχετε διαβάσει από τους προηγούμενους είναι μελαχρινή με ύψος γύρω στο 1,60-1,65 δε κρατούσα και μεζούρα. Έχει μεσογειακή κωλάρα και καλοφτιαγμένους σιλικονούχους βύζους. Ηλικία 31 με 33 την κάνω. Το σώμα της είναι καλό για την ηλικία της αλλά θα πρέπει να βάλει τη γυμναστική στο πρόγραμμα για να το διατηρήσει. Το πρόσωπο της έχει έντονες γωνίες αλλά όταν σας συμπαθήσει (όπως συνέβη με εμένα) θα γλυκάνει πάρα πολύ. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι άσχημη όμως, να εξηγούμαστε. Συνάντηση στο …χοτέλ Βασίλη παραγγελία ποτού, με ρώτησε αν με ενοχλεί να καπνίσει. Εγώ κάπως μάγκωσα καθότι φανατικός αντικαπνιστής, αυτή το κατάλαβε και δεν έκανε ούτε στο διάλειμμα.
Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να δώσει ρέστα στο υπόλοιπο της συνάντησης. Στα του αγώνα θα προσυπογράψω ότι έχουν δηλώσει οι προηγούμενοι. Τρομερή PSE διάθεση, γλείψιμο παντού, φωνές (ή μάλλον κραυγές) όταν έχυνε (δε κωλώνει να χύσει στη δουλεία), άγριο κωλοξέσκισμα, χαστούκια, φτυσίματα, RnB μπατσάκια, butt plug (είχα δύο διάλεξε το μεγαλύτερο Γλώσσα) και τις χειροπέδες που λέγαμε παραπάνω. Γενικά, μια κατάσταση πολύ ανώτερη από αυτή που βλέπουμε σε τσόντες που παίζουν και οι επαγγελματίες του είδους, τρομάρα τους. Προσοχή! Για να κάνει όλα αυτά που περιγράφω πρέπει να σας συμπαθήσει και να σας εμπιστευθεί. Δεν είναι ρομποτάκι. Εμένα με θυμήθηκε με δυσκολία από παλιά και κάναμε τα πάντα όλα σε μια ωρίτσα. Μην είστε ούνοι και δε θα χάσετε. Καλό social στο διάλειμμα και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις όταν μας είχε απομείνει μόλις ένα τέταρτο.
Την συνάντηση με την Αλεξία θα την χαρακτήριζα εμπειρία, αν όχι ζωής σίγουρα πορνοκαριέρας. Θα μου πεις είναι ακριβή. ΝΑΙ, είναι. Και χρεώνει κώλο +50. ΝΑΙ, τον χρεώνει. Είναι και δυσεύρετη. ΝΑΙ, είναι. Και έχει και ρεπό τις Κυριακές. ΝΑΙ, έχει. Τι κάνουμε λοιπόν? Οικονομία για κάποιο χρονικό διάστημα, ξεκούραση για να τα δώσουμε όλα, άδεια ή κοπάνα από τη δουλειά για να κλείσουμε εύκολα ραντεβού καθημερινή, βόλτα σε μαγαζιά ή sites για sex toys και καρδιολογικές εξετάσεις για να μη τεζάρουμε. Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Καλά να γαμάτε και να γράφετε κριτικές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.690
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, batsos, THV και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2019
NAI ακριβη, ΝΑΙ δυσευρετη. Eεε ΟΧΙ θα παρω κατι αλλοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
02 Ιουνίου, 2019
Ναι συμφωνω και επαυξανω,η Αλεξια κατατασσεται σε εμπειρια ζωης...Και καλο παιδι.
03 Ιουνίου, 2019
Η Αλεξία είναι εξαιρετική σε όλα της.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3