Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 132 10
Call-Girls 296681
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική - κάπου μέσα στο Γενάρη.

Μέρα χάλια, δουλειά σκατά, διάθεση μηδέν. Μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και βολόδερνα στους δρόμους της Αθήνας. Η ιδέα για relax καρφώθηκε στο μυαλό μου. Βρίσκω ένα δύο καινούργια (για μένα που μόλις είχα επιστρέψει) ομορφούλικα από το internet - αλλά η τύχη μου δεν άλλαξε. Το ένα δεν μπορούσε, το άλλο είχε ρεπό, το τρίτο είχε υποστεί ρήξη χιαστών από την πολύ χρήση (μάλλον συναντήθηκε με τον κύριο vlandis), το τέταρτο δεν απαντούσε, το πέμπτο είχε γυρίσει στο χωριό του στον άντρα του και στα τέσσερα παιδιά του. Μέχρι που θυμήθηκα την Ιόλη! Την είχα συναντήσει πριν αρκετό καιρό και μου άρεσε. Κάπου πρέπει να είχε ξεμείνει το τηλέφωνό της στο κινητό μου.

Έριχνε καρεκλοπόδαρα θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Της έστειλα μήνυμα και μου ζήτησε αν μπορώ να περιμένω λίγο να σταματήσει η βροχή για να ξεκινήσει. Βρήκα δωμάτιο, έκανα μπανάκι και περίμενα. Μετά από λίγη ώρα ακούγεται το χαρακτηριστικό τοκ-τοκ στην πόρτα.

Για την εμφάνισή της έχουν γραφτεί πολλά, δεν θα επιμείνω. Εγώ τη γουστάρω.

Όπως πάντα μπήκαμε σχεδόν αμμέσως στο ψητό! Πόσο ευχαρηστιέμαι το πήδημα με αυτό το κορίτσι! Το έχει το άθλημα. Είμαι πολύ ευτυχής που τελικά δεν βρήκα τίποτα από αυτά που έψαχνα στην αρχή.
Παίχτηκαν συνολικά τρία ημίχρονα στο δύωρο με διαφορετική ένταση και ρυθμό, ενώ ακόμα θυμάμαι την αίσθηση από το φοβερό κωλαράκι της! Εϊναι μια κοπέλα που εμένα τουλάχιστον με ικανοποιεί απόλυτα (και έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές από την μέρα που έγινε η συνάντηση που περιγράφω). Μου έφτιαξε τη διάθεση σε μια δύσκολη και κουραστηκή μέρα - και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο.

Σε κάποιο από τα διαλείματα του πολυσύνθετου αυτού αγώνα, με ρώτησε αν είμουν εγώ που είχα γράψει μια καλή κριτική για μια παλιότερη συνάντησή μας. Αφού της το επιβεβαίωσα (και συστηθήκαμε και διαδυκτιακά), με ρώτησε για τις παρτούζες που περιέγραφα με τους άλλους κατεστραμένους φίλους μου και μου είπε πως ακούγεται ενδιαφέρον και πως θα ήθελε να έρθει μαζί μας.

Όπως καταλαβαίνετε η ιστορία έχει και δεύτερο μέρος...


Αυτό που μου είχε ζητήσει η Ιόλη στην τελευταία μας συνάντηση μου είχε καρφωθεί στο μυαλό. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν κανονίσαμε μαζί με το γνωστό σαρδανάπαλο κολλητό μου και τα φίλο μας το γορίλλα (από το παρατσούκλι καταλαβαίνετε πόσα κιλά είναι και πόση τρίχα έχει στην πλάτη).
Η συνάτνηση έγινε στο Party Room του Cinema, χώρος που ενδείκνυται όταν η παρέα τίνει να έχει το μέγεθος συλλαλητηρίου. Εκτός της Ιόλης, προσκεκλημένες ήταν και άλλες δύο κοπέλες (εκτός site και εκτός γνωστών γραφείων - “από το φίλο μας το Μήτσο”). Μια όμορφη Ρουμάνα, με το στυλ και το ύφος του επαγγέλματος και ένα μπάζο με υφάκι και τουπέ για σφαλιάρες - που όμως άρεσε στο γορίλλα, οπότε και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Οι δύο Ρουμάνες κατεύθασαν πρώτες και ξεκίνησαν το μπούρου μπούρου τα κρασάκια τους και το ντουζάκι τους. Η Ιόλη άργησε λικάγι εκείνη την ημέρα. Η είσοδος της, βρήκε το σαρδανάπαλο στο τζακούζι με τη Ρουμάνα με το καυλί του στο χέρι και το γορίλα να ψιλοχαμουρεύει το μπάζο που πετούσε διαρκώς μαλακίες.
Δέχθηκε αμέσως τα υποτιμητικά βλέματα των δύο Ρουμάνων επαγγελματιών Α’ εθνικής - με τη σκέψη “μα καλά τι ήρθε να κάνει το κοριτσάκι εδώ !?!? - τι να μας πει εμάς !?”
Μέχρι να κάνει το ντουζάκι της και να βγεί, οι άλλοι δύο ήταν ήδη επί το έργον. Ήρθε στην καρέκλα που καθόμουν, γονάτισε και ξεκίνησε αυτό το καταπληκτικό τσιμπούκι της που δεν άργησε να κάνει τον Πσαχτήρι πύραυλο.

Αφού αγωνηστίκαμε να βρούμε τη θέση μας στο τεράστιο κρεβάτι, μέσα από μουνιά κώλους και πούτσες άρχισα και εγώ να τη γλείφω να τη δαχτυλιάζω και μετά από ένα απολαυτστηκότατο 69 βρέθηκε απάνω μου να κουνιέται με μανία.
Να έχετε υπόψη σας ότι η τοποθέτηση των σωμάτων σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτεί μια σχετική εμπειρία και τέχνη, αλλιώς μπορεί να απλώσετε τη χερούκλα σας και να πιάσετε κάτι που δεν θα σας αρέσει.
“Ξέρεις τι θέλω τώρα”, μου λέει και βρεθήκαμε να της γαμάω το κωλαράκι. Γενικώς πρέπει να της άρεσε η όλη φάση. Είχε απίστευτη διάθεση και ενέργεια! Κάποια στιγμή καταλαβαίνω πως οι άλλες δύο έχουν μείνει με τη ψωλή στο στόμα και κοιτάζουν το μικρό (που έχει δώσει ρέστα), με δέος! Μάλλον κατάλαβαν τελικά τι είχε έρθει να κάνει η μικρή Ιόλη εδώ.

Ακολούθησαν διάφορα σκηνικά - σε κάποια μας έπεφταν οι ψωλές από τα γέλια - που δεν έχει νόημα να περιγραφούν εδώ - χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Η Ιόλη έδωσε ρέστα πάντως. Μη μπορώντας να ζήσει με την ντροπή της ατιμωτικής ήτας η ομορφούλα Ρουμάνα ζήτησε από το σαρδανάπαλο να της γαμήσει τον κώλο! Αργότερα μου είπε ότι της το είχε ζητήσει πολλές φορές αλλά πάντα του έλεγε όχι - δε μπορεί, δε θέλει, δε δίνει κλπ κλπ. Το μπάζο κάπνιζε νευρικά το τσιγάρο του στη γωνία και η Ιόλη περιποιόταν εμένα, όση ώρα η Ρουμάνα τσίριζε και βογγούσε απο τα σπρωξίματα του σαρδανάπαλου - προσπαθώντας να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπρέπεια.

Μετά το τέλος του μικρού αυτού οργίου, οι δύο Ρουμάνες φύγαν πρώτες. Η Ιόλη πιο χαλαρή έμεινε λίγο μαζί μας για ψιλοκουβεντούλα. Κουβέντα στη κουβέντα λοιπόν μου λέει πως θα ήθελε και να το δοκιμάσουμε και χωρίς άλλες γυναίκες στην παρέα.

Όπως καταλάβατε η ιστορία έχει και τρίτο μέρος...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 09, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
PSAXTIRI
Ανώτατος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
3.936
Πόντοι:
17.145
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 googlis, Perier45, TurboLover και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2019
Έχω "ανακαλύψει" το κουμπί της, έτσι νομίζω δηλαδή, που την κάνει μοναδική. Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω ότι της αρέσει πολύ αυτό που κάνει. Σημειώστε ότι σπάνια κάνω λάθος στις εκτιμήσεις μου. Σε αποζημιώνει και με το παραπάνω το κοριτσάκι μας...
26 Μαΐου, 2019
Συγγνώμη αλλά πώς τη βρίσκουμε;
26 Μαΐου, 2019
Αρκεί μπορέσεις να κλείσεις ραντεβου μαζί της.Εμενα προσωπικά με πέρασε Ιερά Εξέταση και στο τέλος έφαγα άκυρο!ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΚεφάλι σε τοίχο!
28 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προφανώς δεν της είπες το nick σου
S
sugar@Daddy
02 Ιουνίου, 2019
Δεν μας είπες την τιμή μάστορα.Αν βέβαια πήγες μαζί της.
16 Ιουλίου, 2019
Αυτά είναι!! Πάντα τέτοια φίλε μου!!! Ναι!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6